Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dżoana

Jak przyrządzacie bób?

Polecane posty

Gość GretaBe
Ja gotuję go po prostu w osolonej wodzie z koprem i czosnkiem. Taki jest przepyszny!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Fanka bobu
po ugotowaniu mieszam z podsmażoną bułka tartą.PYYYCHA :))

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Wczoraj zrobiłam z masełkiem i solą. Z bułką tartą? jak?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Mysz2
Gotuję w osolonej wodzie, potem osobno: kroję słoninkę, robię na patelni, mieszam wszystko...bób ze skwarkami i tłuszczem. Spróbujcie, podawać z kwaśnym mlekiem. Szczerze mówiąc to nie znałam innego przepisu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
A bułka tarta to cyba jak do kalafiora: na maśle tzreba ją podsmażyć do czasu jak sie zarumieni

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bobowa
Wczoraj jadłam bób z masłem i z Vegetą. oj jakie pyszne!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kixa
wg R. Makłowicza (Wprost 4 lipca): bob ugotowany na parze wymieszac z oliwą czosnkiem i cytryną lub zamiast cytryny jogurtem naturalnym (jakis nowy turecki jogurt naturalny Yayla ponoc dobry - wg pana Roberta).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a b c d e f
gotuję w osolonej wodzie wlasnie teraz... mniam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Smakosz
Kochane sprobujcie z ketchupem:))Mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:))

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×