Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

meraja

Pomóżcie czy ja jestem w ciaży?!!!!

Polecane posty

Witam wszystkich. Jestem zrozpaczona ;-( kochałam sie ostatnio z moim chłopakiem 01 sierpnia i od tego czasu czuje dziwny niepokuj. Bolą mnie piersi i brzuch jestem roztargniona i nie wiem czy była możliwość wpadki - urzywaliśmy prezerwatywy, lecz robiliśmy to kila razy i ja dotykałam mojego faceta prezerwatywy która poźniej była we mnie a ostatni okres miałam 20 lipca, czyli wypadały by wtedy moje dni płodne. błagam o pomoc, powiedzcie mi jakie są najwcześniejsze objawy ciąży i czy w moim przypadku jest duże prawdopodobieństwo??? ;-( Sorry za błędy i z góry DZIĘKI !

Gość tic tac
Prawdopodobienstwo bycia w ciazy to zalezy ilu dniowy masz Ale jezeli byliscie zabezpieczeni to prawodpodobienstwo ciazy jest prawie zerowe. Ja na twoim miejscu zrobilabym sobie test. I nie denerwuj sie .Te twoje objawy moge wynikac ze zblizajacej sie miesiaczki :D

Gość zyopa
Idź dziecino do lekarza ginekologa a nioe pytaj tu o radę. I na przyszłość nie dawaj dupy jeśli nie masz pewności :P

Gość Ksy
Jesteś w ciąży. To nie ulega wątpliwości. Opisałaś wszystkie objawy ciąży.

no...!! jeśli dotykałaś jego prezerwatywy..która potem była w Tobie..to bankowo jesteś w ciąży ! to Ty nie wiesz że prezerwatywe może ylko dotykac twój partner !!no ale teraz to juz po ptokach..dziecko pewnie będzie miało Twoje odciski na czole:O:P;):D

no...!! jeśli dotykałaś jego prezerwatywy..która potem była w Tobie..to bankowo jesteś w ciąży ! to Ty nie wiesz że prezerwatywe może ylko dotykac twój partner !!no ale teraz to juz po ptokach..dziecko pewnie będzie miało Twoje odciski na czole:O:P;):D

Gość ojjjjjj
oj Borewicz..... hehehehehe :D

Mam podobny problem zapomnieliśmy się iii nie założył gumki. To było, w piątek i byłto mój 1 raz w sobotę miałam mieć okres a dostałam dopiero we wtorek . Czy to normalne takie opóźnienie???? Czy mogłam zajść w ciążę 1 dzień przed okresem - piszą że to dni niepłodne !!!!!! czy są jakieś wyjątki????? proszę o powazne odpowiedzi

Gość katharsis
no z tego co piszesz to kochalas sie nie 1 a 4 dni przed okresem.... ale to i tak dni bezplodne, owulacja jest 14 dni przed okresem

Dzięki katharsis. czyli nawet jak to było dzień przed planowanym okresem to nie wpadliśmy?

Gość atma7
Po 1 nigdy nie wiadomo kiedy jest owulacja poniewaz cykl moze sie skrucic badz wydluzyc i kalendazyk to zadna forma antykoncepcji, jesli jestes poczatkujaca polecam forum na stronie www.antykoncepcja.pl Po 2 jesli dostas okres to sie nie martw! mogl sie spoznic czasem tak sie dzieje po 1 razie jest to pewnego rodzaju stres.

Gość m4rt4
ja tez mam problem kochalam sie z moim chloapkiem nie doszlo do wytrysku ...ale nie mma okresu juz 2 tyg.. i nie wiem czy byla mozliwosc zajscia w ciaze? kontak czlonka z moja pochwa byl bardzo krotki... nie mam zadnych objawowo tylko to ze nie mam okresu... nie bola mnie jakos specjalnie piersi brzuch ter raczej nie... wiec nie wiem czemu nie mma okresu:(

Gość kotka24
z tego co piszesz wynika ze oczywiscie mozesz byc w ciazy dni jak to dni czsem sa krotsze czasem dluzsze, tu impreza tam impreza i czas sie skraca w przyrodzie wszystko jest mozliwe czasami te nieplodne sa plodnymi a przeciez mogly Cie zaplodnic plemniki z seksu sprzed dni plodnych nawet jak ten byl kilka dni przed - one dlugo moga przetrwac, albo rece potarte o penisa wtrakcie zwyklych pieszczot, a potem o cipke wszytko jest mozliwe ale trzymamy kciuki w jednym i drugim przypadku NIE MUSI BYC WYTRYSKU !!!! a to ze kontakt z czlonikem byl chocby sekundowy to juz wystarczy bo kropelka plynu przedejakulacyjnego doarla gdzie trzebai miliony w niej plemnikow zaraz wiedza gdzie sie kierowac i wpadka gotowa a chlopaki napaleni, szybko sie kroplą sprawdz czy masz ciemniejsza kreske na brzuchu - czasem tez jest taki objaw pa

Gość M4rt4
Dzieki za trzymanie kciukow:D naszczescie okres pojawil sie i naszczescie nie jestem w ciazy! ale teraz bede uwazala na przyszlosc i chwile slabosaci bede przezywala z glowa:)

Gość M4rt4
Dzieki za trzymanie kciukow:D naszczescie okres pojawil sie i naszczescie nie jestem w ciazy! ale teraz bede uwazala na przyszlosc i chwile slabosaci bede przezywala z glowa:)

Gość nie moge zrozumiec
takich topikow!!!!!Bzykasz sie to musisz znac konsekwencje!!w szkole Cie nie uczyli, że z sexu mogą być dzieci?Ja naprawde nie wiem, jak mozna być takim malo inteligentnym stworzeniem, jak Ty!

Gość ciotka67
nie ciesz sie tak predko, mozesz miec okres do 4 miesiaca przeciez tak czesto jest

Gość editwonsemite
gdfgdfg