Nemesio Cervantes 397 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 3dkg parówkowej napisał: Noʻ i wyszłoʻ dlaczegoʻ ciąglè płàkałeś nà forum, że żona ci ciągle nad ùchem dziàmgoli. Ale teraz może jest już spoʻkojniejsza jak jej swoʻje míęcho zapoʻdaję. uzywaj google translate, nie wiadomo ocb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: laski lubio, ty dziwna jakas Bo nie lubię anala to już dziwna? Na pewno z dziewczynami się zadajesz? Czy to jednak faceci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Czekam aż jasne rzeczy pralka wywiruje i jadę ojcu z wrzosami na grób.. nom, tylko uwazaj na dziki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Bo nie lubię anala to już dziwna? Na pewno z dziewczynami się zadajesz? Czy to jednak faceci? lubio... facety znaczy gieje pewnie tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: ja?? a kto jakies zboczenstwa insynuuje? no ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: nom, tylko uwazaj na dziki... Nie boję się. Mam myśliwego obok, który dzielnie mnie pilnuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 692 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: a kto jakies zboczenstwa insynuuje? no ty mi na sali zabaw inne myśli przychodzą do głowy niż anal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Qwerty88 napisał: mi na sali zabaw inne myśli przychodzą do głowy niż anal To serio jakiś gej 🫤 Edytowano 11 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 692 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: To serio jakiś gej 🫤 raczej bi, ale uj mi do tego, że tak powiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 10 godzin temu 14 minut temu, Qwerty88 napisał: mi na sali zabaw inne myśli przychodzą do głowy niż anal no to kiedy rozmyślasz o analku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 692 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: no to kiedy rozmyślasz o analku? około 15 lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 10 godzin temu Przestańcie, bo jem obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: około 15 lat temu hehe cnotki teraz piany dostaną, bo qwerty sie wyłamala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Przestańcie, bo jem obiad na cmentarzu? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 226 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Qwerty88 napisał: około 15 lat temu Zmuszalas się do czegoś czego nie chciałaś tylko po to żeby sobie jakiegoś janusza upolowac? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 692 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: na cmentarzu? widze że pilnujesz osi czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 10 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: na cmentarzu? Jeszcze w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, salix napisał: Zmuszalas się do czegoś czego nie chciałaś tylko po to żeby sobie jakiegoś janusza upolowac? z tobą trzeba 3 lata chodzic i pierscionek zamowic, bys za kielbe zlapala. wiadomo, nic za darmo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożyBelmondo 62 Napisano 10 godzin temu Uuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jeszcze w domu w domu posadzilas wrzos, ciekawe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 226 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: z tobą trzeba 3 lata chodzic i pierscionek zamowic, bys za kielbe zlapala. wiadomo, nic za darmo... Zasadniczo nie poświęcam się ani nie zmuszam się do niczego, na co nie mam od 15 lat ochoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Zasadniczo nie poświęcam się ani nie zmuszam się do niczego, na co nie mam od 15 lat ochoty. oooo wlasnie o to chodzi, facet ma warować i czekac az sie humorek pojawi, nawet 15 lat dlatego taki bool ze pisze jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, BabkaBożyBelmondo napisał: Uuu babka szaleje z wibrexem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proboszcz 2 Napisano 10 godzin temu haha mężus podreczna sobie anale wyobraza w towrzystwie gówwniaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 226 Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: oooo wlasnie o to chodzi, facet ma warować i czekac az sie humorek pojawi, nawet 15 lat dlatego taki bool ze pisze jak jest Jesli nie ma chemii to może sobie warować i do śmierci, ale tak naprawdę nie jest do niczego potrzebny, bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 10 godzin temu 15 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: w domu posadzilas wrzos, ciekawe... A co to za problem kupić wrzosy, wsadzić do doniczki z ziemią i zawieźć? Czepiasz się jak ten drugi stary weteran wojenny Libed Nie łap mnie za słowa, bo to takie dziecinne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A co to za problem kupić wrzosy, wsadzić do doniczki z ziemią i zawieźć? Czepiasz się jak ten drugi stary weteran wojenny Libed Nie łap mnie za słowa, bo to takie dziecinne. dobra ide sie zrelaksowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: dobra ide sie zrelaksowac Analem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 397 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Analem? a mòwialas ze nie lubisz... no dobra, kup wino i za godzine tam gdzie zawsze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 36 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: a mòwialas ze nie lubisz... no dobra, kup wino i za godzine tam gdzie zawsze... I co jeszcze? Może truskawki i borówki dla bombelków? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach