Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

4madzia4

Bielizna MIRIALE

Polecane posty

Go艣膰 Tino
czy kto艣 mi mo偶e podac dane kontaktowe do tej firmy!? w艂a艣nie z艂o偶y艂am telefonicznie zam贸wienie bo do mnie dzownili ( ale brak ID abonenta) a teraz czytam to i chc臋 si臋 z tego wycofac!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 sylpro
Biuro Obs艂ugi Klient贸w: ul. Sengera Cichego 1 02-790 Warszawa tel. 22-205 52 50 fax 22-205 52 51 czynne: pon.-pi膮t.w godz.9.00-17.00 E-mail: serwis.klientow@provea.pl Automatyczny serwis czynny 24h: 22 205 20 04

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawo
Jaka umowa na telefon????? To Ja zamawiam 4 telewizory plazmowe i 2 kamery HD,przyslijcie mi a ja bede zadowolony:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawo
Widze po przeczytanych komentarzach ,ze was nastraszyli .Przyjmujcie te niechciane przesylki-to jest ich strata.Jezeli was strasza indyfikacja-to OK.Niech przyjdzie do was czlowiek z indyfikacji-to wtedy dzwoncie na POLICJE ( wszystko przedstawcie formalnie,jak ,gdzie ,kiedy....).Ta firma dziala na pograniczu prawa.Jezeli myslisz ze jak zaplacisz za przesylke i wysliesz rezygnacje z ofert tej firmy,to jestes w bledzie!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawo
Stowarzyszenie Konsument贸w Polskich (SKP) otrzymuje coraz wi臋cej zg艂osze艅 od os贸b, kt贸re skar偶膮 si臋 na nieuczciwe firmy 偶膮daj膮ce od nich zap艂aty za niezam贸wione przesy艂ki. Problem dotyczy ca艂ego kraju. Najpierw konsument odbiera zaadresowan膮 na jego nazwisko paczk臋 z ksi膮偶k膮 lub atlasem, kt贸rych wcale nie zamawia艂. Nast臋pnie firma, kt贸ra j膮 nada艂a, 偶膮da zap艂aty za produkt. P贸藕niej zaczynaj膮 si臋 wezwania do zap艂aty lub 偶adania odes艂ania przesy艂ki na koszt konsumenta. Je偶eli przesy艂ka nie zosta艂a przez nas zam贸wiona, nie mamy 偶adnych zobowi膮za艅 w stosunku do przedsi臋biorcy, od kt贸rego j膮 otrzymali艣my wyja艣niaj膮 eksperci SKP. Nie musimy wi臋c p艂aci膰 za przesy艂k臋 ani za jej odsy艂anie. Nie ma te偶 znaczenia, czy pokwitowali艣my odbi贸r. Polskie prawo daje konsumentom narz臋dzia, kt贸re s膮 pomocne w walce z natr臋tn膮 firm膮. Zgodnie z ustaw膮 o przeciwdzia艂aniu nieuczciwym praktykom rynkowym jedn膮 z tzw. praktyk agresywnych jest 偶膮danie natychmiastowej zap艂aty za produkt, kt贸ry zosta艂 dostarczony przez przedsi臋biorc臋, a nie zosta艂 zam贸wiony przez konsumenta t艂umaczy Aleksander Barczewski, radca prawny z toru艅skiego oddzia艂u kancelarii Cha艂as i Wsp贸lnicy. Firma, kt贸ra stosuje takie praktyki rynkowe, podlega karze grzywny. Jest to wi臋c wykroczenie, kt贸re nale偶y zg艂osi膰 na policj臋. Konsumenci n臋kani przez nieuczciwe firmy mog膮 偶膮d膮膰 zaniechania praktyk oraz usuni臋cia ich skutk贸w. Urz膮d Ochrony Konkurencji i Konsument贸w ma te偶 prawo wszcz膮膰 post臋powania administracyjne w sprawie praktyk naruszaj膮cych zbiorowe interesy konsument贸w i na艂o偶y膰 na przedsi臋biorc臋 kar臋 pieni臋偶n膮 m贸wi Aleksander Barczewski. Konsument, kt贸remu zale偶y na jak najszybszym pozbyciu si臋 natr臋ta, mo偶e powo艂a膰 si臋 na art. 15 ustawy o ochronie niekt贸rych praw konsument贸w. Zgodnie z nim spe艂nienie 艣wiadczenia niezam贸wionego nast臋puje na ryzyko przedsi臋biorcy i nie nak艂ada na konsumenta 偶adnych zobowi膮za艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawo
I to wszystko na temat.Co zrobicie-to wasza prywatna sprawa.(jest duzo podstawionych na tym forum osob przez ta firme-co ja za chwalaja).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawo
Przepraszam za bledy ortograficzne

Udost臋pnij ten post

Zdecydowanie wol臋 bielizn臋 firmy Obsessive. Wydaje mi si臋 bardzo wygodna. Przyznam si臋 szczerze, 偶e po praniu biustonosze nie mechac膮 si臋, ani nie wychodz膮 z nich druty, w przeciwie艅stwie do innych rodzaj贸w bielizny. Wcale nie jest taka droga, poniewa偶 komplecik kosztuje od trzydziestu do sze艣膰dziesi臋ciu z艂otych. http://www.kupujemy.pl/obsessive-joanna-cena-sklep.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylpro
Brawo dla "prawo" :D w ko艅cu normkalny cz艂owiek si臋 pojawi艂 kt贸ry to pi臋knie uj膮艂! apel do wszystkich odwiedziaj膮cych: przeczytajcie jego/jej tekst!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 toshibanano
kochani,zgodzilam sie na paczke w kwocie 29,90, wpisalam ta firme w net i oczywiscie zobaczylam to forum bylam przerazona i zaraz napisalam do nich e maila z prosba o rezygnacje. na drugi dzien dostalam odpowiedz z prosba abym podala adres na ktory mialabym wyslala owa paczka. nie dostalam juz odpowiedzi i zadzwonilam, okazalo sie ze nie ma mnie jeszcze w systemie zamawiajacych ale zgloszenie zostalo przyjete. paczka nie dojdzie jedynie co moze dojsc to list powitajacy mnie. dlatego nie bojcie sie. wystarczy zadzwonic. poza tym zawsze mozecie zwracac paczki i ich nie otwierac. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tsohibanano
dzis dostalam e mail:P Szanowna Pani, W dniu dzisiejszym Pani zam贸wienie zosta艂o anulowane. Jednocze艣nie pragniemy potwierdzi膰 przyj臋cie sprzeciwu dotycz膮cego przechowywania i przekazywania Pani danych osobowych przez firm臋. Serdecznie pozdrawiamy, Serwis Klient贸w Dominika Ma艂owiejska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziub
a do mnie zadzwonila mila Pani i juz prawie podalam cale swoje dane lecz nagle mnie olsnilo i wpisalam nazwe firmy i trafialm na to forum. Danych nie dokonczy艂am tylko kazalam babce zbey zadzownila jutro i czy jest mozliwo艣膰 anulowania. Ona ze zadzwoni jutro. Mam nadzieje ze bedzie ok. Na wszelki wypadek wyslalam im od razu maila ze prosze o rezygnacje z wszelkich ich uslug i promocji oraz prosze o usuniecie wszystkich danych kontaktowych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i ja glupia
tez czekam na paczke za w sumie prawie 30 zl i kochani napiszcie mi maila gdzie moglabym napisac rezygnacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i ja glupia
o juz znalazlam dane a jaka rezygnacje napisalyscie zeby do nich trafilo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tino
ja ju偶 ju偶 zrezygnowa艂am z zam贸wienia (tej paczki promocyjnej) dzowni艂am do nich w dzien z艂o偶enia zamowienia tj. 18 lutego i w poniedzia艂ek, go艣ciarka powiedzia艂a mi 偶e nie ma jeszcze mojego zam贸wienia wi臋c nie mo偶e mnie wykre艣lic, ale wzi臋艂a moje dane i powiedzia艂a, 偶e mnie wykresli jak tylko dostanie z艂o偶one przeze mnie zam贸wienie. dzi艣 dzwoni艂am i powiedzia艂a, 偶e ju偶 mnie nie ma, 偶e mnie wykre艣li艂a. mimo wszystko- nie wierze im i wysy艂am list z potwierdzeniem odbioru a kopie zachowuje dla siebie gdyby co艣. napisa艂am co艣 takiego co znalaz艂am na forum: Zwracam si臋 do Pa艅stwa w celu poinformowania o rezygnacji z zam贸wienia, kt贸re dokona艂am dzi艣 tj 10.02.2011r podczas rozmowy telefonicznej z Pani膮 z Biura Obs艂ugi Klienta. Rozmowa dotyczy艂a rezygnacji z z艂o偶onego zam贸wienia z dnia 7.02.2011r i pro艣by wykre艣lenia moich danych osobowych z bazy danych Provea (ka偶de dalsze kierowanie korespondencji na m贸j adres zamieszkania lub e-mail (za wyj膮tkiem potwierdzenia zamkni臋cia konta) b臋dzie traktowane jako przest臋pstwo okre艣lone w art. 49 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z dnia 29 pa藕dziernika 1997 r. z p贸藕niejszymi zmianami) tj. nieuprawnione przetwarzanie danych osobowych zagro偶one pozbawieniem wolno艣ci do lat 2 oczywi艣cie daty pozmienia艂am. ja wole miec wszystko na pismie bo takim ludziom nie wierz臋. i ju偶 nigdy nie dam si臋 na nic nam贸wic przez telefon.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Uleczka77
tak偶e i ja zgodzi艂am si臋 na t臋 paczk臋 3 par bielizny za nieca艂e 30z艂 z przesy艂k膮. jak tylko znalaz艂am na tym forum maila do nich od razu napisa艂am i odp dosta艂am: Szanowna Pani, W celu rezygnacji, prosimy o podanie pe艂nych danych adresowych. Serdecznie pozdrawiamy, Serwis Klient贸w Magdalena Wiewi贸rka W przypadku odpowiedzi na t臋 wiadomo艣膰 prosimy o zachowanie ci膮g艂o艣ci korespondencji. Teraz wys艂a艂am dane i czekam na potwierdzenie anulowania tej przesy艂ki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szipawk
ja r贸wnie偶 "zam贸wi艂am " te 3 pary fig przez telefon za jedyne 30 z艂.. i dzisiaj napisa艂am ju偶 e-maila rezygnuj膮cego, bo jeszcze ( na szcz臋艣cie ) przesy艂ki nie dosta艂am. a Wy drogie Panie ile czeka艂y艣cie na e-maila z pro艣b膮 o podanie adresu( 偶eby mogli anulowa膰? ) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lemac
W艂a艣nie wszystko wype艂ni艂am ale co艣 mnie tkn臋艂o 偶eby poczyta膰 co艣 o tej firmie no i nie dopisz臋 ju偶 adresu bo nie chc臋 k艂opot贸w.Poda艂am tylko sw贸j mail 偶eby mnie informowali o swoich nowo艣ciach.Dzi臋kuj臋 za szczere wypowiedzi kt贸re mog膮 ostrzec przed k艂opotami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FraUa
