RyjoDeSzambonejro 47 Napisano 12 godzin temu I się nie wyzywaj kobieto bo to ja go zapytałam a on tylko odpowiedział. Żyj swoim życiem i nie czatuj tutaj jak dzika kuna w agreście skoro masz go w dupje bo to niesmaczne tak spod krzaka podczytywać aby potem pouczać. Zegnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thornwick 8 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Żegnamy paryską z kafeterii. Edytowano 12 godzin temu przez Thornwick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 351 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał: I się nie wyzywaj kobieto bo to ja go zapytałam a on tylko odpowiedział. Żyj swoim życiem i nie czatuj tutaj jak dzika kuna w agreście skoro masz go w dupje bo to niesmaczne tak spod krzaka podczytywać aby potem pouczać. Zegnam Nie bój się, to duży chłopiec, nie rozpadnie się. Zbierać punktów u niego też nie musisz, masz już swoją pozycję u niego, o ile jesteś tym kim myślę, że jesteś, bo login chyba dobrze wskazuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 47 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie bój się, to duży chłopiec, nie rozpadnie się. Zbierać punktów u niego też nie musisz, masz już swoją pozycję u niego, o ile jesteś tym kim myślę, że jesteś, bo login chyba dobrze wskazuje. Jakich punktów babo. Jestem poważna kobietą a nie toba i nie będę twoich impertynencji czytac. Wracaj do krzaków i przemyśl swoje zachowanie dziecinne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 351 Napisano 12 godzin temu Zabawne, że tak przeżywasz moją osobę. Pojedyńcze wpisy. Przy tylu innych, tak aktywnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 47 Napisano 11 godzin temu Zabawne ze akurat ty piszesz o przeżywaniu skoro siedzisz w krzakach i tylko czekasz aż ktoś wspomni twoje imię xD i jak zwykle się nie pomyliłam że wyleziesz i zaczniesz tyrade. Jesteś postacią kafememiczna. Jak lezak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 351 Napisano 11 godzin temu Gdybym siedziała w krzakach, to wiedziałabym na 100% z kim piszę teraz, a mam spore wątpliwości na ten moment. Leżak to kafeteria Lochorno. Albo podszywie. Bez różnicy w sumie. Elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Leżak to kafeteria Lochorno. Albo podszywie. Bez różnicy w sumie. Elo ? O co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 47 Napisano 11 godzin temu Lochorna zawsze mnie bawiła xD acz odważne określenie w ustach kobiety która nie ma zęba na przedzie i sapie żonatym panom z ogonami do telefonu gdy tylko zona ich zejdzie z pola widzenia. Zabawniejsze że ta kobieta popisuje się cytatami z pisma świętego i poucza tutejsze jawnogrzesznice. No elo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 11 godzin temu 43 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Lochorna zawsze mnie bawiła xD acz odważne określenie w ustach kobiety która nie ma zęba na przedzie i sapie żonatym panom z ogonami do telefonu gdy tylko zona ich zejdzie z pola widzenia. Zabawniejsze że ta kobieta popisuje się cytatami z pisma świętego i poucza tutejsze jawnogrzesznice. No elo. Możesz mi wytłumaczyć bo nie kumam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulsar żal 0 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Możesz mi wytłumaczyć bo nie kumam Trudne sprawy, i tak nie zrozumiesz z autyzm i się zmęczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, pulsar żal napisał: Trudne sprawy, i tak nie zrozumiesz z autyzm i się zmęczysz Walczysz o jakoms pochwe tutaj? Nie ma powodu mnie wyzywac huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 167 Napisano 4 godziny temu Tengo la camisa negra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach