Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 23

Polecane posty

shatyn. Padlo tyle mądrych wypowiedzi. Ja,choć prosty człowiek popieram te słowa w tysiącu procentach, a ty dalej tego załapać nie potrafi tego załapać. Ja jestem nikim, kim ty jesteś?

Gość gość
te same liczby?

Gość gość
To niech Arecki napisze konkretnie co robil, a nie piertoli ze nikt przez niego nie odniosl krzywdy. Po chooy takie mataczenie. A jak przed stanem wojennym siedzial cicho, to tym bardziej teraz niech sie nie przypiertala do ludzi, ktorzy cicho nie siedzieli. Nie ma moralnego prawa.

Gość gość
I powtorze kolejny raz- nie jestem debile Shatynem. Widze ze niektorzy z was sa z tych ciezko kumatych :)

Gość gość
Arecki, znajac jego charakterek, pewnie przed 89 podpiertalal sasiadow na milicje. A dzis najwiekszy sprawiedliwy, ludzi ktorzy wtedy strajkowali bedzie ponizal :)

Gość HAU HAU
gość dziś "Młody" Wałęsa w 1970 toku miał 27 lat (!), był dojrzałym mężczyzną a nie "wsiowym chłopaczkiem". > Dupa prawda. Kto w latach młodości nie popełniał błędów ? Kazdy, wieksze czy mniejsze robił głupoty a tym bardzie chłopak z zapadłej wsi, ktory znalazl sie w innym srodowisku dla którego być albo nie być to kwestia zycia i śmierci. A poza tym powszechnie wiadomo, że ' człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy...' ;)

Gość gość
gość dziś Lustracja i dekomunizacja jako jedne z pierwszych aktów niepodległego państwa polskiego zmieniłyby znacząco układ sił w polskim życiu publicznym > A co stoi na przeszkodzie żeby przeprowadzic dekomunizacje chociazby dzisiaj ?!!! Przeciez PiS ma pełną władze i jakos o tym nie mowi!!!

Gość gość
A co stoi na przeszkodzie żeby przeprowadzic dekomunizacje chociazby dzisiaj ?!!! Przeciez PiS ma pełną władze i jakos o tym nie mowi!!! X Jak to co? Przecież w PiSie jest od cholery i troche byłych aparatczyków PZPRu, którzy maja się bardzo dobrze :( Nie wiesz, że krowa która dużo ryczy mleka nie daje!!! ;)

Gość gość
otulona_snem dziś bohaterem,to inne pokolenia odznaczaja i madrzy Prezydenci,ktorzy jak Prezydent Pan Duda,miast sie zajmowac ****adlami lesnymi, Pana Pileckiego do stopnia Generala posmiertnie uhonorowac,czyms sie "General" Karski lepiej wykazal od Pulkownika Pileckiego?pechowiec.gif xxx Nie pij tyle glupia kurfo, pozniej nie mozna cie zrozumiec. W niedziele masz chyba sesje alkoholowe. 2 tyg temu w swiety dzien najepana odchodzilas z forum :D

Gość gość
otulona, znowu jesteś pijana :O

Gość gość
my z PO i Nowoczesnej zrobimy z tym wszystkim tu w Polsce porządek! dość tego wszystkiego!

Miło mi, że tak tęsknicie za mną... A szczególnie jak widze taka jedna... Strasznie jej odwala z tej tęsknoty. Co ktoś coś napisze to ona widzi w tym kimś, mnie... Zresztą nie tylko ona... Ludzie leczcie się !

Gość gość
to ciebie lubi arecki?

Gość gość
a co na to Shrek i Ryśku Petru?

wyciekły eski Petru do kochanicy- chcesz ostro? -chcę bardzo.- ja też i tego potrzebuję. a durny balcerek myśląc ekonomicznie myślał że rysio tylko z nim. Tylko że rysio nigdy ekonomistą nie był.

Gość gość
Jak miło, że nie tylko ja miałam problem ze zrozumieniem Otuliny. Już myślałam, że mi coś na oczy padło. A to tylko naEBana Agata, as usuall 💤

Gość gość
Kretyn.

Gość gość
Dżadża znowu kobietę udaje.Ty się lecz stary kutafonie.

Gość gość
Ty się lecz, imbecylko. Masz obsesję. Nie jestem Shatynem ale nie liczę na to, że dotrze to do twojej pustej mózgownicy. p.s. Zaloguj się pijaczko. Dziecko miało chociaż wczoraj opiekę czy siedziało z dwojgiem odurzonych starych?

Gość gość
Dżadża lecz paranoje,paranoiku.I sam się zaloguj.

Gość gość
Hehe ja też pewnie jestem Shatynem. Stara baba, a głupia jak but :)

Gość gość
Dżadża myśli,że jestem kimś o kim myśli,że tu jest.Dżadża się mylić.

Gość roukola
:o :o 🖐️

Więc dziadzia, tak? :o Już się tu kiedyś zalogowałam po tym, jak Otulona wmawiała Shatynowi przez 4 strony, że jedzie na nielogu. Ah, pewnie pisał na Ciąży i Macierzyństwie przez rok aby uwiarygodnić ten mój niebieski nick 💤

Gość gość
Dżadża,każdy se damskiego nicka może założyć.

Gość gość
roukola 2016.01.20 Nie spdziewałam się, nie oczekiwałam, a tym bardziej nie wymagałam, ale kwiaty dostałam. W wyrazie szacunku, miłości, radości, w ramach sprawienia mi przyjemności po wysiłku, jakim był poród, tak zwyczajnie, aby było mi miło i przyjemnie. Mąż był przy porodzie, od pierwszych godzin zajmował się naszym dzieckiem, minęła już od tego dnia kupa czasu, nic się nie zmieniło - jest wspaniałym ojcem, mężem, facetem, udowadnia to na każdym kroku, niezmiennie od 10 lat. Żeby się któraś nie przypierdzieliła - kwiaty dostaję dziesiątki razy w roku, niekoniecznie z jakiejś okazji. Bardzo mi przykro, że dla kogoś są to rzeczy nie do pogodzenia, a otrzymanie kwiatów po porodzie = uprzedmiotowieniu smiech.gif Oj, baby baby smiech.gif x :D:D:D

Gość gość
roukola dziś x Wyrażnie masz coś z głową.Lecz to.