Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lider badboys

BadBoys Pollish chippendales

Polecane posty

Gość cieeeeeeeeeeeeeency
Dlaczego mieliście jak do tej pory tylko cztery pokazy z CIN CIN?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Bo jesteście cieeeeeeeeeeeeeeeeeeency i słabi a KOBIETY mówią o was niestety że nadajecie się tylko do pomocy w dekorowaniu scen dla innych grup!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość do konkurencji-ha ha
a my i tak lejemy na wypowiedzi tego goscia z kompleksami i mamy niezłą banie -niedługo nasze turne w austrii i .... sami zobaczycie i grubo się zgulujecie!!!!

Gość GRAFIK od konkurencji
Najlepsze grupy w Polsce BEST MEN i BAD BOY'S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! My juz od przynajmniej trzech miesięcy nie myślimy wogóle o uszczypliwych dopiskach,mamy tyle zleceń i pokazów że nawet gdy pokazuje się co jakiś czas jakaś antyreklama dopisana do BEST MEN to ignorujemy.... BEST MEN-Modo - Z informacji wiem że jest was pięciu i w związku z tym chciałbym dowiedzieć się coś więcej o was oprócz tego co widziałem kilkanaście minut temu? MODO: - Tak w podstawowym składzie jest nas pięciu i tak też przedstawione jest to na naszej stronie internetowej www.bestmen.pl.Jednakże rzadko są występy gdzie jedzie cały skład, wynika to z różnych przyczyn a jednocześnie choreografia i program naszego pokazu idealnie ułożony jest dla czterech tancerzy. Zapytasz może co robi wówczas piąta osoba ? Staramy się w pewnym sensie zmieniać co nie co i dlatego ta piąta osoba wymienia się z każdym z nas przy następnym pokazie. Nie staramy się stworzyć strony na której zawarta byłaby duża ilość osób, bo po pierwsze ciężko jest zapewnić tyle imprez z których każdy byłby zadowolony, a po drugie chcemy korygować wszelkie niedociągnięcia i przez to stawać się w pełni profesjonalną i dobrze rozumiejącą się grupą. - Jak długo występujecie? MODO: - Przynajmniej parę lat a są też i tacy którzy występowali w jednej z pierwszych grup w Polsce istniejącej w połowie lat 90. - Ostatnio słowo "chippendales" w Polsce stało się popularne, pojawili się nowi tancerze. Jak ustosunkowujecie się do tego? MODO: - Tak to prawda Chippendales w ostatnim roku stał się bardzo popularny zwłaszcza w mediach. Obecnie mogę stwierdzić że to: dobrze i źle, ponieważ wiele ludzi dotąd sceptycznie nastawionych otworzyło się i zrozumiało że to pewien show artystyczny nikomu nie szkodzący, a źle gdyż zaostrzyła się konkurencja, ale i to ma swoje dobre strony bo ten kto będzie to robił dobrze zostanie a ten co źle odejdzie. - Jesteś wyrozumiały, a powiedz mi czy znacie konkurencje i jakie zachowanie macie w stosunku do siebie? MODO: - Oczywiście że znam wiele osób tańczących czy to samemu czy w grupach, czy nawet w duecie. Zdarzają się występy na których tańczę nie pod naszą nazwą, ale uważam że doświadczenie nabyte w moich występach pozwala ocenić z kim mam przyjemność. - Ok., wróćmy do waszego pokazu. Dzisiaj tańczyłeś w stroju policjanta, koledzy w czymś innym. Czy potrafiłbyś mi wymienić wasze wyjścia? MODO: - Tak ja tańczyłem dzisiaj jako policjant amerykański. Poza tym posiadamy takie stroje jak: Romantyka, Robotnika, Kowboja, Rycerzy,Krzyk,chłopak w skórze w rozszalałej choreografii , inni to nazywają badboy. Ja osobiście unikam tej nazwy (chmm...) Mnisi jak widziałeś dzisiaj i stały punkt programu Marynarz oraz wiele innych... - Skąd pomysły na taką improwizację? MODO: - Z głowy oraz tutaj głowę w dół przed oryginalnym Chippendales z Ameryki Płn. Ostatnio dużo nowych pomysłów zaciągnąłem z występów z niemieckimi tancerzami na paradach i imprezach. - Czyli występy nie tylko w naszym kraju? MODO: - Tak, aczkolwiek przechwałką byłoby zasugerowanie że występujemy na stałe. Jednakże w ostatnim czasie występ 2 tancerzy odbył się w hotelu "Rosyja" we Lwowie na Ukrainie jak i we wcześniej wspomnianych imprezach w Niemczech. - Powiedz mi jak to jest jak dziesiątki kobiet łapczywie połyka Was oczami nie żadko mając nie czyste myśli?Przecież jesteście normalnymi ludzmi ze słabostkami pomimo waszego dużego doświadczenia? MODO: Jest to bardzo miłe i przecież o to chodzi aby stworzyć na scenie taki klimat że te piękne niewiasty otworzą swoje wnetrza. Zrobienie dobrego "show" nie jest sprawą łatwą i pomimo naszego dużego doświadczenia cały czas uczymy się czegoś nowego. - Jesteście twardzi i nie obdarzacie je czymś wyjątkowym? MODO: Zależy co masz na myśli choć nie moge wypowiadać sie za całą grupę bo nasz skład ostatnio powiększył sie o dwóch nowych tancerzy. Staramy sie być przykładem w dobrym znaczeniu tego słowa i jadac na pokaz przypominam chłopakom o zasadach. - Chyba nie powiesz mi że zawsze byłeś "zimny"? MODO: Ostatnio wystapilem w programie TV. gdzie był poruszany temat: - Czy jesteśmy na sprzedaż? Staram sie być szczery i nie powiem że nigdy bo bym skłamał ale unikam tego bo mam zbyt wiele do stracenia.. -Tancerz nie jest zajęciem długotrwałym...co póżniej ? MODO: Niestety, ale przyjmuje to jako pewien etap w życiu z nowymi doświadczeniami.Ja osobiście rozkrecam coś innego bo nie chciałbym się kamuflować z jednym. - Uczyłeś się od kogos tańca i układów? MODO: Taniec i poruszanie się na scenie w rytm muzyki wyniosłem z dyskotek z okresu szkoly średniej.Jestem wzrokowcem i nawet fajny teledysk w TV. jest dla mnie bodzcem do czegoś nowego.Ostatnio dużo nauczyłem się od tancerzy z Niemiec a przede wszystkim od CHRISA DRAGONA. - Czyli tancerze z Niemiec sa lepsi od Was z Polski ? MODO: Uwazam ze tam sa wieksze możliwosci a co za tym idzie szybciej można sie rozwijać w tym co się robi.Chociaż My tez jesteśmy dobrzy. - Na koniec powiedz mi pare słów o Waszej diecie, ćw. i szeragu czyności które macie spewnościa zawarte w swoich codziennych zajęciach ? MODO: Dieta napewno tak jakaś tam jest aby sie nie zapuścić, sport i siłownia czynnie a solarium i kosmetyka to już u wybranych z nas. Jesteśmy tak naprawde zwyklymi chłopakami i mamy szereg normalnych czyności i obowiazków. - DZIĘKI ZA WYWIAD MUSZĘ PODSUMOWAĆ ŻE POMIMO TWOICH SKROMNYCH WYPOWIEDZI JESTEśCIE WZORCEM DLA INNYCH CZEGO PRZYKŁADEM MOGą BYĆ TERAZ PO WYSTęPIE PROśBY OD DZIEWCZYN O AUTOGRAF OD CIEBIE I CHŁOPAKÓW.

Gość Zobaczcie Nas
www.bestmen.pl POZDRAWIAMY WSZYSTKIE KOBIETY :)

Gość chippendales
wygalismy z sextetem który teraz się rozpadł przetarg na cin cin bo okazalismy się lepsi-dlaczego wy nie startowaliscie jak jestescie tacy dobrzy? jak znam zycie to napiszecie ze macie lepsze oferty.... Dlaczego mario jest u nas a nie u was-słyszałem ze grzesiu prosił go by z Wami tanczył a CO DO TANCA to trzeba sie z tym darem urodzic a nie uczyc.... Drzewo nie nauczy się tanczyc.....Dobra koniec tych wywodów -dajemy na luz bo mnie to nudzi drogi grafiku ale przysięgam jak kafeteria.pl odpisze mi ze te wszystkie głupie teksty na nasz temat są z Twojego komputera...to cię znajdziemy. To nie jest grozba!!!!!! Wpadniemy na kawe i pogadamy....

Gość Cade
A ja tam sobie pójde do kredensu na chłopaków :P A co- jak szaleć to szaleć!! :P :D

Gość CHIPPENDALES-tancerze
No i się miarka przebrała drogi dawidku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A więc niech się WSZYSCY dowiedzą że.... 1. Z CIN CIN niestety MARIO były tancerz Sextetu zdradził swoich dawnych kolegów i w momencie kiedy chłopaki z Sextetu byli czymś innym zajęci udał się do dawidka (liderka badboys) aby podkupić cykl imprez z CIN CIN oferując im słabszą ale i tanszą grupe bad boys.Oczywiście CIN CIN się zgodziło bo im to było na rękę zaoszczędzić pare set złotych na jednej imprezie!!! 2. Na wcześniejszy zarys scenariusza wysłany przez SEXTET do CIN CIN badbojsiki łącznie z dawidkiem w beszczelny sposób wderli się swoimi zachlapanymi buciorami a z czasem tłumaczyli wszem i wobec że to ich oferta była lepsza niż SEXTETU. 3. Z przykrością musimy stwierdzić że te karakany z badboys to niestety ani nie są "tancerzami którzy się z tym darem urodzili" ani nie są jakimkolwiek przykładem jakim można naśladować!!! 4. Nigdy nie padła propozycja i to są z całą stanowczością zwykłe pomówienia pisane przez tego dawidka "marzyciela" od żadnych czołowych grup prawdziwych tancerzy erotycznych chłopakowi MARIO byłego ze SEXTETU aby tańczył w innych grupach!!! 5. Prawda jest taka że to MARIO czasami dzwonił pytając się o pokazy i inne imprezy jak również będąc już w układzie z dawidkiem liderkiem badboys sprytnie dowiedzieć się gdzie inne grupy tańczą. 6. Sprytny dawidek znany jest z podbierania imprez innym a przykładów można tutaj stawiać wiele!!! 7. Nie słusznie liderek badboys mówi wszem i wobec że grupa SEXTET już nie istnieje i wiele innych bzdur np.że on odpadł z programu bo przewyższał swoimi pomysłami cały program itd. zresztą obsmarowywać negatywnie inne grupy to on to lubi przez co teraz my piszemy Wam: ABY NIE SŁUCHAĆ DAWIDA Z BAD BOYS KTÓRY WAM MÓWI RÓŻNE NIESTWORZONE HISTORYJKI O INNYCH GRUPACH!!! Prosimy Was abyście przedzwonili do tych grup i upewnili się co do tych wszystkich pomówień wyplutych przez tego liderka!!! W przeszłości najeżdżał już na wiele grup (np.A-MEN,MODELS-FX,BEST MEN a ostatnio na EXTREME MEN i innych) Mówimy ci KONIEC z tym a jak nie to wiedz o tym że wszyscy będą na ciebie drogi liderku gadać a ust naszych jest więcej!!! Znając życie teraz będzie się po tej wypowiedzi wytrząsał bo to typ człowieka z IQ jaskiniowca z klepkami na oczach mało inteligentnego :) :) :) Drodzy Państwo niewarto do nich dzwonić ominąć i nie wchodzić w to guwno by nie śmierdziało!!!

