Malowany 733 Napisano sobota o 18:47 Przed chwilą, burzum napisał: masz te zdj jeszcze ? dasz ? ktos ma i da ?? Mam ale nie dam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 267 Napisano sobota o 18:47 Przed chwilą, Śliwka Pulsar to Mongoł napisał: A to zdjęcie już latało? To mnie ominęło i niepotrzebnie w takim razie wychwalam pod niebiosa dyskrecję Już od jakiegoś czasu nie czuję kompletnie forum To ona wrzuciła, ale mamy nowy wątek kto na nim jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano sobota o 18:48 1 minutę temu, Śliwka Pulsar to Mongoł napisał: A to zdjęcie już latało? To mnie ominęło i niepotrzebnie w takim razie wychwalam pod niebiosa dyskrecję Już od jakiegoś czasu nie czuję kompletnie forum Ona wrzucała i pytała czy ładne dziewczyny ze zdjęcia xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1105 Napisano sobota o 18:48 4 minuty temu, Śliwka Pulsar to Mongoł napisał: Mi chodzi o to, że WOBEC NIEJ akurat zachował się jak dżentelmen i miała więcej szczęścia niż rozumu. I NA JEJ MIEJSCU bym nie hejtowała. Nie pisałam że jest dżentelmenem unkwersalnym. Aaa, okej, rozumiem. Ale z takimi wybiórczymi dżentelmenami to jednak trochę na dwoje babka wróżyła dziś dżentelmen, jutro już niekoniecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 416 Napisano sobota o 18:49 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: To czyje foty tu wrzucasz? Randomów z fejsbuka? Oni o tym wiedzą? Oczywiście, że wiedzą. Marzyli o tym, żeby zaistnieć na Kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+rompo culi+ 10 Napisano sobota o 18:49 Przed chwilą, burzum napisał: moze kieruja nim pobudki jak lezakowe, typu pies ogrodnika sam nie zje a nikomu nie da ? nie chce sie dzielic tym co ma zeby inny sie cieszyl za darmo, czysta zawisc ? Czujesz to wieśniaku w swoim połatanym migomatem na jako-tako smietniku, bylebyś nie wypadł razem z fotelem na jezdnie? mmm xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Pulsar to Mongoł 8 Napisano sobota o 18:50 11 minut temu, +rompo culi+ napisał: Kochani, ciekawostka na dzisiejszy wieczer! W polskim standardzie edytorskim i interpunkcyjnym nie stawia się kropki na końcu nagłówków i tytułów – nawet wtedy, gdy tworzą one pełne zdanie oznajmujące. Właśnie się dowiedziałem od Wirtualnej Polski, wysyłając im testowy felieton o tym jak bardzo powinienem być moderatorem na kafe. xD Trochŵ okrutny odzew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach