Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolaaaaa

Cudowne zapłodnienie

Polecane posty

w obu przypadkach jest możliwość zapłodnienia.... A ile dni temu się kochaliście?może niech dziewczyna poleci do gina po postinor?

Kochalam sie z chlopakiem w dni plodne i w trakcie jak i po z prezerwatywa wszystko bylo ok, bo sprawdzalismy. Tylko zastanawia mnie jedno: zanim sie kochalismy to On mial majtki i dotykal swoim czlonkiem w okolicach warg sromowych,ale tak ze nie trafial na wejscie do pochwy, nie mial w tedy wytrusku. Bardzo sie boje i teraz jeszcze zostal mi tydzien do okresu ,ktory mam nadzieje ,ze dostane. Prosze pomozcie, odpiszcie

Gość Za młody na tatę
Niestety tylko i wyłącznie na podstwaie czarodziejskich wyliczeń... Co więc począc? Czekac cierpliwie do okresu? Pozdrawiam i dziękuję za prędką odpowiedź. :):):)

Gość lek med
taaak wypada czekac cierpliwie do okresu.Polecam melisę .

Gość Za młody na tatę
dementia ---> na pixę tzw. "PO" już za późno. To było ze 4 dni wstecz...

Gość Za młody na tatę
lek med --> a ziółka ojców kapucynów ?? ;););)

Gość lek med
nie, zdecydowanie melisę ;-)

skoro miała dni niepłodne,to raczej w ciąży nie jest ... na przyszłość jednak uważajcie i nie róbcie tego bez zabezpieczenia

Gość Za młody na tatę
Leżę i robię pod siebie... Czekam. Pozdrawiam.

Gość hmm.......
Jaka tu jest średnia wieku :~`)

Gość O nieeeeeeeeeeeeeeeee
Co za banda debili:classic_cool:Srednia wieku pewnie 13-15 lat:classic_cool:

Gość będąc dziwicą zajść w ciążę
chyba was posrało debilki. No tak, na tym świecie nieudouczonych dziwek dziewice mają dzieci. Nie wiem co wy za dziwictwo uwazacie.

Gość Maaaaalutka
boooooooooshe;(;(;( strasznie sie boje!! :(:( mam 16 lat. Nie byłam jeszcze u ginekologa ani nic z tych rzeczy. Ostatnio był u mnie chłopak uprwialiśmy peeting, po czym on wsunął mi członka do pochwy. Nie wszedł cały ani nie przebil błony dziewiczej. Jestem pare dni przed okresem ok 6. To trwało chwile: włożył, pare pchnięć i wyszedł... Nie skończył we mnie, w ogóle nie wydostała sie sperma...Jednakże jakby to powiedziec juz wczesniej w czasie "zabawy" jego członek był mokry od tego swojego płynu.... Nie wiem czy istnieje mozliwość zebym zaszła w ciąże...;);) strasznie sie boje;(;( jakie jest prawdopodobieństwo zajścia w ciąże?? Procentowo...??:(:( Jak sie okaże że jestem w ciąży to sie chyba zabije...!;(;(;(:( PROSZę O SZYBKą ODPOWIEDZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość nie jestes za malutka na takie
rzeczy??

Gość Maaaaalutka
ejj.....ja nie chce zebyście mnie oceniali czy jestem za malutka na takie rzeczy?!?!?!?!?!!!!!!!!! Ja cche tylko odpowiedzi na moje pytanie i pomocy!!! Tak dużo?! A tak btw myslałam ze to jest poważne forum na którym odpowiadają na twoje pytania madrzy i wykwalifikowani ludzie!;/ Czyżbym sie myliła? :( ehh....może ktoś odpowie....? nadal czekam

