Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koszalinka

Wymieńmy się kosmetykami których już nie używamy

Polecane posty

Gość kinq
Jeszcze raz moja lista: - podkład aksamitny Avonu odcień Warm Beige, zużyte nie wiecej jak w 1/3 - pomadka Sequin Avonu z serii Color Trend, uzyta 3 razy - punktowy żel antybakteryjny Nastolatki z Kolastyny, zużyta połowa - korektor antybakteryjny clearskin Avonu, zużyta 1/3 - balsam do ust z mango Avonu z serii Naturals, ( słodkawy) raz uzyta - pomadka ochronna Eveline o zapachu orange (jest pomarańczowa i słodkawa) z wit. E i filtrami, raz uzyta

king ---> ze mną chciałam się kontaktować przez maila? Wysłałam dziś kolejną paczuszkę :-) I sama jedną dostałam! Dzięki martka!!! Kasia1 ---> dostałaś już szminkę?

J-a-a-a--> ale numer nic mi nie mówi tego podkładu.. jasny, ciemny? Mój podkład jest soft beige czyli taki naturalny beż.. dla osoby o karnacji nie bladej ani nie ciemnej.:) I ponawiam pytanie- co masz w zamian?:)

Gość zainteresowana
CHETNIE WYMIENIE NA JAKIES PROBKI,NAJBARDZIEJ MILE WIDZIANY AVON,inne tez sa brane pod uwage 1.Ultralekki podklad "SENSIQUE" w jasnym bardzo kolorze, jakos dl amojej skory niezazbytnio dobry,uzyty z 2,3 razy 3.emulsja depilujaca NAIR w saszetce 5.mini mydelka i szamponiki w buteleczkach na podroz 6.podkladke na sedes zeby nie siadac w pubvlicznym 7.Niebieskie pudeleczko n aLOGEST 8.http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=858212 cos z tad

Kaszczunio, a mnie interesują z twojej listy : 1.2.Piórniczek różowy malutki z dwoma pieskami --- jak on dokładniej wygląda? 11.blyszxczyk avonu brazowy w pedzelku- z jakiej on jest serii ii czy masz go jeszcze wolnego? Widokówki :) Tylko cos bys sobie musiala jeszcze dobrac, bo byłaby ta wymiana niesprawiedliwa :)

Gość J-a-a-a
MGLIELKA->ten loreal jest w kolorze podobnym do tego soft beige mf, moze ciut ciemniejszy, ale tez taki ani nie dla bladej ani dla ciemnej karnacji. Ladnie stapia sie z cera. Oprocz tego mam jeszcze: - AVON SOLUTION KREM PRZECIW ROZSTEPOM - troche mniej niz polowa, bardziej dla tych ktorzy chcieliby go przetestowac -OLIWKA LAGODZACA PODRAZNIENIA PO GOLENIU JOANNA SENSUAL - byla dolaczona do wosku, ale nie uzywalam, jest 10 ml, ladnie pachnie -ZESTAW MINISZMINEK YVER ROCHER LUMINELLE - 6 sztuk, kolory torchidee, petale marron glace, corail givre, brun mokka, hibiscus, sa nieuzywane, jedynie robilam nimi kreseczke na rece, ale tego nie widac, sa nablyszczajace i maja delikatne kolorki -ZESTAW MINISZMINEK AVON - 6 sztuk, kolory to:freedom, cafe au lait, iced champink, matt plumstone (2 sztuki), tak jak wyzej, uzywane tylko do zrobienia kreseczki na rece, ale nie uzywalam -DEZODORANT W KULCE ANTYPERPIRANT, ALOESOWO-SZALWIOWY, AVON NATURALS, NIEUZYWANY, BO DOSTALAM GRATISOWY OD KONSULTANTKI, ALE JA WOLE SZTYFTY -POMADKA PALOMA COLOR, POMADKA PUDROWA Z WITAMINA E+F, KOLOR NR 19, CIEMNA CZERWIEN 10.KONTUROWKE DO UST FRIMY LINA BOCARDI W KOLORZE TAKIEGO WISNIOWEGO ROZU. JEST DLUGA, MA 13,4 CM, BYLA UZYTA TYLKO RAZ BO MAMIE NIE PASUJE KOLOR, ALE JEST MIEKKA WIEC DOBRZE SIE NIA MALUJE

