BRONISŁAWA 4 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, SaunaBoy napisał: Ty myjesz twarz w dupie murzyna imigranta haha PARSKNĄŁEM XD JEDZIESZ FIFI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 3 godziny temu Czy ktos potrafi zalozyc konto na mow.edu.pl? Koniecznie muszę napisać anonim na temat poczynań pedagog Dagmary Pierdziszewskiej. Poprosze również o adres do świetego Mikołaja w rovaniemi, tam tez musi pójść stosowna informacja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 3 godziny temu Czy sądzicie ze o tej sytuacji powinna dowiedzieć sie również Elżbieta jaworowicz i sołtys Gnojnika Wielkiego? Piszcie adresy kochani! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 18 Napisano 3 godziny temu Stara baba a taka żałosna. Nie wstyd ci te bzdury klepać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 3 godziny temu Kochani czy ktos może ma adres do prez/ydent Gdańska? Myśle, ze i ona powinna dowiedzieć sie z anonima o tych niebywałych akcjach i zarządzić jakies działania! Tak nie może być. Proszę udzielić mi pomocy w stworzeniu teczki na Dagmarę Genowefę Pierdziszewską. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1105 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, BRONISŁAWA napisał: PARSKNĄŁEM XD JEDZIESZ FIFI A parskasz dupą tak samo jak fifi czy normalnie nosem i ustami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
thatsalrightiaskofyouhoney 18 Napisano 3 godziny temu Kukiewka paryska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: A parskasz dupą tak samo jak fifi czy normalnie nosem i ustami? O hej salix czy pomożesz mi zalozyc konto na mpo gov pl? Chcialabym również poinformować zakład oczyszczania miasta i jego dyrekcje o poczynaniach Dagmary pierdziszewskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRONISŁAWA 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: A parskasz dupą tak samo jak fifi czy normalnie nosem i ustami? TYM CZYM MAM OCHOTĘ, ALE WIDZĘ ŻE TY SIĘ TERAZ PRZEZ JAPĘ ZEESRAŁAŚ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, salix napisał: A parskasz dupą tak samo jak fifi czy normalnie nosem i ustami? Przylazła kolejna tutka xD. Salix brzmi, jak nazwa podrabianej soli czarnorynkowej którą arabowie paryscy czyszczą se pasztetowe i dupy... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Czubert napisał: O hej salix czy pomożesz mi zalozyc konto na mpo gov pl? Chcialabym również poinformować zakład oczyszczania miasta i jego dyrekcje o poczynaniach Dagmary pierdziszewskiej I dawaj zimne piwo stara tutko haha 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1105 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Czubert napisał: O hej salix czy pomożesz mi zalozyc konto na mpo gov pl? Chcialabym również poinformować zakład oczyszczania miasta i jego dyrekcje o poczynaniach Dagmary pierdziszewskiej Nie wiem czy we dwie damy radę to uczynić do tak skomplikowanej operacji potrzebny jest jakiś pan któremu można trochę posłodzić, poprzymilać i odpowiednio połechtać ego, żeby w zamian kliknął te trzy przyciski kochana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRONISŁAWA 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, SaunaBoy napisał: Przylazła kolejna tutka xD. Salix brzmi, jak nazwa podrabianej soli czarnorynkowej którą arabowie paryscy czyszczą se pasztetowe i dupy... WIDZĘ, ŻE MASZ DZIŚ WYJĄTKOWY POLOT I PASSĘ KREATYWNOŚCI XD PROPSY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, BRONISŁAWA napisał: WIDZĘ, ŻE MASZ DZIŚ WYJĄTKOWY POLOT I PASSĘ KREATYWNOŚCI XD PROPSY Zdecydowanie! Ogromny polot, bystrość umysłu, adekwatność słowa. Jest lotny i inteligentny niczym przeciętne incelisko z tego przybytku, zupełnie jak taki ty. Całujcie sie kochani po jajcach , dzień cudów Edytowano 3 godziny temu przez Czubert 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 3 godziny temu Widze ze Filipek ciężko odreagowuje odstawienie od alkoholu i fakt, ze zamiast zasmradzać babciom toaletę będzie sie tarzał na zimnej trawie ze szczurami No jakos nie wspolczuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czubert 21 Napisano 3 godziny temu Salix proponuje zostawić kloakę kloace. Może wróżka Dagmara doniesie kolegom zimne piwko dobranoc salix 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaunaBoy 15 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Czubert napisał: Widze ze Filipek ciężko odreagowuje odstawienie od alkoholu i fakt, ze zamiast zasmradzać babciom toaletę będzie sie tarzał na zimnej trawie ze szczurami No jakos nie wspolczuje. Dobra spieerdelaj stara kwoko, słucham se muzy pijąc zimny cydr. Mam wyjeebane w twoje kazaniaa feminazistko dopychana czarnymi parówaami pod wieżą Eiffla haha nawet shadow chyba zauważył, że masz ostre napady schizofrenii. Won xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRONISŁAWA 4 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Czubert napisał: Zdecydowanie! Ogromny polot, bystrość umysłu, adekwatność słowa. Jest lotny i inteligentny niczym przeciętne incelisko z tego przybytku, zupełnie jak taki ty. Całujcie sie kochani po jajcach , dzień cudów CIEBIE NIKT NIE CAŁUJE, A BYŚ CHCIAŁA, STĄD TA ZAZDROŚĆ I BÓŁDUUPIZM, ROZUMIEME Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BRONISŁAWA 4 Napisano 2 godziny temu ŁUUU FIFI PRZECHODZI DZIŚ SAM SIEBIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach