Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Malowany

Białorycerzyk.

Polecane posty

Przed chwilą, Mgła napisał:

U Ciebie z myśleniem akurat słabo, skoro po dwóch latach pisania priv, mylisz mnie z użytkownikami dwóch forum😗. A ja napisałam że Twoje przeprosiny nie mają dla mnie już żadnej wartości 🙂.Napisałeś swoje, a ja robię swoje - żebyś wiedział jak to jest.☺️

ja cie nie myle i nie mowilem, ze to ty jestes koralgolem. A od kiedy dokladnie u mnie slabo z mysleniem, bo pamietam inne slowa z priva? u ciebie chyba tez nie najlepiej z mysleniem skoro bralas mnie za widmoka, lexa, prawika, ponurego. to rob swoje, tylko pozniej zebys nie zalowala

Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał:

Życzę szczęścia 🫶

Łza na rzęsie ci się trzęsie. 

2 minuty temu, Mgła napisał:

Jeszcze przyjdzie Twój czas, że się zwącha z Tobą, cierpliwości. To taki typ.

Chyba nisko mnie cenisz. Błagam.

• Haha 1

1 minutę temu, beziks napisał:

Łza na rzęsie ci się trzęsie. 

Cycki mi się trzeso. Ale skoro odchodzisz na zawsze to nie zobaczysz.

9 minut temu, Mgła napisał:

U Ciebie z myśleniem akurat słabo, skoro po dwóch latach pisania priv, mylisz mnie z użytkownikami dwóch forum😗. A ja napisałam że Twoje przeprosiny nie mają dla mnie już żadnej wartości 🙂.Napisałeś swoje, a ja robię swoje - żebyś wiedział jak to jest.☺️

ja cię nie mylę i nie mówiłem, że to Ty jesteś Koralgolem. A od kiedy dokładnie u mnie słabo z myśleniem, skoro pamiętam inne słowa z priva? U Ciebie chyba też nie najlepiej z myśleniem, skoro brałaś mnie za Widmoka, Lexa, Prawika i Ponurego. To rób swoje, tylko później, żebyś nie żałowała.

9 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał:

Wracaj na sex linie z żonatymi. Jak na prawdziwa wzorowa katoliczkę przystało. Chociaż tutaj się sprawdzasz.

linia niedostepna zona na czuwaniu i kaszojadki am am

Przed chwilą, Malowany napisał:

Od początku twierdzę że prostytucja onlajn i cyber pipulki to późniejsza trauma. Tylko dlaczego ja musze ponosić konsekwencje? 

3 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał:

A z czym mianowicie? Konkrety jakies? 

No podaj jakie masz przewinienia na sumieniu, powytykamy sobie. Boisz się? Bezpiecznie tak wiedzieć coś o kimś i odgrzewać stale, a samemu kryć się za tarczą niewiadomej, jak smark co szturcha kijem psa w kojcu. Gdzie ta odwaga?

3 minuty temu, Tweed Lush napisał:

Chyba nisko mnie cenisz. Błagam.

tylko po alko zanizasz standardy>? jako jedyna wyslalas foty nie majac priv ze mna, wiec nie rob z siebie madam

1 minutę temu, Malowany napisał:

Może opowiedz o innych kaszojadkach..

1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał:

Od początku twierdzę że prostytucja onlajn i cyber pipulki to późniejsza trauma. Tylko dlaczego ja musze ponosić konsekwencje? 

proponuje ja ignorowac

tylko po alko zanizasz standardy>? jako jedyna wyslalas foty nie majac priv ze mna, wiec nie rob z siebie madam

Jako jedyny wstawiałeś selfie swojej baby nie mając priv z oglądającymi.

• Haha 1

proponuje ja ignorowac

Trzeba było wcześniej o tym pomyśleć wesoły ludku.

1 minutę temu, Malowany napisał:

I co w tym złego? Gdybyś był dla mnie miły to bym inaczej się o tobie wypowiadala.

No podaj jakie masz przewinienia na sumieniu, powytykamy sobie. Boisz się? Bezpiecznie tak wiedzieć coś o kimś i odgrzewać stale, a samemu kryć się za tarczą niewiadomej, jak smark co szturcha kijem psa w kojcu. Gdzie ta odwaga?

Znowu projekcje. Niestety nie dowartosciujesz się moim kosztem. Odwaga nie polega na publicznym rozliczeniu z przewinien gdyż to prywatne sprawy sumienia. A wystarczyło nje pokazywać pipulki i cyculkow owsikom ani nie cyrkowac z żonatymi. Myślę że Bóg ci wybaczy ale ja nim nie jestem toteż beka pozostaniesz.

1 minutę temu, Mgła napisał:

Może opowiedz o innych kaszojadkach..

ciagniecie lwa za ogon to dosc ryzykowna zabawa, wiec lepiej uwazaj, bo za mocno pociagniesz i nie bedzie odwrotu

3 minuty temu, Malowany napisał:

proponuje ja ignorowac

Przyjdzie i na to czas. Póki co zabawnie jest obserwować jak zaciska się pętla na świętej farfeluna.

3 minuty temu, Mgła napisał:

Jako jedyny wstawiałeś selfie swojej baby nie mając priv z oglądającymi.

kompletnie nietrafione porownanie, a podobno ty myslaca

2 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał:

Znowu projekcje. Niestety nie dowartosciujesz się moim kosztem. Odwaga nie polega na publicznym rozliczeniu z przewinien gdyż to prywatne sprawy sumienia. A wystarczyło nje pokazywać pipulki i cyculkow owsikom ani nie cyrkowac z żonatymi. Myślę że Bóg ci wybaczy ale ja nim nie jestem toteż beka pozostaniesz.

No widzisz jak się pięknie chowasz za krateczką dzieciaczku. A za uszami większy gnooj niż ja x 3, hue hue. Zakład.

Przed chwilą, laserdance napisał:

Prędzej ty masz (niestety) trisomie 21. chromosomu

a ty masz martwice mozgu wypie.. stad

kompletnie nietrafione porownanie, a podobno ty myslaca

Faktycznie, nijak się ma wysłać swoją fotę jednemu randomowi, a fote swojej ex wrzucić dla rzeszy randomów. Jakie standardy!

• Like 1

No widzisz jak się pięknie chowasz za krateczką dzieciaczku. A za uszami większy gnooj niż ja x 3, hue hue. Zakład.

Nie wiem co ci daje takie myslenie życzeniowe o moim rzekomym brudzie za uszami. Myślę że próbujesz chronić swoją urojona świętość. Nie mam epizodów swiecenia pipulkom. Na mezatych i dzieciatych nie spoglądam. Owsiko nie sapie na sex linii tak ze przełknij sromotę i uznaj się za jedną z karynek które słownie kamienowalas. Nom. To chyba tyle ale kontynuuj. Rozumiem że klex cie olał. Malowany olał a zegar tyka ale 40 letnia kobieta powinna łączyć kropki.

3 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał:

Przyjdzie i na to czas. Póki co zabawnie jest obserwować jak zaciska się pętla na świętej farfeluna.

Zabawne jest obserwować jak tracisz na sile przez lata zgorzknienia, wylewanego na obcych sobie ludzi w necie. No i co? Nie lepiej? To na co Ci to było? Na Nerwicy podpowiedzą co brać.

Zawsze możesz wrócić na ogólny i "tajemniczo" oraz "dyskretnie" obgadać nowy plan działania. Bo tu coś nie pyklo ewidentnie perełko.

2 minuty temu, Mgła napisał:

Faktycznie, nijak się ma wysłać swoją fotę jednemu randomowi, a fote swojej ex wrzucić dla rzeszy randomów. Jakie standardy!

Ej, to tak poważnie? Myślałam, że to beka tylko taka była, że on to zrobił.

9 minut temu, Tweed Lush napisał:

I co w tym złego? Gdybyś był dla mnie miły to bym inaczej się o tobie wypowiadala.

Ty mu podziękuj że się zachował jak dżentelmen i twoje foty nie latają po forum bo się nachlałaś.

Serio, na twoim miejscu jego akurat traktowałabym bardzo ok.

• Like 1

1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał:

Nie wiem co ci daje takie myslenie życzeniowe o moim rzekomym brudzie za uszami. Myślę że próbujesz chronić swoją urojona świętość. Nie mam epizodów swiecenia pipulkom. Na mezatych i dzieciatych nie spoglądam. Owsiko nie sapie na sex linii tak ze przełknij sromotę i uznaj się za jedną z karynek które słownie kamienowalas. Nom. To chyba tyle ale kontynuuj. Rozumiem że klex cie olał. Malowany olał a zegar tyka ale 40 letnia kobieta powinna łączyć kropki.

Gdybyś miała czysto, to byś nie gniła w necie od lat, nie byłoby się z czego leczyć w ten sposób.

1 minutę temu, Tweed Lush napisał:

Ej, to tak poważnie? Myślałam, że to beka tylko taka była, że on to zrobił.

Chodzi o jego rękę. 

Zabawne jest obserwować jak tracisz na sile przez lata zgorzknienia, wylewanego na obcych sobie ludzi w necie. No i co? Nie lepiej? To na co Ci to było? Na Nerwicy podpowiedzą co brać.

Czyli jednak obserwujesz z krzaków. Znamienne. Jest idealnie. Tak jak być musi. Znowu gaslajting. Jeśli potrzebujesz pomocy to udaj się do psychologa bądź psychiatry. Jestem dorosła dojrzała kobieta. Tak dojrzała. I wiem co powinnam zrobić ze swoją glowa w razie potrzeby. Jestes taka nudna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się