Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co podarować chlopakowi na 18 urodziny?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo proszę o pomoc przy wyborze prezentu, chciałabym żeby było to coś wyjątkowego, bo w końcu raz się kończy 18 lat. Dostawał juz ode mnie ubrania, kosmetyki, perfumy też odpadają bo ma 2 flakony swoich ulubionych od brata. Mam zdolności manualne i robiłam juz własnoręcznie kartki, pudełka i w nich słodkości. Pomożecie mi? Ma to być coś ekstra, jestem w stanie odłożyć trochę pieniędzy, ale oczywiście w miarę rozsądku. Seks nie wchodzi w grę :)

Gość gość
Nikt nie poradzi? Wolicie tylko pisać o nienawiści i o d***e maryni? :/

Gość gość
podaruj mu swoje dziewictwo

Na osiemnastkę dostałem od pewnej dziewoji scyzoryk, była w Szwajcarii przywiozła zapakowawszy w ręcznie robione pudełko a to zawsze miły gest i się przydał na nie jednym ognisku (skorzystaj ze sklepu internetowego) pst pudełko tam też dostaniesz :D Grubsze igraszki na specjalną okazje też zapadają w pamięć, nie rezygnowałbym.

Gość gość
Zegarek to nie jest zły pomysł, ale trochę trudno tak samej wybierać. Musiałabym kupić coś droższego jeśli chodzi o zegarek żeby miał na lata

Gość gość
Też chciałabym mu podarować mile intymne chwile, ale seks jeszcze odpada :) On jest typem który lubi gry komputerowe, ale nie typowy nerd. Jest wysportowany i kocha sporty, lubi rysować ale wszystko do tego ma no i do gitary kostki także

Gość gość
analik?

Gość gość
Mówiłam że żadnego seksu :( Co mogłabym zrobić własnoręcznie z zego by się ucieszył, takie od serca. Wiem ze faceci zbytnio nie lubią ramek ze zdjęciami czy poduszek, wiec to odpada.

Gość
Elfowiec dziś wam tylko jedno w głowie.:D:P😴 Ja kupiłam zegarek.:) Pasowało bo -zawsze sie spóźniał (czego nie znoszę 😠) -miał go cały czas na reku wiec przypominał mu o mnie :) No i dorzuciłam coś bardziej osobistego-wiec tez możesz coś zrobić własnoręcznie skoro masz zdolności manualne.;)

Gość gość
Zegarek to super prezent, tylko żeby nie dostał też od kogoś innego. A powiedziała byś z jakiej firmy są dobre i w jakim przedziale cenowym? Bo ja nie mam aż tylu pieniędzy do wydania na szaleństwa. :(

Gość gość
Up up

Gość gość
boże... dzieci i ich problemy. niech cię w kakaowe oczko wypier/doli :) to dopiero będzie czekoladowa niespodzianka

Gość gość
To nie są problemy, tylko pytam o rady. Nie musisz być gościu od razu niemiły i wulgarny.. Nie udzielaj się tutaj jeśli nie masz do powiedzenia nic co mogłoby pomóc

Gość gość
Tylko mu nie kup okularów przeciw słonecznych, bo takie rzeczy trzeba mierzyć.

Gość gość
Wiem wiem, najgorsze jest to ze on wszystko ma i nie mam co mu kupić. A dobry zegarek to jest koszt ponad 400 zł. Nie stać mnie w najbliższym czasie, co jeszcze można?

Gość gość
kup mu czekolade i niech spierdziela

Gość gość
Według mnie prezenty nie mają sensu. Ktoś wyda na ciebie sto złotych, a potem ty wydasz na niego sto złotych. Jakby ktoś nie mógł sam decydować o swoich potrzebach...

Gość gość
Na pewno zrobię kartkę, dostanie prezent w formie drobnych igraszek i coś materialnego jeszcze musze wymyślić

Gość gość
Ugotuj mu bigos

Gość gość
Nawet spoko

Gość gość
Słabe. . :(

Gość gość
Halo halooooo

Gość gość
A może kup mu voucher do pokoju zagadek? Jest świetny w Warszawie, więc możecie to połączyć z wyjazdem na weekend :) Zerknij sobie na ich ofertę, całkiem sensowna http://houseescape.pl/voucher/