Gość Maaaaalutka
ehe...dodam jeszcze ze podobno teraz wypadają moje dni płodene..;/;/;/;/ hmm....jeszce niedawno odczuwałam bóle zwiazane z pojawieniem się miesiaczkk a konkretnie pobolewanie w podbrzuszu xD a po tej całek "akcji" z moim chłopakiem te bóle ustapiły....za to zaczęło mi sie kręcić w głowie....i mam teraz jakieś dziwne gusta dotyczące jedzienie.....a w podbrzuszu teraz mnie nie boli tylko tak dziwnie kręci.....czy ja jestem w ciąży???? Może będe miała jeszce miesiączke....hmmm...?? Ale to nie jest najwazniejsze..najwazniejsza jest notka numer 1 i prosze o zapoznanie sie z nia i szybką odpowiedz...!!! Z góry dziękuję...;):*

Jesteś zdenerwowana i jakimkolwiek odzuciom będziesz przypisywac te niewłaściwe. Szansa na to, że jestes w ciąży owszem jest, ale jest to bardzooooo małoooo prawdopodobne. Wiem co przeżywasz bo nie dawno miałam dokładnie ten sam problem. U mnie skończyło się tylko wielkim starachem czego i Tobie życzę :)

Gość jezu srednia wieku lat 10/
Dzieci, że wam tak brzydko powiem po chuj sie za seks beirzecie skoro nie wiecie co i jak? Nie śpieszy wam sie do bycia matkami to się zabepieczjcie na boga:/ A jeśli jesteś cie takei dojrzałe, że wam sie chce seksić bez kondonów to spierdalać z tego forum, ale już! Bo jak to powiedziała niesamowicie mądra szestnastka tu siedzą ludzie dojrzali. Zreszta czy może nie ejst napsiane, że kafeteria to forum dyskusyjne kobiet?! A co jebiąca się na prawo i lewo szestastolatka ma wspólnego z kobietą?

Gość spokojnie to tylko awaria
Słusznie zauważyłaś,że to forum dla kobiet,więc daruj sobie wulgarne komentarze.Dojrzałość to nie tylko wiedza o seksie,ale również umiejętność prowadzenia dyskusji bądź odpowiadania na pytania.Jeśli nie potrafisz pomóc to nie zabieraj głosu.Wiadomo,że dziewczyny szukają porad w necie,bo tak najprościej i anonimowo.A Wy im głupoty gadacie.

Gość Maaaaalutka
ja pier***** co za ludzie?!?!?!? Ehe myslałam ze na tym forum znajde dojrzałych i kompetentnych ludzi którzy odpowiedza na moje pytania a nie jakieś niedouczone kretynki nieznające nawet zasad ortografii;/ hehe i zamiast pomóc to sie wyżywa bo pewnie tylko na tyle ją stać....i tyle wie o sprawach które sa tu poruszane;/ Pewnie ma jakiś kompleks..hehe polecam wizyte u psychologa. A tak na marginesie gdybym była jak to okresliłaś jeb***ą sie na prawo i lewo laska to nie byłabym dziewicą....;/ Tp jest mój pierwszy chłopak z którym poważnie mysle o zyciu.... A dla pani tak hmmm "miło" sie wypowiadajacej wyrazy współczucia.....;] zwracam sie z prośbą do ludzi mądrych aby ktoś odpowiedział na moje pytanie.....!! Thx;)

Gość Maaaaalutka
yyy.....noo....w sumie czytając te komentarze to nie wiem.....MOGE BYć W TEJ CIążY ZCY NIE?!?!? Przepraszam za post powyżej ale byłam zdenerwowana jedna z przeczytanych wypowiedzi.... Pozdrawiam i nadal czekam na odpowiedz;)

Gość spokojnie to tylko awaria
Jeśli to było ok.6 dni przed @to chyba miałaś szczęście;-)Ale nie ryzykuj więcej,bo nawet jeśli nie zauważyłaś przebicia błony to nie znaczy,że jeszcze jesteś dziewicą.Czasem jest tak,że się nic nie krwawi.A,jak to już zauważono,nawet w płynie,przed wytryskiem są plemniki.

