Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietakobieca

Nienawidze Kobiet!!!

Polecane posty

Gość kobietakobieca

zawistne suki...z zazdrosci oczy wydrapia...kurwiszony..jedna z zazdrosci mnie tak przedstawila facetrowi ze ten nie chc gadac ze mna..kurwa ..zabije ta dziwke

Gość kobietakobieca
ja taka nie jestem -nigdy o faceta zazdrosna nie bylam a ta dziwa gada ze mna ok a za plecami do niego ze go obgaduje niby!! kurwa jedna

zawistne suki...z zazdrosci oczy wydrapia...k**wiszony..jedna z zazdrosci mnie tak przedstawila facetrowi ze ten nie chc gadac ze mna..k**wa ..zabije ta dziwke " a nie lepiej sie rozpędzić i w drzewo z dyni zajebać ? :P

Gość kobietakobieca
Kurwa jedna gadala ze man tylko zeby info wyciagnac o nim kurwa jedna..pozniej mu pisala ze go obgaduje tylko po to zeby on sie zniechencil...pierdolnieta szmata zapierdole ja jeszcze

Gość kobietakobieca
i ta dziwa ma 32 lata pizda jedna pusta suka nic nie warta

Gość órwana z chinki
skoro tak uogólniasz, to o sobie też t ak myślisz

Gość kobietakobieca
nienawidze tej suki...zly czlowiek jest .......do ciebie bedzie sie usmiechac i udawac ze cie lubi a za plecami gada i tworzy cuda..pierdolnieta ...GLUPIA NIE JESTEM I CIE ZALATWIE SZMATLAWCU!!!

Gość kobietakobieca
wyslawiam sie bo ta pizda mi zycie zrujnowala i przez nia stracilam faceta..kurwa jedna

Gość kobietakobieca
ona nie ma szans u tego faceta on jej nienawidzi!! wiedzila ze ja mu sie podobam ze moglo cos byc z tego i go szmata zniechecila do mnie! nagadal mu bzdur i innym o mnie zeby on sie zniechecil i tez tak zrobil i teraz nie chce gadac ze mna przez ta dziwke !! ale jeszcze zobaczysz !!

Gość chomikk
moze pojedynek w kisielu na gołe klaty ?

Gość chomikk
a tam zniechecil sie . Pokaz mu tzytzki i bedzie chetny

Gość kobietakobieca
fioletowy widelec to milosc mojego zycia

"K**wa jedna gadala ze man tylko zeby info wyciagnac o nim k**wa jedna..pozniej mu pisala ze go obgaduje" - ale przecież go obgadywałaś to o co Ci biega? Prawdę napisała, jakbyś nie była plota to nie opowiadałabyś o nim. Sama jestes sobie winna. Masz pretensje do kobiety, która zachowuje się tak jak Ty.

Gość jbdjknm
czy dzisiaj szkoły mają wolny dzień :o

Gość kobietakobieca
tlumaczylam mu ze to nie ja ze to jakas pizda tak gada ale on nie wierzy i nie ufa mi juz..

i ty się jeszcze kobiecą kobieta zwiesz... z takim słownictwem to doprawdy esencja kobiecości :O:O Jaka miłość Twojego życia? Nie sądzisz, że jakby to taka miłość była, to by nie uwierzył w słowa koleżanki? A poza tym najpier paplałaś o nim do koleżanki, a teraz pretensje, ze ona powtórzyła :O

"ale on nie wierzy i nie ufa mi juz.." - przypuszczam, że dość duży wkład w jego niechęć ma Twoje słownictwo. Nas to naprawdę nie kręci jak kobieta mówi jakby wyszła z rynsztoka.

Gość kobietakobieca
Mało_stanowczy nie obgadywalam go !!! ona wszystko przekrecala!! pozniej dopiero dowiedzilam sie ze gada ze mna zeby tylko po to zeby sie dowiedziec czy miedzy nami cos jest!!! a jak wiedzial ze jest dobrze to poszla nagadac bzdur do jego znjaomych o mnie zeby tylko mu pozniej wszystko powtorzyli ,i tak wszyscy w to uwierzyli co ona gadala i to ja jestem ta zla !! i teeraz nie idze tego odkrecic a staram sie juz kilka miesiecy,wiedzilam zeby jej nie ufac!! wiedzilam!! nie potrzebnie gadalam z nia kurwa

Gość kobietakobieca
Mało_stanowczy bo mnie emocje poniosly !! ja nigdy normalnie niee przeklinam !! i tez nie lubie jak ktos to robi!! ale nie wytrzymuje!!!!!!!!!!!!!!

Gość kobietakobieca
fioletowy widelec teraz juz to wiem!! taka dobra i milutka byla!! jak sie dowiedzilam co gada za plecami to bylam w szoku ! nie moglam wierzyc ze ludzie tacy potrafia byc - w glowie mi sie to nie miesci- ona jest w nim zakochana a mi mowila ze to idiota ze go nienawidzi i ze ma swojego faceta!! a prwada byla ze dalej go obsesyjnie kocha !! normalnie serial mozna nagrac