Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka

jak wierzyc w milosc kochanka?

Polecane posty

:D :D :D On i ona siedzą blisko siebie na kanapie. Dzwoni telefon. Ona odbiera: - Kto dzwonił? - Mój mąż. - O! Co mówił? - Że spóźni się do domu, bo gra z tobą w brydża... He he he ;) :D :D :D

skarbuszek, ty masz dzieci, prawda? A jak one? Też tam?

jiw, Tak, mam dzieci. Córka jest ze mna i nadal będzie, a syn bywa ze mną i na razie tak pozostanie. A u Ciebie jak będzie? Chyba też masz zamiar wyjechać stąd, T A M gdzie mówią po angielsku ;)

Gość ELLIMCIA

Gość ELLIMCIA
Jestem 10 lat po slubie, maz moj 7 lat mlodszy,a ten drugi(w moim zyciu 7 miesiecy) jest o 8 lat mlodszy...i kocham go baaardzo....

Gość ELLIMCIA
Mieszkam b.daleko, bo ok.2000 km od mojego ukochanego i wiemy,ze spotkamy sie dopiero latem....Dziewczyny!!!on jest kawalerem...nie za bardzo urodziwym, ale za to najwspanialszym kochankiem na swiecie...OCHHHHHHH!!!!!!!!!

WItam:) U mnie bez zmian,ponad 2 miesiące odzwyczajania sie od kogoś kto był tak strasznie dla mnie ważny. Mariella, mówiłam ci już ze cię lubię :D

WItam:) U mnie bez zmian,ponad 2 miesiące odzwyczajania sie od kogoś kto był tak strasznie dla mnie ważny. Mariella, mówiłam ci już ze cię lubię :D

Coz, jestem zszokowana zyciowa madroscia Pan tu wpisujacych sie.Mariella, wychodzi na to ze jestesmy, my, te ktore nie czytaja miedzy wierszami polinteligentne.Tak masz racje marielko, milczenie jest zlotem.Zastosujesz sie???

Cześć Nikaa, zapraszam na priva.Chętnie pogadam : Sniezna1@tlen.pl:):):):):) Powiedz jak sobie radzisz z tym wszytskim ??? Już jakies plany masz ?? decyzje?? TZJ.... hallooooo tu ziemia??? Martwię się , że nie ma Cię ...... Miel.... leniuszku , odezwałbyś się :):):):):):):):):):):):):):)

skarbuszku, ja na razie nie (gdzie mówia nie tylko po angielsku;)) Moj syn ma tutaj wspaniałego tatę, wspaniałą szkołe i wspaniałych kolegów...A ja mam wspaniałego syna tu i wspaniałego faceta tam. To ON zaczął rozmowę, wreszcie nazwał TO związkiem, powiedział, że w końcu są samoloty i że pora to wszystko uporządkować. Powiedział, że rozumie moją sytuację z synem. Wyjaśnił to swoim synom (jak powiedział, \'\'na szczęście moi synowie Cie lubią\'\'). Dziwnie się zaczyna, ale u nas wszystko jest dziwne. Nie chce mie się odchodzic na topik typu związki na odległość bo mi tu dobrze ;) Chyba zobaczymy się za dwa tygodnie :)

Gość NIIKAAA
Sniezna , mam male problemy z wlasnym kompem, wiec chwilowo korzystam z laptopa meza.Niestety zaraz musze go oddac, wiec na privie odezwe sie jutro.Mam nadzieje ze ui Ciebie wszystko w porzadku.

Myślę , że dobrze , tylko mam niesmak po scysji na topiku ......... Bawię sie , jutro ostatki i znów imprezka :):):)Taki spokój we mnie , jak nigdy , hahahahhahaa , bo ja straszny pieniacz jestm .... widocznie burza przede mną . Czekam na Miel .....To sie tez już pożegnam :):):):):):):):):)

Sniezna, nie denerwuj sie:)Na szczescie mamy wolnosc slowa i mozemy sobie tu wypisywac co chcemy.Tylko nie wiem dlaczego niektore od razu nas obrazaja.Czuja sie lepsze??Moze.Chociaz nie widze powodu.Naprawde.Ale coz, milczenie jest zlotem, wiec niech to pozostanie miedzy wierszami;)

Dzięki Nikaaa.... czuję się rozgrzeszona :):):):):):):)

Dzięki Nikaaa.... czuję się rozgrzeszona :):):):):):):)

Cześć:) Nikaa,zastosuję sie,jak będę chciała....Ale już mi się nie chcę ciagnąć wczorajszego \"niesmacznego\" sporu o nic.Przyznacie jednak,ze istnieją momenty,kiedy starczy od kogoś usłyszeć jedno słowo,i już wiadomo,że się w zaden sposób nie dogadamy...Nie wiedziec czemu-ze względu na czyjąś pół- czy ćwierć-inteligencję?...Nie mnie to oceniać... Organika,dzięki:) Wyjdziesz,nie martw się,jesli tylko jesteś pewna swego.... Wiem już-Katinki mi tu brakuje jeszcze... Inki tez,ale ona już wezwana....;) No i wielu innych.... Skarbuszku,trzymam kciuki.