Drogie Panie, zastanawia mnie jedno ile z Was naprawd臋 pofatygowa艂o sie aby zadzownic na infolinie i aby tak na prawde dowiedziec sie o calej przesy艂ce, na jakich zasadach to dzia艂a. Nie wierze ze nie da sie dodzwonic i naprzyklad zrezygnowac, a skoro nie chce sie dzwonic to wystarczy napisac maila i w tresci podac swoj numer identyfikacyjny [ lewy dolny rog w liscie potwierdzajacym] dane oraz napisac uzasadnienie. Ja tak zrobilam i wszystko by艂o anulowane i nic do mnie nie przychodzi. A po drugie konsultant mowi Wam na samym poczatku ze rozmowy sa rejestrowane wiec mozecie sie powolac na rozmowe, a po trzecie nalezy s艂uchac co sie mowi do Was, bo jest wyrazna informacja o dalszej wspolpracy, ale jezeli puszczacie to mimo uszu to pozniej sie dziwicie ze macie problem z kolejnymi paczkami. Mi konsultant powiedzial ze to jest zasada partnerstwa nie ma przymusu, jezeli nie bede chciec kolejnych przesylek wystarczy poinformowac telefonicznie, ze rezygnuje i nie chce. Wystarczy odrobina cierpliowosci i checi by wykonac telefon do BOK-u. A kolejna sprawa jest tez zapytanie sie czy na przyklad taka paczka sie wiaze z czyms dalej, konsultant udzieli Wam informacji, a jezeli dalej macie watpliwosci to przeciez, macie listy potwierdzajace i mozecie zadzownic na infolinie w celu dopytania. Bielizna nie musi Wam odpowiadac, bo nie zawsze trafia sie w gust osoby. Skoro Wam sie nie podoba pierwsza paczka to z kolejnych rezygnujecie w prosty sposob i tyle.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julia0308
czytam te komentarze i widz臋,偶e piszecie tutaj wystraszeni ze Was firma z艂apa艂a w swoje szpony i teraz bedziecie miec przez ni膮 problemy a to wszystko g...no prawda.Firma dzia艂a w porz膮dku przysy艂aj膮 pierwsz膮 przesy艂k臋 w promocyjnej cenie,p贸zniej ulotk臋 jaka jest ich kolejna propozycja chcesz zamawiasz,nie chcesz dzwonisz i rezygnujesz z przesy艂ki i nic Ci na si艂臋 nie przy艣l膮,za dwa miesi膮ce przy艣l膮 zn贸w ulotke,podoba Ci sie bielizna zamawiasz nie chcesz zn贸w dzwonisz,偶e nie chcesz i tak w k贸艂ko ,proste,nic nikomu nikt nie wysy艂a na si艂e tylko gdy si臋 nie czyta dok艂adnie co pisz膮 na swoich ulotkach,偶e gdy nie chcesz przesy艂ki to musisz ich o tym poinformowac bo inaczej automatycznie przysy艂aja swoja proponowan膮 bielizn臋.By艂am klientk膮 tej firmy przez 2 lata kilka lat temu,p贸zniej zrezygnowa艂am z powodu wyjazdu,nie by艂o z rezygnacj膮 z ich us艂ug 偶adnego problemu zadzwoni艂am,powiedzia艂am ,偶e rezygnuj臋 i juz nikt mi nic nie przys艂a艂.Teraz zn贸w znalaz艂am ofert臋 w internecie i b臋d臋 dalej zamawiac bo biustonosze i topy ktore kiedys zamawia艂am s艂u偶膮 mi do tej pory,bielizna dobrej jako艣ci.Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