Oleczka, interesuje mnie mleczko z Rossmana. Co bys za nie chciała?

ponawiam listę ==cienie avonu aprikoti tu-tu=90% produktu ==żel do biustu avonu==90%p. ==kredki do oczu--purple i oliver dł.ok 11cm ==szara kredka pierre arthes dł.ok.cm ==krem cynamonowy -rozgrzewajacy do stóop==90%pr. ==błyszczyk z aplikatorem k.brown [czekoladowy posmak] 90%pr. ==venita-szampon henna--cooper red ==róż do policzków==chili=90% pr. próbki pomadek z avonu moje gg 3217292

Gość SoOolar
Mgielka.. a Ciebie by nic nie interesowało z mojej listy?? bo mnie by bardzo interesowała ta.. 2. Woda toaletowa NINA Century (pachnie podobnie jak Cerutti 1999), 2 razy użyta jeśli to zapach owocowy to chciałabym.. tylko powiedz mi.. czy ona jest trwała..? czy niezabardzo..? to jest jakaś tańsza..? czy z jakiś droższych, bo nie kojarze..:| i ile ml. było..? Moja oferta.. - Talk do stóp Avon - nie widać ile go jest.. ale był używany pare razy.. myśle, że powinno go być sporo.. napewno ponad połowa.. nie chce mi się go już używać.. - serduszko takie do nadmuchania.. z jakiejś gazety chyba.. do wstawienia telefonu komórkowego.. jest na nim napis NOKIA.. - smycz do kluczy.. pomarańczową z czarnym napisem SPEED.. zupełnie nowa.. nigdy jej nie nosiłam.. mam swoją czarną.. a tamtą dostałam w prezencie.. - pokrowiec na telefon komórkowy.. na jakiś większy telefon.. pokrowiec jest zupełnie nowy.. ma jeszcze nawet w środku taką gąbke żeby sie nie pogniótł chyba.. jest czarny.. i ma biały napisa D & J - Kosmetyczka.. mam 3.. i na jedną mogłabym sie zamienić.. jest zielono- przeźroczysta Palmolive.. był w niej zestaw kosmetyków.. - Zółte pudełeczko na tabletki antykoncepcyjne Microgynon 21 - Próbka jakiegoś zapachu męskiego.. pisze na nich After Shave BOND Spacequest i do tego 2 saszetki Balsamu po goleniu: a aloesem do skóry wrażliwej i z lotosem do skóry normalnej, również dla panów.. - Próbka wody toaletowej Selline rouge, moge dorzucić 2 saszetki Balsamu do ciała Cztery Pory Roku, lub jakieś inne próbeczki.. - Straight - Mleczko prostujące i wygładzające włosy L'OREAL Paris Specjal FX - jest go gdzieś 3/5 opakowania 150 ml, naklejka sie troche poodklejała na bokach, ale to raczej nie przeszkadza w używaniu.. data ważności, jeśli to ta co widze, to 31.10.2004.. - Lakier do paznokci JOKO, kolor srebrny, był używany góra raz.. - ewentualnie Tusz do rzęs Golden Rose, ładny granatowy.. (jeśli siostra go nie będzie chciała) był używany raz.. tylko do wypróbowania na rzęsach jednego oczka..

Gość kinq
OLECZKA----------------->mnie takze ineteresowało by to mleczko z Rossmana. Spójrz na moja liste, moze coś cię zainteresuje: -podkład aksamitny Avonu odcień Warm Beige, zużyte nie wiecej jak w 1/3 - pomadka Sequin Avonu z serii Color Trend, uzyta 3 razy - punktowy żel antybakteryjny Nastolatki z Kolastyny, zużyta połowa - korektor antybakteryjny clearskin Avonu, zużyta 1/3 - balsam do ust z mango Avonu z serii Naturals, ( słodkawy) raz uzyta - pomadka ochronna Eveline o zapachu orange (jest pomarańczowa i słodkawa) z wit. E i filtrami, raz uzyta

J-a-a-a--> bardzo chętnie bym sie z Toba wymienila za ten puder.... a co do wody .. to zaproponuj coś innego jeszcze, bo narazie niczego nie potrzebuję z Twojej listy:)

Gość J-a-a-a
V-LETTA-> interesuje mnie cien avonu losos, wyzej jest moja lista...wymienimy sie?