Marielko, jesli nie chce Ci sie ciagnac niesmacznego sporu to bardzo prosze nie obrazaj nadal oskarzajac o pol, czy cwierc inteligencje.Jesli wydaje ci sie ze jestes tak nieskonczenie madra i cudowna to wspaniale.Masz racje,, wystarczy jedno slowo by wiedziec ze ktos po prostu jest zbyt ograniczony zeby zrozumiec.Chyba najlepszym sposobem jest odrobina ignoracji... Sniezna, jak tam dzis nastroj??Ja dalej w zawieszeniu i szczerze mowiac mam juz dosyc.Chce juz decyzji, a jakos mi to nie wychodzi...

Gość The end

Oj, oj... dajcie spokój dziewczyneczki, kochaneczki :D Ja trzymam się zasady - jeśli Ci ktoś nie odpowiada to go ignoruj... Nie podobaja mi się wypowiedzi Nikii, miel i snieznej, więc ich nie komentuje...Nie podobaja mi się i już. Mogą się nie podobać?? Mogą. I kropka :) A prawda jest taka, że kiedyś, tzn. dopóki nie zagnieździły się tutaj jakieś kloniki, tworzyłyście (tworzyłysmy) niezły “team ściereczek vanishowych” :P. Po których teraz niewiele zostało...hehe, bo przeistoczyły się w jedwabne chusteczki? ;)

Skarbeuszku, to moze wroc pare stron wczesniej i poczytaj sobie wczesniejsze wypowiedzi Twoje i kolezanek a potem komentuj.Mnie tez sie Wasze wypowiedzi nie podobaja i coz moge.To nie moje forum, wiec nie tylko ja mam prawo do wypowioedzi a wydawac by sie moglo ze wy sobie tak myslicie.Wasz topik, Wasze forum...

Spokojnie NIKAAA , własnie napisałam. Rób, pisz co chcesz - to nie mój biznes...

Nikaa,Skarbuszek miała na mysli,co napisała-ze fajne było towarzystwo,dopóki się nie pojawiły wypowiedzi,które temuż towarzystwu się bardzo nie podobały,dlatego zniknęłysmy,jak jeden mąż,nie umawiając się ani nie komentując....Moze zróbmy tak,ze my bedziemy rozmawiać ze soba,a wy rozmawiajcie w swoim gronie?...Co?... Wskaż mi,z łaski swojej,w którym miejscu was obraziłam,kiedy to skierowałam bezpośrednio do którejkolwiek z was jakies słowa,po których mogłyście się czuc urażone?....Moja wypowiedź o pół- i ćwierć- była jedynie ogólnikiem,i nie zarzucaj mi,ze jest inaczej...To moja ostatnia wypowiedź pod waszym adresem,toteż pozwolę sobie jeszcze stwierdzić,ze chyba pomyliłaś znaczenia....Ignorancja to nie to samo,co ignorowanie....:):)Ignorancja to niewiedza na dany temat,na przykład-dotycząca znaczenia używanych słów;)

skarbeuszku, zawsze mozesz zalozyc alternatywny topik, padla tu juz taka propozycja.Tam nie bedziesz musiala czytac wypowiedzi nieproszonych kolnikow kotre sie tu zagniezdzily

marielko a moze Ty dobrze przeczytasz??Nie napisalam ignoraNcji, tylko ignoracji...i prosze nie pouczaj mnie, bo o ile wiem nie w tym fachu jestes wyuczona...

Nio dobra , zamiast sporow ..pytanie.?? kto mnie jeszcze pamieta..:P Pozdrowka dla druzyn A i B..:) hmmmm pewnie juz nikt ale gdyby jednak informuje ze nadal siedze w tym po uszy i nawet jest ok;) Klocimy sie srednio tylko raz na tydzien , zrywamy raz w miesiacu , wiec norma..:) PS,Trudny przypadek chyba sie nigdy od tego nie uwolnie