Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana

Prosze o rady doswiadczonych

Polecane posty

Gość zdenerwowana

Mam problem i troszke stresu, bo niedawno miedzy mna a moim mezczyzna doszlo do pewnego rodzaju zblizenia, błone dziewiczą mialam i mam nadzieje ze mam nadal. Wiem ze to moze wydac sie dla niektorych glupie ale troche sie boje, ze podczas naszych niby "prób" moglo dojsc do zaplodnienia. W dodatku to byly dni plodne. Do wytrysku nie doszlo wcale ale byl w srodku. Prosze czy komus sie zdarzylo cos podobnego i czy moge byc w ciazy?

Gość zdarza się ze dziewice
sa w ciazy!!!! wcale nie musi facet cie penetrowac, wystarczy ze włozy ci palucha do srodka a na tym paluchu była jego sperma. po 2 nawet jak nie doszło do wytrysku to w czasie zblizenia wydzielaja sie minimalne ilosci spermy w ktorych tez sa plamniki. po 3 słyszałam o ciazy dziewicy, facet spuscil sie jje na brzuch a sperma poplynela do miejsc intymnych i dziewczyna zaciazyla. sa to sytuacje rzadkie i jest mniejsze prawdopodobienstwo ale jest!! wiec uwazaj jak sie chcesz "zblizac" z facetem najpierw pomysl o antykonecpji!! a jak o tym nie myslisz to znaczy ze jestes dzieckiem a dzieic sexu nie uprawiaja!!

Gość zdenerwowana
nie jestem dzieckiem, wprost przeciwnie.

Gość zdenerwowana
błagam!!

Gość Dzioucha
Skoro był w środku to dziewicą już nie jestes, palcem czasem mozna ją przebić a co dopiero siusiakiem

Gość zdenerwowana
ale czy moge byc w ciazy?

Gość NAPRAWDĘ MOZESZ

Gość TAKA ZWYKŁA ONA
jESLI "BYŁ W SRODKU" to nie jesteś dziewicą ,chyba,że masz wyjątkowo elastyczną ,lub głęboko ułozona błonę. Co do ciąży ,to myśle ,że nie musisz az tak się przejmować . Fakt że przed wytryskiem może dochodzić do wycieku płynu w którym sa plemniki ,ale jest ich tam raczej niewielka ilośc. Sa kobiety ,króre bardzo szybko zachodza w ciaże ,są bardzo płodne ,więc jesli do nich należysz ,to twój niepokój jest uzasadniony .Ale skad mozesz wiedzieć jak to z Toba jest. Sama kiedys miałam taki problem przed utrata dziewictwa uprawiałam petting i potem miałam stracha .Na szczęście w moim przypadku strach miał wielkie oczy. Mój ówczesny partner ,który został moim męzem w płynie przedejakulacyjnym nie miał plemników .Ale zeby nie kusic losu ,po urodzeniu 2 dzieci zaczełam stosowac bardzo skuteczną metodę antykoncepcji. Mam nadzieje ,że w Twoim przypadku wszystko skończy sie dobrze. Ale następnym razem policz sobie dni ,bo po co potem trząsc sie ze strachu. POWODZENIA

Gość zdenerwowana
tez czytalam ze tylko u 15% mezczyzn w tym plynie wystepuja plemniki, mam nadzieje ze moj nie jest w tych 15%. Wyda sie glupie ale nie sadzilam ze od tego mozna zajsc, wiem ze zle zrobilam, nie pomyslelismy bo to byla taka chwila. Blona chyba nie zostala przerwana, bo ani sladu krwi ani nic co na to by wskazywalo. Teraz pozostaje mi czekac 2 tyg na okres, jesli dostane to sie upije. Sadze ze to pewnego rodzaju przestroga zeby pozniej pomyslec za nim da sie uniesc chwilom namietnym. A kiedy najlepiej zrobic test? Teraz czy pozniej jesli okresu nie dostane? Musze sie jakos uspokoic. BRRRRR Myslcie zanim cos zrobicie dziewczyny!!