dobrze ze nie da艂am sie nabrac a wydzwaniali do mnie do skutku odrzuca艂am najpierw rozmwoy potem jak sie zgodzi艂a wypytywali mnie o typ bielizny jaki lubie odpowiediz膮艂m 偶e koryguj膮ca a ci膮gle czy lubie kronki itp z emi wysla a m贸wie ze dziekuje ale nie skorzystam usilnie mnie kobieta namiawia艂 ale nie nam贸wi艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwkasa
Nie zgodz臋 si臋 z tym, 偶e firma dzia艂a w porz膮dku. Je艣li chodzi o s艂uchanie rozmowy telefonicznej przez co niekt贸re Panie, to owszem, czasami nie wszystkie dok艂adnie wiedz膮 o co chodzi. Ale tak jak w moim przypadku Provea, naprawd臋 chcia艂a wymusi膰 pieni膮dze. Przysz艂a do mnie jedna przesy艂ka (wtedy by艂a jeszcze darmowa, teraz t膮 pierwsz膮 wysy艂aj膮 ju偶 chyba za 19,90). Bielizna by艂a wr臋cz okropna. By艂 taki okres, 偶e nie przywi膮zywa艂am wi臋kszej uwagi co tam jest napisane. Po jakim艣 czasie przysz艂o mi od razu wezwanie do zap艂aty (a mia艂o byc podobno darmowe). Pr贸bowa艂am zadzwoni膰 do nich i NAPRAWD臉 to by艂o wr臋cz niemo偶liwe (to by艂o chyba w 2009 r). Kto艣 tu pisze, 偶e trzeba mie膰 cierpliwo艣膰, ale ja sie pytam z jakiej racji?? Z jakiej racji ja mamc hodzi膰 non stop z telefonem i pr贸bowa膰 do nich dodzwoni膰 przez tydzie艅? Mam w膮zniejsze sprawy. Potem by艂y kolejne wezwania tym razem ju偶 z o wiele wi臋ksz膮 kwot膮 za podobno kilka przesy艂ek (a by艂 tylko jedna, ta darmowa). I czy to jest m贸j problem? Nawet Rzecznik Konsumenta m贸wi, 偶e towar w takiej formie wysy艂ki jest wysy艂any na rzecz producent a nie konsumenta to z jakiej racji ja mam sie przejmowac tym, 偶e oni tam burdel maj膮? Spr贸bow艂am zadzwoni膰 jeszcze raz i nadal nic. Potem wszystko ucich艂o, a偶 po roku przysz艂o wezwanie z firmy windykacyjnej. I czy to nie jest wy艂udzanie pieni臋dzy? Trafi艂o na mnie i si臋 tym nie przej臋艂am, bo WIEM 偶e to s膮 bezpodstawne zarzuty. No ale co jak si臋 kto艣 wystraszy? Pomy艣li "O nie, windykacja, zaraz mi jakie艣 draby do drzwi zapukaj膮". I zap艂aci. Tym razem uda艂o mi si臋 zdzwoni膰. Powiedzia艂am o co chodzi i 偶e nie 偶ycz臋 sobie wi臋cej 偶adnych kontkat贸w z t膮 firm膮. Owszem Pani, milusie艅kim g艂osem wyja艣ni艂a, 偶e to pewnie pomy艂ka obieca艂a wyja艣ni膰 spraw臋. I co? Za 2 tyg. przysz艂o kolejne pismo z firmy windykacyjnej i z 2 nast臋pne tyg, kolejne... Teraz jest cisza. I kto mi powie, 偶e to nie jest wy艂udzanie pieni臋dzy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mi La
Cze艣膰 wszystkim, Jak wszystkie inne kobiety na tym forum da艂am si臋 wkr臋ci膰 w t膮 firm臋 21.02, dzi艣 czyli 07.03 przyszed艂 do mnie list z potwierdzeniem 偶e przesy艂ka dotrze do mnie w ci膮gu 6 tygodniu na szcz臋艣cie jest podany nr telefonu do tej firmy. Zadzwoni艂am tam i pani powiedzia艂a mi 偶e moja rezygnacja zosta艂a przyj臋ta i 偶e nie b臋d膮 do mnie przychodzi艂y 偶adne przesy艂ki czy te偶 ulotki. Niby mnie to uspokoi艂o ale gdy czytam wypowiedzi na tym forum to przyznam 偶e mam chwil臋 zawahania. A czy wasze rezygnacje zosta艂y przyj臋te tak od razu czy te偶 dalej macie z tym problemy ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ysti ZADOWOLONA
