Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka

jak wierzyc w milosc kochanka?

Polecane posty

Gość a co wy na to
poza tym, jeśli juz mowa o sms-ach czy mailach, to raczej on sie ze mną kontaktuje "pierwszy" ja mu odpowiadam:-) sama nie wiem:-(

Gość 25
no to może i Cie kocha. Rozumiem, że jest to Twój kochanek?

Gość a co wy na to
nie sądzę, że kwestia odebrania tel. lub nie przesądza o tym czy ktoś kogoś kocha

Gość a co wy na to
oczywiście miało byc przesadza;-), może akurat nie mógł odebrać??

Gość 25
może i nie. Jakby Twój nie odbierał tel. to wierzyłabyś że Cię kocha?

Gość a co wy na to
o jesooo, ale nie mogę się chyba skupić jak o nim myslę. poprawnie może uda się napisać: nie sądzę aby odebranie telefonu lub nie odebranie miałoby przesądzać o tym czy ktoś kogoś kocha czy tez nie, pozdrawiam

Gość a co wy na to
zapytałabym się wprost dlaczego nie odbiera telefonów, chyba tak prościej niz gdybać

Gość 25
dość często mu się to zdarza, czy jest popołudnie, czy wieczór wszystko jedno. Za każdym razem po takiej akcji obiecuje sobie, że to koniec. Ale niestety ciągnę to już pół roku.

Gość a co wy na to
nie martw się, nie jesteś sama w tym "kończeniu" ja tez mam kilka razy za sobą taki "koniec", ale co zrobić jak nie mam siły

Gość 25
pytałam, zmienia temato albo mówi że już nigdy tak nie zrobi, no albo że nie mógł, bo coś tam. Ale ja myślę, że to się za często zdarza.

Zmienilam image, teraz czarna bestia ze mnie :P Nie załamujcie mnie kobietki, ja tu wierzę, że dam radę, że jestem silna, nie mogę się poddać!! A co do telefonu i nie odbierania, to zgadzam się z a co wy na to ---> to wcale nie musi świadczyć o głębokości uczuć. O tym decydują słowa, gesty i czyny! Tak, tak! Czyny przede wszystkim!! Pozdrowionka, dziś idę wyszaleć się na parkiecie :)

A nam się wczoraj spotkać nie udało. Ale dziś miałam już dwa telefony od niego:-)

Oj też bym chciała mieć go przy sobie !! Po prostu spędzić kolejnych parę chwil razem...czyż nie to ma dla nas większe znaczenie niż sam seks... Ale życzę Wam wszystkim mile spędzonych chwil :)

Gość 25
zazdroszczę Ci Organika - wiesz tych telefonów. My umówiliśmy się na telefon na wieczór. No ciekawa jestem, czy zadzwoni. Teraz nie dzwonię, bo to tak jakbym się narzucała, poczekam. Margi, spotkasz się z nim?

pewnie w koncu zmiekne , mamy troche spraw do wyjasnienia, bo jakos na gg ostatnio tylko sie spieramy ,napewno nie umawiam sie tym razem na sex tylko na rozmowe .

Gość 25
nie mów napewno, bo wiesz jak to jest.

Gość 25
nie mów napewno, bo wiesz jak to jest.

25 , moge powiedziec napewno bo w kawiarni , marne szanse na nr , no chyba ze beda obrusy dlugie:P

Gość Ola_23
Skoro macie romans to jak Cie moze kochac? On tylko kocha sex z Toba! "Slowa choc takie piekne to tylko slowa" jak spiewala Flinta w jednej z piosenek i to jest szczera prawda! Przekonalam sie zreszta, ze trzeba patrzec na czyny a nie slowa, bo mowic mozna naprawde wiele,

myslę, że może, czasem więcej jest czynów niż słów, a czasem słów w ogóle nie potrzeba, jest dotyk, spojrzenie, całus w czółko, itd...