Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisniowa pomadka

nieudane spotkania w realu

Polecane posty

Gość krakowianka ci ja
To był niewypał! Kilka dni rozmów na necie póżniej spotkanie Czego Oni szukają nie wiem może seksu może przytulenia' cholera go wie wiem że zrobiłam to jeden raz i ostatni więcej spotkan nie będzie fajnie pogadać w necie ale real jest niewypałem

czecs wszystkim!!! moje przezycia z netem to dopiero poczatek ale.... pisze z kolesiem juz trzy miesiace jutro sie z nim spotykam niestety bedzie w polsce tylko dwa tygodnie ale chce te dwa tygodnie przezyc naj lepiej jak tylko to mozliwe jest słodki spokojny przystojny taki jakich lubiee a w miedzy czasie zaczełam pisac z innym miałam o nim swoje wyobrażenia super sie z nim pisze poprostu wspaniale ale spotkalismy sie i niestety rozczarowałąm sie bo nie ten typ urody wiec mimo tego ze myslałam ze bedzie cos wiecej blokada-nie podoba mi sie fizycznie bede z nim pisał nadal bo jest super kumplem

Gość Meryditch
Ja Wam coś powiem...kiedyś utrzymywałam kontakt z chłopakiem poznanym na necie...chociaż nigdy wcześniej nie spotkaliśmy się twarzą w twarz to jednak czułam że mogę powiedzieć mu o wszystkim...bardzo pomagał mi w trudnych chwilach,był prawdziwym przyjacielem...Rozmawialiśmy przez tel...pisaliśmy sms-y bardzo często...mówię Wam!!!Co to była za więź!!! Aż w końcu przyszła taka chwila że oboje zapragneliśmy spotkania...nie wiązałam z nim żadnych nadziei...ale wiecie jak to jest... No i stało się...doszło do spotkania...O matko!!!Nigdy wcześniej i póżniej z resztą też nie przeżyłam takiego rozczarowania!!! Ja wiem że ludzi nie powinno się osądzać po wyglądzie...ale to co zobaczyłam to normalnie jakieś zombi było...!!! SZOK!!!ale mało tego...okazał się frajerem i skończyła się przyjaźń!!!Dlatego posłuchajcie mojej rady...jeśli nie szukacie faceta w necie tylko przyjaciela to lepiej niech ten kontakt ogranicza się do neta...bo wiadomo...z facetem to inna sprawa...prędzej czy później trzeba go sobie obejrzeć...pozdrowionka cieplutkie dla Was wszystkich!!!

Gość ciekawsska
Meryditch - bylo az tak zle?

Gość same nie jestescie
lepsze:O Juz nie macie lepszego słownictwa - frajer, nieudacznik??? Same jestescie takie ale nikt was nie obraża:P

Gość Meryditch
Słuchaj no...nie padło słowo nieudacznik...a co do frajera to wyobraź sobie sytuację że poznajesz super chłopaka...tak jak wyżej opisałam...a kiedy spotykasaz go w końcu to pierwsze słowa jakie słyszysz z jego strony to: CO DO H..A!!!CZY TY ABY NA PEWNO MASZ 163 CM WZROSTU?? No i co??Nie frajer??

Gość Meryditch
ciekawsska...pozdrowienia dla Ciebie i miłego dnia!!!

Gość ciekawsska
Meryditch - dziekuję, i wzajemnie 🖐️

Gość Flavia z różowego wzgórza
Meryditch niezła histo-ryjka nie ma co :-), ogółem ten temat jest bardzo śmieszny ale nieśmieszny dla nas tych co w tych komediach brali udział!!! fajnie zakochany i co odezwałą się ta panna czy nie? :-) czy dalej domn urządza?

Gość a moja historia netowa
byla taka, gadalam z chlopakiem 3mc, widzialam fotki tak srednio mi sie podobal a jak sie spotkalismy to zakochalam sie odrazu:) i niedlugo minie rok jak jestesmy razem:))

Gość fajniezakochany
Flavia.... Ja się odezwałem po ponad 3 tygodniach. Ostatnio często do mnie pisze SMSy. Czuję dystans, ale nie będzie co ma być.

Gość Flavia z rózowego wzgórza
no to fajnie,zostaniecie przynajmniej przyjaciółmi ;-)

mialam juz jakies takie doswiadczenia/spootkania teraz jestem na pewnym portalu randkowym i przede mna wlansie takie spotkania:D:D ale neiw iem:o w sumeio to nie jest w moim typie ale fajnie mi sie z nim pisze;) ]potraktuje to jako taki \'trening\":Dbo ja w sumie niesmiala jestem, jesli chodzi o pioerwsze spotkania! ale teraz jest na gg na \"zaraz wracam\" i sie nei odzywa:o chbya sie poczul za peny siebie:o :D moze napisze jak poszlo spotkanie[czesc:) [o ile do neigo dojdzie:o:D]

Gość Riley K.
o setunia :-) ja też niedługo się będę tam logować a tu sobie podczytuję także :-) życzę powodzonka w spotkaniach 🌼może nam się uda :-)

Riley polecam ten portal:classic_cool:przynajmniej dla zabicia nudy:) no ja wczoraj bylam na spotkaniu i nie moge powiedziec, ze bylo jakies nieudane:P normalne;) ale na pewno nic nie zaiskrzylo moze teraz do kina pojdziemy:P

poznalam chlopaka przez net, calkiem przypadkiem... Rozmawiamy juz rok ze soba, stał sie dla mnie przyjacielem, kims bardzo bliskim, rozmawialismy godzinami, o wszystkim... Swietne sie rozumielismy... Wymienilismy sie fotkami, i bylo oki... Jednak umowilismy sie na spotkanie, po roku pisania na gg... Ale wczoraj je odwolal, napisal ze wypadl mu pilny wyjazd.. Nie wiem co o tym myslec... Moze przeszkadzalo mu to, że ja jestem z malej wioski a on z duzego miasta.. Sama juz nie wiem :o

Gość do.... ona***
dziewczyno! takich typków, którym NAGLE WYPADŁO coś pilnego jest na pęczki !!! moim zdaniem on zwyczajnie sie wymixował ze spotkania z Tobą (z sobie tylko znanych tak naprawdę powodów)!!! Baaaaaardzo wątpię, żeby coś rzeczywiście się stało np. ten wyjazd, który był argumentem do nie spotykania się z Tobą. A to, że mieszkacie w różnych miejscach to, co to niby ma do rzeczy? na czole masz tatoo z napisem skąd jesteś? -żenada z jego strony i tyle! nie jest Ciebie wart! pozdro.;)

Gość ona-wroc
Powiem wam jedno.Im dluzej trwa znajomosc przez net i nie dochodzi do spotkania tym czesciej potem rozczarowanie.Idealizujemy i dorabiamy tej drugiej osobie cechy ktore bysmy chcieli zeby miala a nie zawsze tak jest ;) co do fotek to czasami inaczej sie wychodzi na zdjeciu a inaczej wyglada na zywo :) Spotkalam sie przez neta pare razy,nie moge powiedziec zeby to byly niewypaly bo zawsze bylo o czym gadac ale wlasnie po takich dlugich rozmowach spotkanie w realu bylo co najmniej dziwne.Teraz mam chlopaka ktorego poznalam tez przez neta ale po 2 godzinach rozmowy umowilismy sie na realne spotkanie i jestesmy ze soba ponad pol roku.Takze nie idealizujcie i nie wyobrazajcie sobie niewiadomo kogo-lepiej byc potem mile zaskoczonym :)

Gość do setunia
zdaj relacje potem ;-)

zdam ale jednak dzisiejsze kino zostalo odwolone z powodu pracy;) oczywiscie zdam recencje z filmu:P;)

Gość czekamy z niecierliwością
;D

Gość z niecierpliwością
(miało być:P)

a ja tam cierpliwa jestem:P narazie to od wczorajszego odwolania jeszcze sie nie odezwal:P:P

Gość to może Ty się odezwij
hmmm..?;)

Gość napisz tylko smska
i zapytaj w nim: "zyjesz?;D " ;)))))))))

Gość odpisał już na Twojego smsa
? :D