Cze艣膰 Dziewczyny! Szczerze m贸wi膮c, to jestem przera偶ona tym, co tutaj czytam. Ja r贸wnie偶 zam贸wi艂am bielizn臋 tej marki i jestem BARDZO zadowolona. Decyduj膮c si臋 na zakup oczywi艣cie poszuka艂am wcze艣niej informacji na temat koszt贸w tej bielizny i popyta艂am w艣r贸d kole偶anek, czy s膮 z niej w og贸le zadowolone. Dzi臋ki tym opiniom wiem, 偶e by艂a to dobra decyzja. Niekt贸re kole偶anki zrezygnowa艂y z dalszych zakup贸w, i z tego co mi wiadomo, nie mai艂y zadnych problem贸w z firm膮, 偶eby odm贸wi膰 dalszych przesy艂ek. A co do samej bielizny, to jest naprawd臋 na wysokim poziomie. Bardzo 艂adnie wyko艅czona, trwa艂a i godna polecenia. Jedyne, co faktycznie mo偶e odstrasza膰, to cena. Trzeba si臋 liczy膰, 偶e w tej chwili koszt 3 par string贸w lub fig, to koszt 66,90 z艂 +9,90 z艂 koszt przesy艂ki. Musicie si臋 dobrze zastanowi膰, czy w przysz艂ych miesi膮cach b臋dzie Was sta膰 na kupno tej bielizny. Firma PROVEA na ulotce do艂膮czonej do przesy艂ki informuje, 偶e kolejne przesy艂ki b臋d膮 przychodzi膰 co 8 tygodni, wi臋c mniej wi臋cej co 2 miesi膮ce. Ja szczerze polecam. bo bielizna jest extra i wyglada oszo艂amiaj膮co. Samopoczucie od razu wzrasta, gdy wiem, 偶e mam 艂adn膮 bielizn臋. dla por贸wnania zajrzyjcie na stron臋 lub do sklepu Triumpha lub Intimissimi i zorientujcie si臋, ile kosztuje porz膮dna bielizna. od razu zobaczycie, 偶e cena bielizny Miriale, to wcale nie jest wyg贸rowana. Oczywi艣cie zawsze mo偶ecie te偶 patrze膰 na Allegro, bo tam s膮 wyprzedawane te偶 modele Miriale, tylko niewielki asortyment, i raczej ten, kt贸ry komus nie przypad艂 do gustu. Te 艂adniejsze modele kobietki po prostu zostawiaj膮 dla siebie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monbee
Witam. Dnia 07.03. dzwoni艂a do mnioe b ardzo sympatyczna PAni z firmy MIriale. Tak si臋 zastanawiam, sk膮d oni maj膮 moje dane? (dosy膰 cz臋sto korzystam z Allegro, ale nie przypominam sobie bym mia艂a wcze艣niej do czynienia z T膮 firm膮.) No wi臋c Ta Pani usilnie pr贸bowa艂a mi wcisn膮膰 bielizn臋 (promocyjna cena 28,80zl w zamian za pomoc przy ankiecie.) Ok, zgodzi艂am si臋. Ale nie by艂o 偶adnej mowy o dalszej wsp贸艂pracy ! Tzn. ta Pani poinformowa艂a mnie o katalogu (co 10 tygodni), ale nie m贸wi艂a nic o tym, 偶e b臋d膮 mi wysy艂a膰 paczki z bielizn膮 kt贸rej nie zamiawia艂am. Czyta艂am ca艂e forum i widz臋 podzielone zdania, ale przyznam, 偶e kiedy艣 si臋 ju偶 wpakowa艂am w sytuacj臋 gdzie firma dos艂ownie wy艂udza艂a ode mnie pieni膮dze i przeczytawszy te negatywne posty postanowi艂am zrezygnowa膰 z us艂ug tej firmy. Wys艂a艂am maila, czekam na odpowiedz. Mam nadziej臋, 偶e b臋dzie dobrze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jol@