Gość Maaaaalutka
hehe;):D dzieki za pocieszenie....ale raczej jestem dziewicą bo mój partner nie wsunął całego członka do pochwy tylko do ok. połowy...i nawet nie czułam bólu....mam nadzieje że nie jestem w ciąży.....a i tak jutro odwiedzam lekarza ginekologa i wszytkiego sie dowiem. Chociaż nie wspomnie że strasznie sie boję...:( Mój chłopak stanął na wysokości zadania: strasznie się zmartwił, dzwoni co jakis czas czy wszytko ze mna ok, poza tym idzie jutro ze mną do lekarza, Ja to mam szczeście..:D:D:D Byleby tylko się upewnić, że z tą ciążą to nieprawda.... PozdróFFka:*

dupa a nie pozdróFFka. chyba niedługo pojde w diabły z tego forum bo mnie czasem glupota ludzka załamuje... jakbym miała mało swojego życia. a co mi tam.

Gość Lalalalalallal
Maalutka, moze Cie to zmartwi ale DZIEWICA NIE JESTES. Uprawialas seks i boisz sie ze mozesz byc w ciazy!!! Dziewczyno, wiele kobiet traci cnotę (np. ja) bez bólu i krwawienia a błona dziewicza nie jest w macicy tylko raczej na poczatku :) Sama sobie przeczysz, bo skoro twierdzisz, ze jestes dziewica to jakbys mogla byc w ciazy - takie cuda sie nie zdarzaja. Nastepnym razem myśl przed a nie po fakcie i poczytaj troche fachowej literatury, moze sie czegos dowiesz.

Gość carmarthen
to chyba musiało by byc naprade cudowne zapłodnienie...Dziewczyno!Przecież Ty jestes jeszcze dzieckiem...biorąc sie za takie rzeczy,bierze sie również na siebie jakąs odpowiedzialnośc...Zastanów się nastepnym razem,czy wolisz zaliczyc wpadkę w tak mlodym wieku i bawić sie w pieluchy zamaist ciekać po dyskotekach i cieszyc sie zyciem

Gość Dobra rada 1985
dobrze ze idziesz do tego gina poniewaz kiedys mialam ten sam bul. Bylam jeszcze dziewica jak zaszlam w ciążę i mialam tyle lat co ty! A jak na zlosc byla to ciąrza bliźniacza. Moj chlopak tez tylko mi wsadzał samą główke i twierdził, że to bezpieczny seks. Jak zaszlam to mnie zostawił i powiedział, że to nie jego, bo on nigdy nie kończył i musiał to być ktoś inny. Dziewictwo straciłam dopiero przy porodzie.Nie denerwuj się, mam teraz dwoje códownych dzieci, szkoły nie skonczyłam (sorki za pewne błendy) ale dzieci to wszystko wynagradzaja. Zycze powodzenia.

Gość Maaaaalutka
Eh...;/ u gina nie byłam bo go kurna;| nie było;];/ ah ta nasza słuzba zdrowia;] Tak w ogóle to już jakoś mniej sie martwie bo mnie zaczyna boleć brzuch tak jak przed okresem a dostaje własnie tak pod koniec miesiąca.... A co do wcześniejszych postów to dziewica może zajść w ciąże bo w błonie dziewiczej jest otwór przez który wydostaje sie krew miesiaczkowa i sluz. I właśnie tak można zajść w ciąże;] Hehe rozmawiałam z zaufana osobą, która powiedziała mi ze jestem dziewica nadal... Bo ja nawet nie czułam nic!!!! a poza tym, wsadził mi członka bardzo mało...więc nie mogło do9jść do przerwania bo mimo że błona nie znajduje sie przy macicy tylko blizej pochwy, to jednak nie tak blisko! Hehe pozdrawiam!!

wkładajac palce nie rozdziewicza sie dziewczyny wkładajac samą głowke penisa... no raczej tez nie, to wkoncu mniej nawet niz dlugość palca. a jak bedzie wytrysk to ocziwiscie dziewica moze byc w ciązy

Gość Maaaaalutka
hehe noo....czyli byłam dziewicą on mi wsadził trosecke tylko.... a poza tym nie skończył we mnie...ani w ogóle nawet xD hehe czyli prawdopodobieńsstwo że jestem w ciąży jest......znikome? xD ????? PzDr:*