RyjoDeSzambonejro 21 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, bamboszki napisał: hm to musialby miec moj adres i mnie po prostu zrzucic z krzeszla dosiasc i zrobic mi bejbika a to jest niewykonalne Ewidentnie ci zegar geriatryczny tyka i musisz ogarnąć aborcjomat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Ewidentnie ci zegar geriatryczny tyka i musisz ogarnąć aborcjomat etam tylko taka maniera pisania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 5 godzin temu nieznosna lekkosc odbytu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 21 Napisano 5 godzin temu Zadna maniera bica warchlecia hodować będziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 5 godzin temu nie odpowiadam za bol doopy calego swiata w sumie co ja moge, jajco huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Najgorzej jak wyłania sie zwyciestwa kilka razy i nie wychodzi jak zwykle 🫣 Wahania są odstręczające, bo pewność siebie bardziej pociąga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 5 godzin temu eh boje sie ale z niego obly rapist i stalker cycowy co robic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, bamboszki napisał: tak i jak pytaja pare razy bo musza sie upewnic jak ci czegos nie wcisna przemoca i juz nie masz sily im odmawiac uh Tak pytają ale odpowiedzi mojej nie słuchają. Na końcu i tak rzucą się choćby z pyzami z serem i paść można albo zwymiotować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 21 Napisano 4 godziny temu Przyjąć wole bozom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 4 godziny temu nie wierze w boga ani klatwy i takie guwna mam to w rektalnej jamie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Coś w stylu Jehowa z tym narzucaniem się , to od razu musi być asertywność żeby im wyznaczyć granicę. A jedzenie i picie to już muszę kogoś bardzo dobrze znać żeby podjąć, więc ktoś kto mnie częstuje może czuć się wyróżniony, a ja najedzony Ja to średnio asertywna jestem to nie wyjdzie mi uciec. Wyróżniony a myślałam że lubisz jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 21 Napisano 4 godziny temu Trudno skazana na bica jesteś szlachcica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mama Dumbo 17 Napisano 4 godziny temu Sniło mi się, że moja Dumbo zaczęła obcasami stukać i musiałam sępów odganiać, ale to był koszmar https://files.catbox.moe/54hlr6.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ja to średnio asertywna jestem to nie wyjdzie mi uciec. Wyróżniony a myślałam że lubisz jeść Bo lubię chociaż nie widać po mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Tak pytają ale odpowiedzi mojej nie słuchają. Na końcu i tak rzucą się choćby z pyzami z serem i paść można albo zwymiotować. Prawdę powiedzieć że będziesz wymiotować i mogli by się w końcu nauczyć co tolerujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 43 Napisano 4 godziny temu Nie o takie polskie walczyuem eh 🦧 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Bo lubię chociaż nie widać po mnie Wiedziałam że lubisz i dobrze że nie widać Ja pije wodę właśnie nałęczowianka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 4 godziny temu ja zbozowa kawe bo pozno chociaz zwykla bym wolala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Prawdę powiedzieć że będziesz wymiotować i mogli by się w końcu nauczyć co tolerujesz Nie słuchają mnie kompletnie ale teraz jak nałożą to już nie jem. Ostatnio nawet naszła mnie myśl że nie będę do nich jeździć i co mnie ci ludzie obchodzą nie jadę i już i taki jest plan na te święta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wiedziałam że lubisz i dobrze że nie widać Ja pije wodę właśnie nałęczowianka. Dalej Muszyne sącze a kiedyś mi nie smakowała. Bo muszę dobrze znać drugą stronę i wtedy mogę jeść np. u Ciebie, a na ogół nie dam się oswoić Tak już nam zostanie że będziemy szczupli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 21 Napisano 4 godziny temu Zabierz frytki i nutella dla syna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 186 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie słuchają mnie kompletnie ale teraz jak nałożą to już nie jem. Ostatnio nawet naszła mnie myśl że nie będę do nich jeździć i co mnie ci ludzie obchodzą nie jadę i już i taki jest plan na te święta. Najlepsza jest wyzerka w samotności wszystko dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 4 godziny temu dziwni sa ludzie co trzeba na nich z ryjem i pare razy zeby zrozumieli ze czegos nie chcesz a i tak ne zapamietaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 186 Napisano 4 godziny temu Ja mam jusz demencje dzisiaj mi telefon wypadł od dziury w kieszeni spodni dżinsów, pod koniec dnia usiadłem na padzie a w lodówce znalazłem taśmę klejacom masakra 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiesława 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Ja mam jusz demencje dzisiaj mi telefon wypadł od dziury w kieszeni spodni dżinsów, pod koniec dnia usiadłem na padzie a w lodówce znalazłem taśmę klejacom masakra SZYBKO CI ZACZĘŁO NA DEKIEL SIADAĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie słuchają mnie kompletnie ale teraz jak nałożą to już nie jem. Ostatnio nawet naszła mnie myśl że nie będę do nich jeździć i co mnie ci ludzie obchodzą nie jadę i już i taki jest plan na te święta. Unikanie też jest jakimś rozwiązaniem i u mnie jak ciocia z wujkiem przywieźli jakieś łazanki to tego białego zawołałem i nie pogardził , bo z mięsem toto było. A kaszanke kotkom , bo mówię że są ważniejsi niż ludzie a ja na diecie. Wiem chamski jestem czasami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Najlepsza jest wyzerka w samotności wszystko dla siebie Ale że wcześniej ci ktoś to jedzenie przygotuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 186 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, wiesława napisał: SZYBKO CI ZACZĘŁO NA DEKIEL SIADAĆ Nk ja kilka pozarow przeżyłem a w dzieciństwie topienie mogę mieć synapsy niedotlenione huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 186 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale że wcześniej ci ktoś to jedzenie przygotuje? Ja sobie sam robię za 100 wigilię jak na jeden wieczór to sporo zarcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, bamboszki napisał: dziwni sa ludzie co trzeba na nich z ryjem i pare razy zeby zrozumieli ze czegos nie chcesz a i tak ne zapamietaja Zwłaszcza starsze pokolenie ma taką manierę narzucania czegoś komuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach