Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 23

Polecane posty

Mazurek: "Prezydent siedzi. Dlatego przejdzie do historii." x x Opozycja? Jaka opozycja? Jak nas wkurzą to za chwilę nie będzie żadnej opozycji - Joachim Brudziński -

Śpiewak: Opozycja nie znajduje adekwatnej odpowiedzi ani politycznej, ani ideowej na to, co robi PiS x x Dokładnie.

Produkcja w Stoczni Szczecińskiej, po przejęciu jej przez Fundusz Inwestycyjny Mars, będzie zależna od oferty rynkowej – powiedział wicemarszałek Sejmu Joachim Brudziński. Zapewnił, że władza nie zamierza sterować gospodarką. x x No to Bredziński błysnął...:D Mógł jeszcze dodac, że słońce wschodzi na wschodzie a zachodzi na zachodzie i że Ziemia krąży dookoła Słońca...:D

• Radio ZET: ETPC w Strasburgu przyjął skargi 50 prokuratorów na Z. Ziobrę • Skargi dotyczyły przeniesienia ich na niższe stanowiska • Prokuratorzy zostali przeniesieni w marcu i kwietniu 2016 r. x Europejski Trybunał Praw Człowieka w Strasburgu przyjął skargi 50 prokuratorów na prokuratora generalnego i ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobrę - informuje Radio ZET. Prokuratorzy o składaniu skarg informowali w październiku ub.r. Według prokuratorów Ziobro "naruszył wytyczne Rady Europy z Karty Rzymskiej i zalecenia Unii Europejskiej", przenosząc ich na niższe stanowiska do prokuratur rejonowych bez podania uzasadnienia. Autorami skargi są prokuratorzy m.in. z byłego kierownictwa Prokuratury Generalnej i byli prokuratorzy wojskowi. x x Będzie ciekawie..

Gość ale trudno
:classic_cool:

Gość gość
walka z kaczorem przez wklejki z lewackich mediów na babskim forum odsłona 3345659673526999999969 :classic_cool:

Gość gość
Die Schreibweise tschüß i:p

Gość gość
No to dziadek na taczkę i do archiwum! :D 🖐️

Gość gość
dlaczego sam siebie nazywasz dziadkiem?

shatyn. Jeśli ja piszę o bartoszewskim swoje zdanie to jest be? A jeśli żydy piszą i mówią o gojach to jest cacy?

Arecki446 dziś a na takiej podstawie- jak jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie x x To w takim razie co ci zrobił Bartoszewski?

Gość gość
arecki chyba znowu wyszedłeś na głąba

To w takim razie co ci zrobił Bartoszewski? xxx to w takim razie co ja zrobiłem żydom że mają o mnie i innych gojach takie a nie inne zdanie?

Arecki obraża Bartoszewskiego bo "jak jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"... Tylko nie może sobie przypomnieć kiedy i w jaki sposób Bartoszewski jego obrażał...:D

Arecki446 dziś To w takim razie co ci zrobił Bartoszewski? xxx to w takim razie co ja zrobiłem żydom że mają o mnie i innych gojach takie a nie inne zdanie? x x Chetnie ci odpowiem zaraz po twojej odpowiedzi na moje pytanie.

Bartoszewski- bardziej się bałem polaków niż niemców. To może wolą bartoszewskiego było spoczywać na niemieckiej ziemi?

To są jego doświadczenia... Niemcy byli wrogiem i stosunek do nich był oczywisty i było oczywistym to co mogło z ich ręki sie stać. A Polscy to byli swoi i nie wiadomo było czy taki nie doniesie. Lepiej przeczytaj całośc jego wypowiedzi a nie fragment zdania wyrwany z kontekstu...

Arecki446 dziś dasz głowę że nie podpie**olił mojego ziomala? Twojego to może i nie x x Nie. I nie dam głowy czy ty mnie nie podpierdoliłeś na współczesną ubecje... I nie dam głowy czy ktos z twojej rodziny nie podpierdolił moich rodziców na ubecję... Ty zresztą też...

Arecki446 dziś a na takiej podstawie- jak jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie x x To w takim razie co ci zrobił Bartoszewski? Czekam na odpowiedź. Konkretną.

Gość gość
Dziadek w taksówkę i na Żoliborz! :D

Gość gość
mrugać światłami pod domem kaczora a nie we wklejki się bawisz na babskim forum jak jakiś dzieciak, dorosły człowiek w wieku przedemerytalnym :)

Nie. I nie dam głowy czy ty mnie nie podpie**oliłeś na współczesną ubecje... I nie dam głowy czy ktos z twojej rodziny nie podpie**olił moich rodziców na ubecję... Ty zresztą też... Xxx czy dał byś ukłon nad grobem mojej rodziny? Ja jestem człowiekiem. Niema znaczenia czy jestem jakimś i w coś wierzącym. Jestem człowiekiem. Polakiem. Czemu żydzi bardziej nienawidzą polaków niż niemców? Dla czego tylko żydzi są ludźmi, a reszta to gorsze niż zwierzęta?