Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaa

do wszystkich dziewczyn, stosujacych globulki

Polecane posty

Gość pytajacaa

mam do was pytanie, jakie globulki plemnikobojcze stosujecie? czy stosujecie je w polaczeniu z innymi formami antykoncepcji? jakie macie do nich zaufanie? czy nigdy was nie zawiodly? ja stosuje patentex oval wraz z gumeczkami, na razie na szczescie nic sie nie przydarzylo, jednak mam nieraz watpliwosci :( a jak jest u was?

Gość szybka pomoc
ja równiez stosowalem te same co ty równoczesnie z prezerwatywa, ale to bylo do czasu. Nie odpowiadaly mi one. Te uczucie po nich ble.. tak sie rozpuszczaly.. teraz biore tabletki.. ale powiem ci szczerze ze jak stosowalam globulki nei mialam problemów z nawilaeniem pochwy co teraz jest dla mnei bardzo trudne mimo iz jestem podniecona...

Gość pytajacaa
dzieki za odpowiedz, ale co z zaufaniem? czulas sie pewnie jak stosowalas taka forme zabezpieczenia? bo jezeli chodzi o rozpuszczanie i komfort to znam to, ale mozna sobie z tym poradzic ;)

Gość cykorekk
ja stosuje patentex + gumka od 4m-cy. sama gumka to dla mnie za malo. nie daje mi gwarancji psychicznej. po prostu... nie potrafie sie rozluznic... boje sie, ze jak peknie, to juz tylko postinor. jakby nie bylo, wydaje mnie sie, ze uzywanie tych dwoch metod jest bardziej bezpieczna, niz sama prezerwatywa, czy.... bez niczego. musze Ci jednak powiedziec, ze duzo na ten temat czytam i sa bardzo podzielone zdania na ten temat, jesli chodzi o skutecznosc, to..... osobiscie nie ufam i bezgranicznie. zawsze przed okresem jest jakas obawa (przynajmniej u mnie). jak na razie wszystko jest oki. i marze o tym, aby tak zostalo ZAWSZE!!! nie chce stosowac pigulek. ostatnimi czasy zastanawiam sie nad wyprobowaniem zeli, kremow... itp jesli chodzi o globulki, to bardzo denerwuje mnie to, ze po stosunku.... jeszcze przez okolo godzone wyplywa ze mnie... ta rozpuszczona tabletka. milimetrowa wlkadka nie pomaga. majtki mokre, spodnie tez- jednymi slowy dyskomfort.

Gość SZSZYY
a chce ktos kupic tanio pantentexy nowe mam 11 globułek ale nie moge ich brac bo choruje na nerki :(

Gość LoLiTkA87
ja bym chetnie kupiła:) jak zagladasz jeszcze na to forum to prosze o odpowiedz:)