Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama28

DLACZEGO JESTEM SAMA???

Polecane posty

Witajcie wieczorową porą:) Jeszcze z Wami przez chwilkę pobędę przed weekendem:) Cordua, ja bardzo chętnie napije się winka, na szczęście nie grozi mi powtórka z dzisiejszego, czyli spóźnienie się do pracy;) Szarku, Ty tęsknisz za morzem, ja za górami... Zamieńmy się miejscami;) Pozdrawiam Was cieplutko

Gość klacz
ja też jestem sama :( i odrzucili mnie po rozmowie kwalifikacyjnej z powodu takiego, że kolega co mnei wprowadzał nasze zdjęcie z liceum powiesił na tablicy (a tam też samotne kobitki pracują i tak to się popieprzyło wszytsko, bo kolega ma żonę i 2 małe chrabąszcze szkolno-przedszkolne) Ech...kurna...ech...

Gość rozmazane rzęsy
mam.....bo płakałam, bo mam 30 lat, byłam w knajpie z koleżanką a tam same wesołe towarzystwa, i młodsi ode mnie, po raz pierwszy poczułam że to juz nie miejsca dla mnie.....zostały mi same nałogi...z netem włącznie.....i dlaczego? skąd bierzecie siłę na ten optymizm, że plaża że narty.....mnie nic nie cieszy jak mam to sama robić lub bez poczucia że jest ktoś...

szarek :) dzieki bardzo dobre czekoladki:) zobaczysz jeszcze pojedziesz nad morze:) Aalex: fajnie,ze pobędziesz z nami :) juz nalewam wineczka:) ja tesknie za morzem i za górami tez :) wszak w górach to ja juz nie byłam oo rany z 10 lat mam nadzieje,ze moze wtym roku uda mi sie ta wyprawa?) a ja jutro do pracki musze pomykac jak narazie:) Do klaczy i rozmazanych rzęś:) przylączcie sie do nas tutaj ka zdy przekazuje sobie tyle optymizmu ile może:) pozdrawiam:)

Gość klacz wyscigowa
no jeszcze bylo zdjątko na jego tablicy nad biurkiem, na którymśmy byli objęci (podobno - ale to było sprzed 10 lat, jesli mialm jaieś zdjęcie, bo razem robilismy maturę). No, co za niefart kurna.. Szcze mnie posądzili o romansidło, jak ja sama, stara baba (30lat). Ale jutro lecę do szkoły - to mi się poprawi. Nie trzeba się w chacie zamykać, bo będzie jeszcze gorzej.

Gość klacz wyscigowa
cordulko ->to znów ja w dzikim pędzie, dzienx za podtrzymanie na klaczym duchu. Czy wy też tak macie, że nie możecie myśleć o dzieciach przyjaciół i zanjomych, bo wam się robi przykro? O obcych dzieciakach to spoko, nawet uczę obce w weekendy, ale zaprzyjaznionych unikam, bo chcę już swojego mieć.

Klaczko........:) no wiesz pewnie,ze ma sie juz swoje lata i tez chciałabym dzieciatko:) ale na razie jest jak jest i tyle a dzieci znajomych nie wzbudzaja we mnie takich odczuc wrecz uwielbiam z nimi przebywac:) Uważam,ze przyjdzie i na mnie czas:) oczywiscie wierze w to :) Pozdrawiam i wiecej optymizmu:):)

Gość rozmazane rzęsy
do kLacz wyścigowa.....oj lubię konie swoją drogą hihi.........a ja nie chce mieć dzieci, wcale a wcale i nie to jest moim celem życiiowym,,,,,ja nie chce byc sama w sensie dorosłych ludzi, nie bede unieszczesliwiac kolejnej istoty co by nie byc samemu - patrz dziecko-ja chce miec dorosla osobe do partnerskiego zwiazku, papierki nie wazne.......

Troszke mnie nie bylo ale juz jestem znajomi sie zebrali i jakies toasty byly ;) ... a pewnie was juz nie ma Cordula... odkurzylam sprzet i czyszcze narty jutro uderzemy :)Biegnacy sporzet sie skombinuje bedziemy sie uczysc i suszowac po gorach hihihihi A dziekuje kochanie za toascik ja tez wznioslam Twoje jezeli oczywiscie to ten dzien hihihhi Biegnacy... szkoda, ze aparat zepsuty :( u mnie to dzsiaj nie bylo co filmowac :( bo podla pogoda ... Trzymam Kciuki za skocncznie pracy i udany weekend :D troche z nami hihihihihi Kadarak :) troche usmiechu na ozwyeinie :) Szarek ... to ja biore jednen kawalek czekoladki .Ja tez sie stesknilam za mozem jest takie uspokajajjace :))) Aalex juhu :) ... fajnie milo ze jestes toascikow coraz wqiecej Klacz ... wznies z nami toast :) bedzie razniej rozmazane... troche usmiechu i zobaczysz,ze lepiej :):)

Gość klacz
o widzę, że wczoraj jakieś winko było - ja nie mogę, bo moja głowa zrańca jest tak ciężka jak moje nogi po wieczornej Kadarce albo Kijafie (które uwielbiam, jak 20-latek seks). Dziś kupiłamsobie nowe kredki :) stare były do d.../zważywaszy, że w wieku 30lat trzeba przygotowywać materiały dla dzieci używając tychże i nie mając własnego, buu.... Wiesz, mi jest smutno na widok dzieci znajomych odkąd pewien kolega posądził mnie, że jestem wrogo nastawiona do jego dzieci /zanosiło się wtedy z jego strony na znajomość pt.żona mnie nie rozumie, a on nikogo bardziej nie kocha niż mnie/. Pewnie dlatego, że mi się kojarzy to tak mi smutno, bo nie chciałam się zgodzić na bliższe kontakty z nim, bo wiedziałam, że to romans stracony w przedbiegach i i tak z nim niemogę być. To po co zaczynać? Ja, kiedy zasypiam to wyobrażam sobie, że nie śpię sama tylko ktoś mnie przytula. Kiedyś śnił mi się koszmar i na szczęście nie spałam sama i kiedy on mnie przytulił to poczułam się w tym śnie bezpieczniej. A niedługo Walentynki - jak ja ich nie cierrrrpię...

Szczesliwa - milo ze wprowadzasz troche wiosny w ten zimowy czas :) Powodzenia w szkole i ...:D pozdrawiam

Mi; :):) jestem jestem ja tu juz pare kieliszeczków wychynełam hehehe no tez dziekuję za zyczenia :) ale powiem Ci na ucho,ze to nie ten dzień:):) A jutro pouczysz mnie chyba na deskach szusować:):):D Pozdrawiam:)

Klaczko :) walentynki no cóz swieto z zachodu ale sympatyczne:) pewnie dostaniesz od swych szkolnych dzieci dowody sympatii:) myslę,ze tu na tym topiku nie bedzie sie samotnym w walentynki:)

Gość klacz w.
on - miałam na myśli NIE TEGO ŻONATEGO, TYLKO INNEGO ONEGO!!

KLacz... a co to walentynki ;) hihihi zartuje ....to jest takie winko co po nim glowa nie boli ;) ... ja uwielbiam dzieci raz robilam u mnei impreze i kolezanka przyszla z dzieckiem to ja caly czas bawilam sie z ta mala a reszta gosci ... no bawila sie gdzie indziej- beze mnie ;) ... Cordula :) .... aha to nie ten dzien UPS ale licza sie intencie nie ??!! no ja juz sporo wypilam dzisiaj byo wytrawne i strasnzie dziwne nazwy , na poczatku nie smakowalo mi tak bardzo , po ktoryms toascie to juz calkiem calkiem...JUtro na tym stoku ;) to chyba moze od sanek zacnziemy ;) ... bedzie wyskokowo ;) Pozdrawiam rownie serdecznie :)

Biegnacy ... wlasnie tak patrze przez okno , u nas taka chlapa ,ze chyba tlyko narty wodne w ten weekend ;) hihihi

Mi:) heheh nawet dobry pomysł z tymi saneczkami ale moze bysmy kulig urządziły to dopiero by była zabawa:);D a potem na góreczke i na deski:) czuje,ze jutro bedzie biale szaleństwo:):D ups łoł mnie jus tez tak dziwnie na łepetynie wszystko wiruje:) A jeszcze jutro do pracy uffffffff pozdrowionka:)

hejka załoga:-) Jak czytam że 30lat i jestem stara, to mnie krew zalewa, pub nie dla mnie-co to znaczy a dla kogo? Kurde ja mam 29 i czuję się młodo ale dojrzale to świetne uczucie!!!!!! Skąd tyle optymizmu? Z życia, z doświadczeń, bo zawsze po dołach jest lepiej, a juz najlepiej jak się człowiek odbije od samego dna:-) Wtedy wiedząc że najgorsze za nami, to grzech być dalej pesymistą. We mnie ostatnio jest tyle optymizmu, dobra i nadziei, że starcza żeby jeszcze innych tym zarażac co z przyjemnością czynię (Aalex np. wie coś na ten temat hi,hi..) Więc proszę nie pogranżajcie się w gniotach czarnych myśli, bo one pożerają całą radość życia, a jak już ktoś w tym wieku czuje się stary to ty bardziej chyba szkoda czasu na pesymizm:-D

Gość -Mi...
kozica jesteś? koziorożec? ja też - urodzona w urodziny Stalina hi hi

Cordulko ... zrobimy tak ja juz wszystko zaplanowalam ;) najpierw kulig i bedzie prowadzil Biegnacy na nartach wodnych razem z Wilkami hihihihihi ;) i reszte sie zabierze :D jak juz wyjedziemy tym kuligiem na stok to wskoczymy w deski (nie umiem jedzic ale dla chcacego niec trudnego) i pozjezdzamy pare razy pozniej jak sie nam znudzi jazda na desce to mozna narty dla odmiany ( Biegnacy... dalej swoje wodne, ale moze go nauczymy to prawie to samo - da sie moze namowic ;)) no a pozniej hmmmm .... moze ulepimy balwana albo jakas wojna na kulki sniezne hihihih ... ciekawe jak czlwoiekowi po kilku toastach sie wyobraznia rozwija. Ja naszczescie weekendy mam wolne od pracy :D wiec bidusiu juz nie zwawracam Ci glowy tez zmykam pod kolderke 😴 Klacz... moze akutrat w te walentynki spotka Cie cjakas mila niespodzianka :) ... Buziam wszystkich 👄 cieplo do podusi 🖐️❤️

