Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 23

Polecane posty

Gość gość
perdzielisz arecki

Gość Miasto Namysłów woj opolskie
Bruno shatyn oraz arecki wiecie że elektrownia opole jest największą elektrownią na Śląsku i 3 największą w Polsce po elektrowni Bełchatów i turów i elektrownia opole ciągle się rozbudowuje ps i opole wbrew pozorom nie jest biedne bo opole to jedno z najbogatszych miast wojewódzkich w Polsce i jedno z najbogatszych miast w Polsce i opole w dochodzie w przeliczeniu na mieszkańca jest bogatsze niż Wrocław... I bezrobocie w Opolu wynosi 5 procent i ciągle spada

Poczytajcie powyższy wpis o Opolu z 20:39

gość dziś perdzielisz arecki xxxx moje zdanie dla ciebie rierdzeleniem, a twoje dla mnie.

Gość gość
_iftar_ dziś Widziałaś zdjęcia Kidman z ostatniego pokazu Armaniego??? Zobacz koniecznie na Pudelku. Dzizus ale jest ponaciągana. Masakra smutas.gif :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Podpiertalacz Arecki, odchodzaca Otulinka, pudelkowa Iftar, alko Mirek. Sami intelektualisci :)

Gość gość
Ale o czym mam podyskutowac? O tym jak Odurzona chce odejsc ale nikt jej nie pozwala? O tym jak Arecki posadzi pol tego topa? O pudelku, polskich helikopterach i robieniu wlosow? Czy o tym ze "waruje" bo widzisz mnie raz na pare dni? Nie wspomnajac juz o tym jak sama czaisz sie u rondla chooy wie po co :D Podyskutowac to ja sobie moge z Shatynem, z was mozna sie jedynie ponabijac :)

Gość gość
Nie moja wina ze przychodze poczytac normalnego faceta, a temat obsiadla grupa muppetow i urzadzila sobie wyscig na najwiekszego debila :)

Gość gość
Siedzisz przykitrana u rondla? :D

Gość gość
Arecki446 dziś widzę że co i rusz ktoś tu mną sobie pyska wyciera. Ktoś mi przypisuje jakiś teksty, których nigdy niepisałem bo miałem na jakiś czas się wstrzymac. Powiem tak. Ja to wszystko zgłosiłem na policję, prokurator nakazał prowadzenie sprawy i policja robi swoje. Ile to będzie trwało, kiedy i do kogo zapukają to już mnie to nieinteresuje. Pozdrawiam. szanując innych-szanujesz siebie,

Gość gość
otulona_snem wczoraj wiesz rowniez ze twoje "dzielo",zaoram jak mi sie zechce usmiech.gif o zostaniesz sam? chcesz zostac sam? usmiech.gif o o tak-lub-nie? o wybieraj

Gość gość
Znowu widzisz Shatyna? :D O normalnosci nie rozmawiam z kobieta ktora po pijaku wypisuje ze odchodzi raz na zawsze. Tudziez skarzy sie ze chcieli ja nabic w krzakach, albo grozi ze znajdzie i pobije :D :D

Gość gość
Juz nawet fifa ma na tyle inteligencji, zeby nie widziec w kazdym przsmiewczym komencie Shatyna :)

Gość gość
Ale ty chyba w kategorii IQ nadajesz razem a Areckim. :)

Gość gość
No glupia jak but, i do tego nieprzekonywalna :D

Gość gość
otulona_snem dziś i jeszcze cos..If jest na tyle prostolinijna,szczera i dobra z natury,ze nawinie wierzy w to,ze nie jestes wieprzem,ja nie mialam zludzen co do ciebie od poczatku,ale ja mam alergie od urodzenia na psycholi smiech.gif I codziennie rano bieniesz do komputerka zeby napisac do ego psychola. Ciekawe bardzo :D

Gość gość
A czy w tej swojej zawirowanej glowie dopuszczasz mozliwosc ze moge nie byc Shatynem, i ze niesprawiedliwie go oskarzasz, tak jak ten czesiek Arecki?

Otulona snem to ja gość od (poczytaj w moim pomarańczowym nicku) mam pytanie do ciebie czy to prawda że Mieszkasz w Niemczech? Ps a jak byłaś w Polsce to byłaś kiedykolwiek w Opolu czyli moim mieście wojewódzkim do którego całe życie jeżdżę od dziecka aż do dziś i czy podoba Ci się opole i z jakiego miasta z Polski pochodzisz i w jakim w Polsce mieszkałaś ps i czy mieszkając w Niemczech nie boisz się uchodźców ani ataków i zamachów ps ja teraz wiosna do cioci do Niemiec jadę bo mnie zaprosiła ona niedaleko Frankfurtu nad Menem mieszka nie boisz się zamachów? Odpowiedz na wszystkie pytania...

Ps otulona snem ja w jednym komentarzu zadałem ci wszystkie pytania bo nie chce mi się pisać w wielu postach

Iftar nie jestem świrem co ja tobie zrobiłem że tak mnie nazywasz co? ja was nie obrażam tylko kulturalnie zadałem pytania i to nie do ciebie tylko do otulonej nic ci nie zrobiłem a ty tak na mnie najeżdzasz ps Mam depresję leczyłem sie psychiatrycznie byłem w szpitalu psychiatrycznym w Opolu przez 10 dni na obserwacji biorę leki mam wizyty u psychiatry a ty bardziej mnie dobijasz

Gość gość
Gosciu z Namyslowa. Tu nikt nie chce z Toba rozmawiac a wiec daj sobie spokuj i zmien topik. Juz rozumiesz?

Czemu nikt nie chce ze mną rozmawiać w czym jestem od was gorszy też interesuje się polityką też mam sporą wiedzę w czym jestem od was gorszy co ja wam takiego zrobiłem co? Nawet jak nie spamuje to jestem od was gorszy to jest dyskryminacja gdyby Namysłowofobia byłaby karalna to bym was oskarzył ps co nikt nie chce ze mną pisać tylko dlatego że jestem z okolic Namysłowa tylko dlatego ps w czym to miasto jest gorsze od innych miast jest wieje w Polsce miast 16 tysięcznych jak Namysłów oraz są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa a wy tylko dlatego że jestem gościem od Namysłowa nie chcecie ze mną pisać?

Gość gość
Jesli zmasz sie na polityce to o niej dyskutuj a nie poruszaj sprawy Namyslowa. Jak chcesz rozmawiac o Namyslowie, Opolu itp to zaluz osobny topik o tym. Zrozumiales?

Gość gość
nie ucz areckiego ortow bo nie pojmie

Otulona snem nie wiem czy w Dortmundzie będę ale zobaczymy...

Gość gość
Sorry otulona miało być nie wiem czy w darmstadt będę sorry pomyliłem się ja te miasta zawsze myle ps też się nie boję zamachów najwyżej mnie zabiją i tak mam depresję leczyłem sie psychiatrycznie w szpitalu psychiatrycznym w Opolu bo byłem tam 10 dni na obserwacji w szpitalu psychiatrycznym w Opolu ps biorę leki jak mnie zabiją to zrobią mi przysługę bo nie będę musiał popełnić samobójstwa...

Gość gość
Chyba tepa dzida jednak nie ogarnia że nie pisze z Shatynem:D To chyba wypalenie poalkoholowe szarych komórek, albo starcze zdziwaczenie :)

Otulona snem ten temat z 11:18 to mój temat jak pisałem o darmstadt oraz o tym że byłem 10 dni na obserwacji w szpitalu psychiatrycznym w Opolu bo byłem... Zapomniałem się w nicku podpisać...

Gość gość
Ja tez jestem shatynem! :D