Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietakobieca

Nienawidze Kobiet!!!

Polecane posty

normalnie serial mozna nagrac tak i obsadzic w nim takze znajomych, ktorzy jakims dziwnym cudem jak jeden maz wierza w klamstwa i kluczowa rola to facet, ktory z nadmiaru powodzenia zapewne tez nie wie komu wierzyc

Gość kobietakobieca
szmata

Gość kobietakobieca
ty szmato jak to czytasz to przyjde do ciebie i ci pokaze gdzie twoje miejsce jest 11naucze cie jak sie traktuje ludzi ..pustaku jeden

"nie obgadywalam go !!! ona wszystko przekrecala!! pozniej dopiero dowiedzilam sie ze gada ze mna zeby tylko po to zeby sie dowiedziec czy miedzy nami cos jest!!!" - Czy Ty rozumiesz znaczenie słowa "obgadywanie"? To także opowiadanie o tym, czy między Tobą a tym facetem coś i co jest. Takimi informacjami mogę się podzielić z przyjaciółmi ale nie ze znajomymi bo nie powinno ich to interesować. A klasę kobiety można poznać po tym jak sie zachowuje w każdej sytuacji. Nawet gdy jest zdenerwowana. Zresztą to wszystko jakieś naciągane, było między Wami dobrzae, facet posłuchał jakiejś historyjki i mu się odwidziało? A co on własnego zdania nie ma? Albo ściemniasz i było trochę inaczej niż piszesz albo na obiekt westchnień wybrałaś sobie jakąś peezdę bez własnego zdania.

Gość kobietakobieca
Mało_stanowczy to nie byla jedna historia ! ona przez caly czas gadala za plecami..wymyslala wszystko a ja o niczym nie wiedzilam !! dopiero po kilku miesiacach sie dowiedzialm od znjomego ! ze slyszal ze gadam na XX ten czlowiek jest bardzo nieufny i w to uwierzyl co ona gada i teraz nie idzie odbudowac zaufania ;((

Gość kobietakobieca
tak bylo...nie wiedzilam ze takie kobiety potrafia byc !i to przez faceta....z jednej strony gadala ze dobrze ze nam moze sie ulozyc a tak naprawde w srodku jej sie gotowalo z zazdrosci...oj czemu ja nie bylam czujna czemu!!!!!!!!!!!????????

Się dziewczynki dobrały:P jak w korcu maku.. haha Do autorki... wiesz wcale nie jestes lepsza od tej swojej kolezanki:):)

Gość gizzzmo
to dowiedzione naukowo,ze baby sa nadzwyczaj tępe :-P

"ten czlowiek jest bardzo nieufny i w to uwierzyl co ona gada intrygujace" - to samo pomyślałem:) To jakiś nadfacet chyba jest. Pewnie nawet ręce myje w suchej wodzie.

nie wiedzilam ze takie kobiety potrafia byc !i to przez faceta. kolejna intrygujaca informacja w konteksie pozostalych wypowiedzi autorki

"kolejna intrygujaca informacja w konteksie pozostalych wypowiedzi autorki" - powiem Ci, że trochę się obawiam poddać dogłębnej analizie jej wypowiedzi, zwłaszcza że trochę przypominają mi znane nam skądinąd "idę już. Albo nie" ;) Predatorka, co słychać dobrego? :)

Dzisiaj I'm cold. Przydałby się jakiś termofor, najlepiej ż energooszczędny, czyli ekologiczny, czyli naturalnie generujący ciepło w procesie spalania energii. :-) Czas kupić pieska ... And how are you doing, you two?

Ja nie mam wieli metrów kwadratowych na sobie do ogrzana. niekoniecznie chodzi o metraz, bierz pod uwage intensywnosc, szybkosc i trwalosc ogrzewania, przy okreslonym wsadzie wstepnym

Gość kobietakobieca
a najgorsze jest w tym wszytkim to ze ona sie wypiera tego!! mowi ze tak nie gadala ...:/: / jakas nienormalna..ja juz nie wiem komu mam wierzyc ...tak sie pogmatwalo ze juz nie ufam nikomu...wszyscy jacys sa porabani