Witajcie, dzisiaj otrzyma艂am przesy艂k臋 od tej firmy. Majtki ok ale biustonosz jest za p艂ytki, chocia偶 w tym samym rozmiarze, kt贸re ja nosz臋. Nie wiem co mam teraz zrobi膰? Odes艂a膰 nie mog臋,bo ju偶 nie jest oryginalnie zapakowany. Ale musia艂am przecie偶 przymierzy膰. Mo偶e mi kto艣 poradzi膰? B臋d臋 wdzi臋czna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zeszyt w kratk臋
Witam Dziewczyny! Do mnie telefon zadzwoni艂 miesi膮c temu, r贸wnie偶 zgodzi艂am si臋 na przesy艂k臋 i dopiero po fakcie przejrza艂am fora internetowe... Ju偶 na drugi dzie艅 zadzwoni艂am na infolini臋, kazano mi odczeka膰 tydzie艅 z powodu braku moich danych w systemie (dziwne..ale ok). Zadzwoni艂am po tygodniu i konsultantka grzecznie potwierdzi艂a, 偶e usuwa moje dane z systemu i 偶adnych przzesy艂ek nie b臋d臋 dostawa艂a. Szcz臋艣liwa, 偶e mam to z g艂owy, prawie zapomnia艂am o sprawie... Do dzi艣...kiedy w skrzynce znalaz艂am przesy艂k臋 od nich, nieostemplowan膮 logiem ich firmy. By艂 to list powitalny, nadany sporo czasu po ostatniej rozmowie z Biurem Obs艂ugi Klienta, listem zwyk艂ym. Napisane, 偶e przesy艂ka z bielizn膮 dotrze do nie w przeci膮gu 6 tygodni, mog臋 zmieni膰 zam贸wienie lub z niego zrezygnowa膰 do dnia 1 marca (czyli 8 dni temu). Zadzwoni艂am oczywi艣cie, pani potwierdzi艂a, 偶e owszem by艂o zg艂oszenie rezygnacji (czyli nadal posiadaj膮 moje dane, skoro o tym wie!!!) i przesy艂ka nie zostanie nadana, a list podobno przygotowany by艂 wcze艣niej... Nie wiem, jak sprawa si臋 potoczy...ale nie dam za wygran膮i tego samego 偶ycz臋 Wam wszystkim. PS. Osoby pozytywnie wyra偶aj膮ce si臋 o firmie na forum wyra偶aj膮 si臋 takim j臋zykiem, jak wykwalifikowani pracownicy tej firmy...wi臋c my艣l臋, 偶e i tutaj maczaj膮 oni palce, by namiesza膰 nam w g艂owach...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zeszyt w kratk臋
Dodam jeszcze, 偶e po pierwszym telefonie do BOK postanowiam zabezpieczy膰 si臋 i wys艂a艂am od razu maila z rezygnacj膮 i pro艣b膮 o potwierdzenie, 偶e wykasuj膮 moje dane... Nie otrzyma艂am od nich do dzi艣 偶adnej odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylpro
"zeszyt w kartke" u mnie by艂o tak samo, tylko ze juz wmieszana byla firma windykacyjna. Oni kombinuja jak mog膮, t艂umacz膮 偶e niby maj膮 r贸偶ne siedziby i paczka jets przygotowana do wys艂ania i oni tak po prostu nie moga cofna膰 ble ble ble. A co nas to obchodzi? zawracaj膮 nam glowe i kaza sobie p艂aci膰 za nie wiadomo co. Co to za poraniony pomysl ze oni co miesiac wysylaja kolejna paczke i jak jej nie chce to musisz dzwonic, rezygnowac itd Nie mam oboowizaku dzwonic gdziekolwiek i zawracac sobie glowe takimi rzeczami. A ze chca wysylac to ich problem I a propo tych "zachwalaczy" po prostu az sie usmiecham czytaj膮c to "majteczki cudowne, super wykonczone i jak leza, cena nie taka wygorowana, jest taka szczesliwa ze moge kupowac bielizne firmy Mirale" no偶 kurde... 艣miech na sali, wiekszych szmat nie widzialam, material warto艣ci 3 z艂

Udost臋pnij ten post