Gość J-a-a-a
Mgielka-> to ja przez noc przemysle czy cos jeszcze wyszperam, albo pomysle nad wymiana mojego podkladu za twoja wode...wrocimy rano do tematu, dobrze?

Gość SoOolar
Mgielka... z mojej tez Cie nic nie interesuje..?

SoOolar----> jeśli chodzi o wodę, to nie jest ona z tych droższych i chyba też nie jest za bardzo trwała... jej pojemność to około 50 ml (nie pisze ile) a brakuje jakieś 0,5 cm Niestety, nic mnie nie interesuje z Twojej listy.... jak byś miała jakiś ładnie pachnący balsam do ciała albo błyszczyk....:))

Gość SoOolar
Mam i ślicznie pachnące balsamy i błyszczyki.. ale nie chcem ich oddać.. no trudno..

Gość Kaszczunio
Błyszczyk brązowy już idzie do innej osoby :) a ten fioletowy jest w malutkiej tubeczce :)))) Aliye--> piorniczek jest waziutki :) ale sliczny kolorek jasny rozyk:) podaj mi na maila adres i co bys jeszcze chciala + widokówki:)

Gość J-a-a-a
KASZCZUNIO-> a co z tym talkiem?:)

Gość kyo18
oto moja lista : :::::::::::::::::: paloma odzywka wapniowa do paznokci 2 razy uzyte :::::::::::::::::::: podkład color tren jasny ( zostalo wiecej nic polowa) ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; krem 15 ml eris lirene do skory wrazliwej nowe ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; aloesowa kulka z avonu ( 3/4 zostalo) ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; kolektor oriflame vision jasny raz uzyty ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; pudelka na tabletki anty ( 3 kolory) ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; blyszczyk do ust color trend avon angeljasny róz ( raz uzyty) ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; blyszczyk lovely nowy niebieski o zapachu gumy do zucia ::::::::::::::::::::::::: talk do stóp avon ( uzyty ze 2 razy) ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;krem do rak silk oriflame nowy ::::::::::::::::::::::::::: pedzel do nakladania makijazu avon nowy

Gość Kaszczunio
J-a-a-a napisalam Ci maila:*

Gość Kaszczunio
J-a-a-a napisalam Ci maila:*

Gość SoOolar
Moja oferta.. - Talk do stóp Avon - nie widać ile go jest.. ale był używany pare razy.. myśle, że powinno go być sporo.. napewno ponad połowa.. nie chce mi się go już używać.. - serduszko takie do nadmuchania.. z jakiejś gazety chyba.. do wstawienia telefonu komórkowego.. jest na nim napis NOKIA.. - smycz do kluczy.. pomarańczową z czarnym napisem SPEED.. zupełnie nowa.. nigdy jej nie nosiłam.. mam swoją czarną.. a tamtą dostałam w prezencie.. - pokrowiec na telefon komórkowy.. na jakiś większy telefon.. pokrowiec jest zupełnie nowy.. ma jeszcze nawet w środku taką gąbke żeby sie nie pogniótł chyba.. jest czarny.. i ma biały napisa D & J - Kosmetyczka.. mam 3.. i na jedną mogłabym sie zamienić.. jest zielono- przeźroczysta Palmolive.. był w niej zestaw kosmetyków.. - Zółte pudełeczko na tabletki antykoncepcyjne Microgynon 21 - Próbka jakiegoś zapachu męskiego.. pisze na nich After Shave BOND Spacequest i do tego 2 saszetki Balsamu po goleniu: a aloesem do skóry wrażliwej i z lotosem do skóry normalnej, również dla panów.. - Próbka wody toaletowej Selline rouge, moge dorzucić 2 saszetki Balsamu do ciała Cztery Pory Roku, lub jakieś inne próbeczki.. - Straight - Mleczko prostujące i wygładzające włosy L'OREAL Paris Specjal FX - jest go gdzieś 3/5 opakowania 150 ml, naklejka sie troche poodklejała na bokach, ale to raczej nie przeszkadza w używaniu.. data ważności, jeśli to ta co widze, to 31.10.2004.. - Lakier do paznokci JOKO, kolor srebrny, był używany góra raz.. - ewentualnie Tusz do rzęs Golden Rose, ładny granatowy.. (jeśli siostra go nie będzie chciała) był używany raz.. tylko do wypróbowania na rzęsach jednego oczka..

