MnieTeżUspał 26 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, eRCee napisał: Przecież w fikcyjnego męża to ty sama nie wierzysz. Daj spokój Nudzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thornwick 4 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, MnieTeżUspał napisał: Jak tam w pracy? Już po Lekcjach? Robię kilka rzeczy na raz i nie moja wina, że tobie daleko do mnie. Dziś masz luz i klienci nie przychodzą? Wspomnienia spod wiaduktu sprzed 15 lat, gdzie zdradzałaś męża, którego jeszcze wtedy miałaś wróciły? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 20 Napisano 2 godziny temu Picie to życie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 20 Napisano 2 godziny temu salowa by sama sobie pare kielonów golnęła, to może nie byłaby taka spięta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCee 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Audio Phil napisał: salowa by sama sobie pare kielonów golnęła, to może nie byłaby taka spięta Przecież ona pije codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, eRCee napisał: Przecież ona pije codziennie może ma kaca i sobie nie radzi z bólem głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 34 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Audio Phil napisał: Picie to życie Kawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 20 Napisano 2 godziny temu ja pokochałem picie, no co ja Przed chwilą, bamboszki napisał: Kawki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bamboszki napisał: Kawki kawki, wódki, herbaty. wszystko wypije. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 24 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, beziks napisał: No. 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 48 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, beziks napisał: Taki los. Co zrobić? Kurczaka z frytkami zamówię. 🫣 Ja zjadłam kurczaka pieczonego z ziemniakami i surówka z czerwonej kapusty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 26 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, pokraka napisał: Ja zjadłam kurczaka pieczonego z ziemniakami i surówka z czerwonej kapusty. Wieki takiej surówki nie jadłam. Prędzej kapusta modra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 24 Napisano 1 godzinę temu To chyba to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 34 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 57 minut temu, Audio Phil napisał: kawki, wódki, herbaty. wszystko wypije. Fifi a typ i typiara jak zamarzają to mogą się ogrzać kroczem nie tylko po ślubie i to jak z misiem huh seksy nie zawsze som brudne i ohh nana:/ Edytowano 1 godzinę temu przez bamboszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 26 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: To chyba to samo Surówka jest z surowej kapusty. Modra z gotowanej z dodatkiem octu i boczku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCee 8 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, bamboszki napisał: Fifi a typ i typiara jak zamarzają to mogą się ogrzać kroczem nie tylko po ślubie i to jak z misiem huh Co ci chodzi po głowie zboczulko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 24 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Surówka jest z surowej kapusty. Modra z gotowanej z dodatkiem octu i boczku. Modra to czerwona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 34 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, eRCee napisał: Co ci chodzi po głowie zboczulko Bym przytuliła tego synka do cyca i tak by mu nie stanoł huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doctor Evil 22 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, bamboszki napisał: Fifi a typ i typiara jak zamarzają to mogą się ogrzać kroczem nie tylko po ślubie i to jak z misiem huh seksy nie zawsze som brudne i ohh nana:/ pewnie tak, ale mi z żadna nie wyszlo, tylko lzy i płacz mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCee 8 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, bamboszki napisał: Bym przytuliła tego synka do cyca i tak by mu nie stanoł huh Zwykle go wyzywalaś abuzywnie bez powodu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 48 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, MnieTeżUspał napisał: Wieki takiej surówki nie jadłam. Prędzej kapusta modra 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Modra to czerwona Ale po Śląsku się robi inaczej, nie jest surowa. Ja nigdy nie jadłam czerwonej kapusty duszonej zawsze surową szatkowaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 24 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, pokraka napisał: Ale po Śląsku się robi inaczej, nie jest surowa. Ja nigdy nie jadłam czerwonej kapusty duszonej zawsze surową szatkowaną. Mi chodzi o kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 26 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, pokraka napisał: Ale po Śląsku się robi inaczej, nie jest surowa. Ja nigdy nie jadłam czerwonej kapusty duszonej zawsze surową szatkowaną. W niedzielę zrobię modrą, bo zrobiłaś smaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach