Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evetta

Zaczyynam brać MICROGYNON 21

Polecane posty

Gość Mawela
ja biorę tabletki Microgynon 21 już od 10 dni i z przykrością stwierdzam że jest dużo działań na minus. U siebie samej zauważyłam temperaturę (37,2) i za nic nie spada. Migreny, bóle brzucha, brak apetytu, zmiany nastroju, depresje, obfite plamienia (takie jak podczas trzeciego dnia miesiączki), ciągłe uczucie zmęczenia w ciągu dnia. Natomiast w nocy nie mogę spać. To są moje pierwsze tabletki i ich nie polecam!!! ale zważywszy na to, że USG wykryło u mnie torbiel jajnika, muszę dokończyć opakowanie ;(

Gość CarrieLynn
skonczylam 1 opakowanie. czulam sie swietnie ale na poczatku 3 tygodnia zaczelam krwawic i dalej krwawie... ehhh mam ochote zmienic tabsy, tylko na jakie???

Gość madziocha19
Ja zaczęłam juz brac drugie opakowanie M21. Pierwsze dni pierwszego były straszne mdłości, bóle piersi, (urosły mi, jednak przy 7dniowej przerwie wróciły do poprzedniego rozmiaru) ale w połowie, pierwszego opakowanie dostałam ogromny apetyt, co mnie cieszyło, bo biorę te tabletki tylko by przytyć.Choć są małe rezultaty - 1kg. Teraz biorę drugą paczkę, wczesniej cera mi się poprawiła, nie miałam żadnych pryszczy jak nigdy, byłam szczęśliwa, a przy drugiej paczce z kolei wysypało mnie jak nigdy;/ wszędzie, jestem wściekła, nie wiem co robić. za kilka dni mam kolejną wizytę, chciałabym takie tabletki bym mogła przytyć i trądzik znikł.