Gość przestraszona
ja tez mam taki problem moj chlopak wsadzil tam palucha i tez sie zastanawiam czy jestem dziewca czy juz nie nie wiem co robic po tej"nocy" zle sie czulam zbieralo mnie na wymioty i bolal mnie brzuch boje sie ze jestem w ciazy blagam napiszcie mi cos konkretnego mam isc do ginekologa a moze zrobic test nie wiem co robic POMOZCIE

Gość kropelka17
no pewnie ze mozesz byc w ciazy ma wszelki wypadek nie pij i nie pal teraz

Gość kropelka17
a wogole wyda misie ze dziwica to nie jestes na 1000% raz fizycznie przez to ze czlonek byl w twojej szanownej cipce i albo mialas rozciagnieta blone pettingiem albo tamponadą, albo ja mialas bardzo cieniuska (twoje szczescie bo bez bolu, pieczenia i niekrwawo dwa dziewictwo to nie tylko kawalek skorki ale stan ducha ktory sie ma do czasu rozpoczecia zycia seksualnego, a petting to tez seks i jako tako duchowo dziewica niejest sie juz w momencie masturbacji i pieszczot z partnerem tym bardziej (chlopakow to tez dotyczy oczywiscie ale niemartw sie sa juz salony ktore rekonstruuja blone dz. a w ostatecznosci mozesz nabrac partnera żelka z czerwonym plynem ale czy o to chodzi?? no chyba ze sie bedziesz wydawac za betonowego ortodoksa religijnego (rzymskiego, meczetowego, czy tez synagogowego)

Szczerze powiedziawszy mam ten sam problen co ty! Kilka dni temu doszlo do całkowitego zblizenia miedzy mna, a moim chlopakiem. Tylko u mnie jest w tym problem ze u mnie zostala przerwana blona dziewicza i kurde nie wiem czy przypadkiem moj chlopak nie mial wytrysku (ale mial prezerwatywe). I sie troche teraz boje czy przypadkiem nie bede w ciazy. :((((( Jest to mozliwe??????? Pomozcie prosze.

Szczerze powiedziawszy mam ten sam problen co ty! Kilka dni temu doszlo do całkowitego zblizenia miedzy mna, a moim chlopakiem. Tylko u mnie jest w tym problem ze u mnie zostala przerwana blona dziewicza (a moj chlopak byl prawiczkiem) i kurde nie wiem czy przypadkiem moj chlopak nie mial wytrysku (ale mial prezerwatywe). I sie troche teraz boje czy przypadkiem nie bede w ciazy. :((((( Jest to mozliwe??????? Pomozcie prosze. A zwlaszcza zdazylo sie to dzien lub dwa dni po miesiaczce.

Gość mozliwka
to bardzo mozliwe zwlaszcza ze jak mial prezerwatywe a nie bylo w niej spermy a mial orgaz to gdzies sie musiala podziac , co nie wiec mozliwe jest ze jestes w ciazy zwlacza ze jak byl prawiczkim tpewnie zle załozyl prezerwatywe i kicha z wyliczen wynika ze dzien 2,3, po miesiaczce tez mozna wpasc bo najbardziej plodne sa te dni przed owulacją po to juz raczej spoko jakze mozna miec stosunek i nie wiedziec czy on mial oragzm czy nie?? jakas paranoja, po co wy to robicie, reką mu zrób i bedziesz wtedy pewna , jak juz muscie

No teraz to mi pozostalo czekac na okres :) Mam nadzieje ze nie jestem w ciazy! No prezerwatywe to raczej mial dobrze zalozona ;/ Zleksza to moj blad bo trza bylo pomyslec o tabletkach 72 h po stosunku i by bylo z glowy a teraz siedze caly czas w stresie ;/ :(((((