Gość SoOolar
Moja oferta.. - Talk do stóp Avon - nie widać ile go jest.. ale był używany pare razy.. myśle, że powinno go być sporo.. napewno ponad połowa.. nie chce mi się go już używać.. - serduszko takie do nadmuchania.. z jakiejś gazety chyba.. do wstawienia telefonu komórkowego.. jest na nim napis NOKIA.. - smycz do kluczy.. pomarańczową z czarnym napisem SPEED.. zupełnie nowa.. nigdy jej nie nosiłam.. mam swoją czarną.. a tamtą dostałam w prezencie.. - pokrowiec na telefon komórkowy.. na jakiś większy telefon.. pokrowiec jest zupełnie nowy.. ma jeszcze nawet w środku taką gąbke żeby sie nie pogniótł chyba.. jest czarny.. i ma biały napisa D & J - Kosmetyczka.. mam 3.. i na jedną mogłabym sie zamienić.. jest zielono- przeźroczysta Palmolive.. był w niej zestaw kosmetyków.. - Zółte pudełeczko na tabletki antykoncepcyjne Microgynon 21 - Próbka jakiegoś zapachu męskiego.. pisze na nich After Shave BOND Spacequest i do tego 2 saszetki Balsamu po goleniu: a aloesem do skóry wrażliwej i z lotosem do skóry normalnej, również dla panów.. - Próbka wody toaletowej Selline rouge, moge dorzucić 2 saszetki Balsamu do ciała Cztery Pory Roku, lub jakieś inne próbeczki.. - Straight - Mleczko prostujące i wygładzające włosy L'OREAL Paris Specjal FX - jest go gdzieś 3/5 opakowania 150 ml, naklejka sie troche poodklejała na bokach, ale to raczej nie przeszkadza w używaniu.. data ważności, jeśli to ta co widze, to 31.10.2004.. - Lakier do paznokci JOKO, kolor srebrny, był używany góra raz.. - ewentualnie Tusz do rzęs Golden Rose, ładny granatowy.. (jeśli siostra go nie będzie chciała) był używany raz.. tylko do wypróbowania na rzęsach jednego oczka..

Gość Kaszczunio
Blond Wamp..jak chcesz mi bardzo zalezy..ale nie wiem czy cos sobie z mojej listy wybrałas:P

Kto chce Thermal SMat Vichy? Higieniczne opakowanie z pompką, używany przez tydzień - stoi i się marnuje. Kupowany świeżutki w kwietniu.

Gość oleczka
kamaO może byłabym zainteresowana a co bys chciala w zamian?

KamaO jestem zainstesowana ;) Kaszczuniu....ten błyszczyk i konturówka....prosze napisz jaka jest pojemność błyszczyka i jakie zużycie Konturówka....ile jej zostalo....nie jest przypadkiem różowa?

Dziewczyny...ja mykam spać........ Kyo18 te 2 błyszczyki, pędzel i krem silk mnie w dalszym ciągu interesuje... Kaszczuniu.....blyszczyk i konturówka również... napiszcie mi co chcecie za to

Gość oleczka
a w sumie to mam krem matujący. :) Dziewczyny, które chciały mleczko do ciała - pogadamy jutro. Pa!