Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćlekarz

Jestem samotnym lekarzem, nie chcę żyć, mam już 33 lata :(

Polecane posty

Gość gośćlekarz

Jw. Straciłem chęci do życia, wszystko wydaję mi się bezsensowne. Na poznanie normalnej kobiety za późno niestety.

Gość gość
jesteś jeszcze młody pojedź może na wycieczkę dla singli może kogoś poznasz

Gość gość
Szarpnij gruche to ci przejdzie

Gość gość
Mój ma 33 lata, a uważa że znajdzie lepsza niż ja. Lepsza tzn taka która nie potrzebuje seksu, czułości, niczego. Spokojnie człowieku. Ja 30 latka też zostanę sama, a uważam, że w końcu wybiorę kogoś normalnego.

Gość gość
E tam. Ja jestem kobietą, mam 30 lat, po studiach, z dobrą pracą, uważam się za niegłupią i mam ponoć fajne poczucie humoru. Ponadto uważana jestem za atrakcyjną fizycznie (drobna blondynka, na co najmniej 4 lata młodszą wyglądam) i zadbana. I 6 miesięcy temu rozstałam się pokojowo z facetom, z którym byłam 3 lata - uznaliśmy, że to jednak nie jest to. Tak więc jestem wolna, nie ciągnę za sobą przeszłości (żadnego rozwodu, ani dzieci tym bardziej) i szukam powolutku. Po 30 jest ciężej, ale wiem, że DA SIĘ. A już na pewno facet da radę:)

Gość gość Mila
Ja też mam 33 lata i nigdy nie byłam w związku. Wydaje mi się, że masz depresję, którą powinieneś zacząć leczyć. Jeśli by Ci lekarz dobrał jakiś lek, to czułbyś się o niebo lepiej i wtedy spojrzałbyś inaczej na życie. Branie leków to żaden wstyd. Ty, jako lekarz, powinieneś o tym b. dobrze wiedzieć. Jak widzisz, są osoby w naszym wieku, które też są samotne. Nie jesteś jedyny.

Gość gość lekarz
Wiesz ile leki antydepresyjne mają działań niepożądanych, szczerze wolę się już otruć benzodiazepianami z alkoholem

Gość gość
Nie jestes sam. Mam 31 lat i też jestem sama. Cały czas jednak mam nadzieję,że poznam kogos w kim zakocham się ze wzajemnoscią

Gość gość lekarz
Miłości nie ma, takie pojęcie nie istnieje. wymysł człowieka, który tłumaczy zauroczenie.

Gość gość lekarz
Najgorsze jest to, że pracuje w Niemczech, przy granicy Polskiej, gdzie nie potrafię się odnaleźć, mieszkam po Polskiej stronie, ale jestem tu nie często.

Gość gość
gość lekarz dziś Miłości nie ma, takie pojęcie nie istnieje. wymysł człowieka, który tłumaczy zauroczenie. X Właśnie dlatego, że uważasz, że miłości nie ma czujesz się samotny i tak źle, że jak piszesz nie chcesz żyć. Uwierz w Boga bo to On jest źródłem miłości. Nie znajdziesz jej nigdzie indziej bo wszystko inne to tylko jej namiastka i jedynie ziemska proteza. Idź do generalnej spowiedzi z całego życia, pomodl się z serca - nawet w myślach - do Pana Jesusa i powiedz Mu szczerze wszystko tak jak najlepszemu przyjacielowi co Ci doskwiera. Odzyskasz wiarę w miłość bo On jest miłością. Przybliż się do Boga to i On przybliźy się do Ciebie. I poczujesz miłość, spokój serca i radość życia. Działaj.

Gość gość lekarz
Świat zawalił mi się gdy miałem 27 lat, moja narzeczona zginęła w wypadku pod Krakowem jadąc na studia :( od tamtego czasu nie mogłem się podnieść jakieś 3 lata życia tylko praca i praca. Mam nadzieję, że niedługo do niej dołączę

Gość gość lekarz
Najlepiej w moim wypadku rozpędzić się i wjechać pod samochód ciężarowy i modlić się by kierowca owego auta nie zginął i nie miał traumy z tego powodu

Gość gość
Uppppppp

Gość gość
Autorze, bardzo Ci wspolczuje, to musialo byc straszne przezycie. Niedawno zmarl moj tata,wiec co to utrata bliskiej osoby. Nie poddawaj sie jadnak, na pewno kogos poznasz. Jestes jeszcze mlody, masz szanowany zawod, pewnie nie najgorzej zarabiasz. Sama mam 30 lat i wlasnie rozstaje sie z chlopakiem, ale wierze,ze jeszcze poznam kogos sensownego, choc pewnie nie bedzie latwo.

Gość gość323157
Jesteś lekarzem, powiedz jakie leki przedawkować lub inny sposób by bezboleśnie umrzeć bez ryzyka kalectwa.

Gość gość
Ten temat to kpin ze wszystkich starych panien czekających z kotami na przystojnego samotnego lekarza pragnącego stabilizacji i gromadki dzieciaków. Hahah łykacie jak pelikany

Gość gość
juz sam tytul... hmmm i ludzie ogarnijcie sie!!!! 30 lat staruszki??? cos nie tak w tym kraju... to najlepszy wiek!!!! tylko, ze sie kaze dzieci rodzic najlepiej w wieku 20 lat! a ja wyjechalam, i kurna moglabym zadusic glupie babska, co to pokornie mezusiowi gatki piera, bo tu sie rozwijam, mam swoje pasje, podrozuje.. aale nie pieluchy i darcie jap to wciaz marzenia panien z prowincji! no i oczywista kasa kasa... wiec sie urzadza fuzje przed oltarzem,, chata od tescia, auta od tescia, kasa od tescia.. a ty co glupia jezykow ci sie zachcialo uczyc?? ludzie wezcie sie w garsc, 30 to piekny wiek i nie dajcie sie omamic.. a najlepszy sposob znalezienia milosci, to przestac jej szukac

Gość gość
Samotny Lekarzu, wy jedź na misje. Poprawi Ci się optyka spojrzenia na pewne tematy.