Gość dawidek
blee bleeee bleeee itd wiec powiem grzecznie na model fx nigdy nie gadałem bo uważam ze super robią swoje show co do a-men to z robakiem stwierdziłem ze nie wchodzimy sobie w drogę co extrememen to uwazam ze są daremni bo troszeczke się nauczyli w naszej grupie i postanowili zrobic cos swojego-powodzenia! co do grzeska z bestmen to myslałem ze podpisalismy słowną ugodę ale widzę ze jego grafik pali zbyt duzo zioła i mu czachę zryło(trafisz jeszcze na mnie) a co do sextetu to sie rozpadł mario jest u mnie marcin pracuje w cynamonie darek w hiszpani(czesto mi pisze e-maile i twierdzi ze jestesmy zajebisci) wiec jaki sextet-łukasz i sergiusz? i jakies laski tancerki ? to chyba zart!!!!! co do cin cin to dalismy zajebistą ofertę- super stroje,muzykę zajebistych tancerzy a co do kasy to my rzucilismy większą cenę niz niby istniejacy sextet!!!!!! SEXTET NIE ISTNIEJE i mario szykuje pozew do sądu o przesyłanie ofert do firm z jego zdjeciem przez firmę iguana!!!!! DLACZEGO NIE CHCECIE ZROBIC KONKURSU I WYBRAC NAJLEPSZą grupę w POLSCE??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! bo wiecie ze my wygramy!!!!!!!!!!!!!!!! dobra spadam i wiecej juz nie zaglądam na to daremne forum wrócilismy z super występów i zaraz lecimy na następne- ty grafik jak tam twoje daremne zycie przed komputerem- cięzko się zyje z kompleksami- paląc zioło i piszac na ludzi głupoty?!!!! jestes daremny!!!! www.chippendales.com.pl pozdrawiamy Panie i zapraszamy na naszą stronkę przepraszamy za nasze wypowiedzi na tym forum ale musicie nas zrozumiec bardzo dużo pracujemy nad naszym show-muzyka, taniec, stroje, cwiczenia na siłowni itp. a jakich człowiek który nas nie zna pisze pierdoły na nasz temat i próbuje nas ponizyc. Jestesmy zawodowcami i nie słodzimy sobie sami- tak pisza zadowolone Kobiety, firmy, kluby,dyskoteki,agencje reklamowe itp. Może kiedys inne grupy w Polsce podejmą wyzwanie i wybierzemy najlepszą grupę.

Gość dawidek
blee bleeee bleeee itd wiec powiem grzecznie na model fx nigdy nie gadałem bo uważam ze super robią swoje show co do a-men to z robakiem stwierdziłem ze nie wchodzimy sobie w drogę co extrememen to uwazam ze są daremni bo troszeczke się nauczyli w naszej grupie i postanowili zrobic cos swojego-powodzenia! co do grzeska z bestmen to myslałem ze podpisalismy słowną ugodę ale widzę ze jego grafik pali zbyt duzo zioła i mu czachę zryło(trafisz jeszcze na mnie) a co do sextetu to sie rozpadł mario jest u mnie marcin pracuje w cynamonie darek w hiszpani(czesto mi pisze e-maile i twierdzi ze jestesmy zajebisci) wiec jaki sextet-łukasz i sergiusz? i jakies laski tancerki ? to chyba zart!!!!! co do cin cin to dalismy zajebistą ofertę- super stroje,muzykę zajebistych tancerzy a co do kasy to my rzucilismy większą cenę niz niby istniejacy sextet!!!!!! SEXTET NIE ISTNIEJE i mario szykuje pozew do sądu o przesyłanie ofert do firm z jego zdjeciem przez firmę iguana!!!!! DLACZEGO NIE CHCECIE ZROBIC KONKURSU I WYBRAC NAJLEPSZą grupę w POLSCE??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! bo wiecie ze my wygramy!!!!!!!!!!!!!!!! dobra spadam i wiecej juz nie zaglądam na to daremne forum wrócilismy z super występów i zaraz lecimy na następne- ty grafik jak tam twoje daremne zycie przed komputerem- cięzko się zyje z kompleksami- paląc zioło i piszac na ludzi głupoty?!!!! jestes daremny!!!! www.chippendales.com.pl pozdrawiamy Panie i zapraszamy na naszą stronkę przepraszamy za nasze wypowiedzi na tym forum ale musicie nas zrozumiec bardzo dużo pracujemy nad naszym show-muzyka, taniec, stroje, cwiczenia na siłowni itp. a jakich człowiek który nas nie zna pisze pierdoły na nasz temat i próbuje nas ponizyc. Jestesmy zawodowcami i nie słodzimy sobie sami- tak pisza zadowolone Kobiety, firmy, kluby,dyskoteki,agencje reklamowe itp. Może kiedys inne grupy w Polsce podejmą wyzwanie i wybierzemy najlepszą grupę.

Gość dawidek

Gość bad boys group
Najlepsza grupa w Polsce BEST MEN Zobaczcie - www.bestmen.pl Zadzwoncie - 0501663110 POZDRAWIAMY WSZYSTKIE KOBIETY :)

Gość wzruszona
jestem wzruszona tym co przeczytałam,kilku chłopaków z grup tanecznych kłoci sie ze sobą który jest lepszy...obrazają sie na siebie,rzucają w siebie mięsem,udowadniają jak duzo mają roboty apotem, prioszą zeby dzwonic do nich w sprawie imprez,po co jesli az tak bardzo są zapracowani i nie mają na nic czasu? Dziewczyny dobra rada dla was,nie zwracajcie uwagi na tych sztucznie napakowanych facetów którzy,w niektórych przypadkach nawet fajnie tanczą(Łukasz z sextetu,Dawid z Bad-Boys,Grzesiek z Bestman)tylko namówcie swoich facetów na rozebranie sie i zatanczenie w zaciszu waszego mieszkania,a obiecuje wam ze czekają na was niezapomniane atrakcje wzrokowe a potem byc moze inne...pozdrawiam

Gość agalob
Wczoraj byłam na występie chłopaków w Bydgoszczy z kumpelami i wszystkie byłyśmy bardzo zadowolone........ Chłopaki nie tylko sie fajnie ruszają i mają zgrabne tyłki ale również mają ciekawe twarzyczki:):) czego nie mozna powiedzieć o składzie innych grup...Najbardziej podobał mi sie DAMIANNNNNNN duza BUZIA!!!! Jest słodki i to nie ważne ile ma wzrostu...... Pozdrawiam chłopaków i możecie być pewni że jak tylko bedziecie w Bydzi to na pewno bede z koleżankami na wszym występie!!! A następnym razem nawet wezme mame!!!!!!!

Gość agabolek
och jaką masz rację powyższa koleżanko jacy oni są BEZNADZIEJNI to naprawdę masz rację do potęgi entej.To jedyna grupa wswoim rodzaju która oferuje wszystko =D>

Gość sylvie
Powiem krotko :) Nie bywalam na tego typu imprezach nigdy w zyciu poniewaz uwazalam , ze sa denne ... ALE , ALE :) moje podejscie zmienilo sie o 360 stopni !!! W ostatnia sobote mialam okazje wraz z kolezankami zabawic w jednym z bydgoskich pubow gdzie akurat cin cin robil promocje a goscinnie wystapili BADBOYSI . Zabawa jakich malo :) REWELACJA !!! I chociaz nie mam porownania jak wypada grupa BADBOYS na tle innych teamow -jestem pod ogromnym wrazeniem umiejetnosci tanecznych , zreszta nie tylko ;) Ogolnie wieczor sie udal w 100% , wspominamy imprezke do dnia dzisiejszego , myslimy by zaprosic ktoregos z panow na prywatny "show" :) POLECAM ich kazdej pani , dziewczynie , kobiecie , pannie , mezatce , kochance etc ... ;)dobra zabawa gwarantowana !!! Pozdrawiam

Gość podstawione osóbki powyższe
he,he,he cwaniakujcie dalej może wam się coś uda :P :X :o

Gość sylvie
Nie jestem podstawiona osoba , po prostu mi sie podobalo i wyrazilam swoja opinie . Nie twierdze , ze bawilabym sie zle gdyby to bylo show innej grupy ! Widze , ze to nie sciema i faktycznie miedzy grupami istnieje nieprzyjemna rywalizacja i chyba wyczuc mozna odrobine zazdrosci ...

Gość kassta
o Boże ale się naczytałam:d śmiać mi się chce z niektórych z Was:] posdro:*

Gość vanessa84
Hej! Czy wy byliscie w tamtym roku w Drzymalowie na Dzien Kobiet? Jesli tak to czy w tym roku takze bedziecie wystepowac i jak mozna zdobyc bilety :D

Gość ludosława
Hej czy wy byliście w Duposławiu bo tam was chcą barany jedne za mało mają samców do zapładniania :)

a nam sie podobacie :D pozdrowienia z rzeszowa od tereski, oli i edi

Gość lider badboys
Kochane Panie ja skromny Ozdoba z nad morza nie umiem nic innego robić jak wAS zarywać.Próbowałem wielu rzeczy ale mi nic nie wychodzi a teraz podpatrzyłem u innych jak to można świetną kase zarobić i mieć w każdym mieście inną laskę.TO CUDOWNE ;)

Gość chippe
jesli chcecie zobaczyc najleprze show jakie mozna sobie wyobrazic to napewno nie w polskim wykonaniu!!! przylatujeny ja (damian 8 lat doswiadczenia scenicznego ) i dwoch czarnoskorych tancerzy prosto z londynu. striptiz jakiego jeszcze nie widzieliscie. 4 marca pub "zakrecona" w sosnowcu i hotel "prestige" w siewierzu. 5 marca klub "eden" w pile i tego samego wlasciciela kolo pily. 6 marca klub "imperium" sosmowiec i olkusz 8 marca pub "kredens" w toruniu 9 marca pub "kredens" w bydgoszczy zapraszam wszystkie kobiety. napewno tego nie zapomnicie!

Gość miriam2005
szukam pingwina lub małpoluda do ZOO i uważam że ten dawidek jest doskonale się nadaje

Gość grupa ktora nie istnieje...
wszystkich oszołomów z tego forum pozdrawiamy jestescie zajefajni i wszyscy jestescie najlepsi, moze ktorys na prezydenta bedzie kandydowal w nastepnych wyborach..... www.sextetgroup.pl www.sextetgroup.pl www.sextetgroup.pl

Gość izi sextet
tu lukasz z sextetu który nie istnieje ma na was wszystkich wyjebane ....... wykąpie wam matkie

Gość red pingwin
och jacy sa cudowni ci tancerze naprawdę warto iść na ich pokaz bo to kunszt prawdziwego pokazu z jakąś historią stworzoną na scenie. Wielcy i niepowtarzalni bez konkurencji i bez zachamowań (he he he) Niewiarzycie to zamówcie ich a przekonacie się co to jest za grupa o perfekcyjnym zwijaniu czegoś,naśladowaniu innych i nareście podpisywaniu się pod pomysłami innych. POPROSTU DO DUPY OBSLIZGŁE BAD BOYSY DAREMNE REPLIKI O IQ PAWIANA. ZAPRASZAJĄ WAS NA KALENDARIUM KABARETU W DNIU KOBIET!!! :)

Gość warszawiaczka
Dupy dupy i jeszcze raz dupy z tych badbojsów.Kanalje i ćwoki

Gość editwonsemite
gdfgdfg