WOW!!!! Śniegol u mnie sypie, wielkimi płatami. Może zasypie do rana to błoto po deszczu?:-)

MI:) buziam tez i zycze kolorowych i w stereo:);) Oj bedziemy chyba biegac za biegnacym i udawać wilki heheheh oczywiscie biale wilki ups raczej wilczyce hihihi na tych nartach wodnych po sniegiu hihihi :):D ZYcze wszystkim cudownych snów białych bieluskich 👄 do jutra:):)

Czytelnik ... witam :) wieczorna pora... miejmy nadzije,ze u mnie tez zacznie sypac! bo cos sie zanosi :D:D - Mi... nie mam urodzinek ale jestem Koziorozec(Koziaca) ;) pozdrawiam Aalex ... :) a ja wasze wznosze :) ... dziki Apropo starosci ja dzisiaj sie cuzje na jakies 16 :D:D OKi zmykam ...tusie🖐️... ziaczki 👄

Gość tanasza
mam 34 lata i czasami bywam w pubie, więc chyba nie jestem staruszką hihi Pozdrawiam ekipę \"samotników\" ;-) Specjalny :D dla Czytelnika wielkiego optymiste kafeteriowego, hej! :-)

Czytelniku, my się tu wszyscy nawzajem zarażamy pozytywna energią:) Każdy z nas miał i ma nadal ciężkie chwile, ale tez kazdy z nas wie, że najgorsze co może zrobić to poddać się... Ja Wam powiem, że jak miałam już straszne doły, to mogłam się wypłakać kilku osobom z Naszego topiku na gg, zawsze miałam od Nich wsparcie, za które dziękuje z całego serca... ❤️ Juz znikam na dwa dni... Milego weeka jeszcze raz Dobranoc:)

Mi.., Cordulko !!!! Spóźnione, ale szczere wyszytkiego najlepszego!!!! ❤️❤️ Wasz plan zjazdowy dziewczyny jest rewelacyjny:D Kulig będzie pierwszorzędny!!! Już szlifuje płozy i ćwiczę figury:) Byłem właśnie z psem na spacerku, czy widzieliście jaki śliczny księżyc świeci:) Niebo jest niesamowite, bo szybko pomykają chmury spod których przedzierają skrawki gwiaździstego nieba. Aż się do domu nie chce wracać:) Kto ostatni, gasi światło:) Miłej nocy i czarodziejskich snów! 😴

\"zim, zima, zima pada, pada snieg, jedzie jdzie kon saniami sanki dzwonia dzwoneczkami dzyn zdyn dzyn x2 ...\" Ile u mnie sniegu napadalo :D:D:D:D... Witam wszystkich o poranku 🖐️..i szykujemy sie na BIale szalenstwo :D:D:D:D tanasza :) Aalex ... :) pewnie sie juz fajnie bawisz na weekendzie... dobrze,ze masz kogos na kimmozesz sie wspierac... Smiech to zdrowie :D ;) hihihihi... CMOKASKI Biegnacy ... :D Kadarka ... wazne na ie sie czujemy a nie ile mamy i oby ich w tych odczuciach bylo jak najmniej hihihihihhihi Pozdrawiam i milego dnia zycze ja wracam do pozadkow :) 🖐️👄

Gorące buziaki na dzień dobry👄!!!!!!!!!! Dziś sobota, imieniny Kota:) Na pólnocy bez zmian.., to mogę powiedzieć o śniegu, którego już chyba nie będzie. Narty wodne mają tu przewagę:D Mi.. bardzo Ci zazdroszczę! A propos tych trzydziestkowych rozmów, powiem tylko tyle, że moje życie dopiero zaczeło się po 30-tce:) Wcześniej było miło, ale nudno. Teraz to jest jazda:D Fakt, że jak zaglądam do knajpy, to same liceum i nie specjalnie mnie tam ciągnie, ale w małym mieście tak jest. Tutaj prawie niema samotnych 30-letnich, bo kto się ostał, to zmyka za pracą do większego miasta:( bo po co ma tu siedzieć. Staro się nie czuję, bo wszystko najciekasze jeszcze przede mna:) Hurrra!!!! A dzis będzie impreza, bo siostra ma urodziny, powiem w tajemnicy że 30-te:D. Pomimo 2 dzieci i tak to trochę przeżywa:), ale zapytałem jej się jakby czuła się będąc bez rodziny i stwierdziła, że chyba fatalnie. Ale ona lubi przesadzać:D Miłej soboty!

Solenizantki wczoraj nie składałem, bo w nocy kwiaciarnie zamknięte:-( Dziś wszystkiego NAJ!!!!!!! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 👄👄👄👄👄👄👄