Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietakobieca

Nienawidze Kobiet!!!

Polecane posty

"Mało_stanowczy zglos siebie do usuniecia i nie zasmiecaj mi mojego tematu" - Twój to on będzie jak sobie kupisz:P Bosz, co za brak kultury 😠 I jak tu się dziwić, ze nienawidzę kobiet 😠

no i po cholerę rozwalacie jej topik?? Towarzystwo wzajemnej adoracji nikogo nie obchodzą wasze wzajemne relacje i sprawy więc wypad spokojnie spokojnie moje relacje z bernardynem- nie są naszymi wspólnymi

Gość Carmen ...
Niestety muszę to przyznać, że największym wrogiem kobiety jest kobieta .... Mnie od strony kobiet już wiele spotkało: - kilkakrotnie chciały mnie bić pod byle pretekstem wymyślonym - obgadywały łącznie z kuzynką, którą traktowałam jak siostrę - także próbowała mi odbić faceta - i wiele innych trudnych sytuacji - także w pracy od strony kobiet ... Zdecydowanie wolę facetów ... chociaż i tutaj są nieźli ...

Lusia przytul mnie, Jerqwo czy jak jej tam powiedziała do mnie "wypad" :O A z kim ZS mnie swatał i gdzie? :) Nie moge opanować szlochu :O Baby są podłe :O

moje relacje z bernardynem- bernardyn jest Lusi co nie przeszkadza mi posiadać z nim jakiś relacji:P

Gość Carmen ...
Już nie wspomnę o kobietach mijanych na ulicy ... Idzie sobie parka, on wglapia się we mnie ... a ta oczywiście mnie za to wini ... to żenujące ...

Gość kobietakobieca
jerwqo pierwszy raz to mi sie przydarzylo...ja ufalam tej dziewczynie! myslalam ze jest moja kolezanka ..nigdy sie nie spodziewalam tego po niej ...jak sie dowiedzilam co wygaduje to tak jak by mi ktos wbil noz w serce nie moglam w to uwierzyc ......nie wiem jak mogla tak udawac przez caly czas..od samego poczatku miala swoj cel! zniszczyc to co jest miedzy mna a nim i udalo sie jej ...na nic moje tlumaczenia..;( juz nie zaufam nikomu!!nigdy!!

A ja mam w doopie słonko wyjmij mnie natychmiast z rowa!!!!

Gość jerwqo
no a ci dalej swoje - jesteście beznadziejni, wpierdalacie się na każdy topik i robicie offtop- beznadzieja - a ty ike to chyba tu nałogowo siedzisz- kobieto ty nie masz pracy?? Nie masz innych zajęć tylko przesiadywanie tutaj i tworzenie tysięcy bezsensownych postów?? Jak was temat nie interesuje to wypad i załóżcie sobie swój pod tytułem "nieudacznicy, nałogowcy, paskudy i s-ka" i będzie loos:O

"wyjmij mnie natychmiast z rowa!!!!" - jęczałaś, że Ci zimno to pomnogłem a Ty znowu niezadowolona :O Może się zamienimy i spróbujesz usiąść mądralo? :P

a ty ike to chyba tu nałogowo siedzisz nie chyba a na pewno :classic_cool:

możemy się zamienić:) ja jakoś usiądę ale wczoraj gotowałam fasolkę po bretońsku:)

Jerwqo a Ty nie masz pracy? Chyba Ciebie temat nie interesuje bo ciągle masz coś nam do powiedzenia. Sama sobie zakładaj topiki jak ten Ci się nie podoba. My sie tu czujemy jak u siebie, możesz spadać :P

możesz spadać widzisz pan pozwolił- sługa może........

Gość jerwqo
do kobietakobieca : spox- odbierz to jako nauczkę na przyszłość, ludziom się nie ufa i już- takie czasy chyba. Ja zwierzam się mamie, ew. mojej siostrze - nikomu więcej. Olej faceta i olej plotkę - napisz mu co o nim myślisz i że musi być beznadziejny i jednak nie wart najmniejszego zainteresowania z twojej strony i już. Możliwe że kiedyś , wcześniej czy później to się wyda , że to ploty były ale teraz odpuść i wyciągnij wnioski- trafisz może w końcu na faceta , który będzie miał do ciebie zaufanie a w razie wątpliwości zasianych przez "życzliwych" postanowi najpierw to z TOBĄ wyjaśnić - pozdro :)

"możemy się zamienić ja jakoś usiądę ale wczoraj gotowałam fasolkę po bretońsku" - Skoro Tobie nie przeszkadzało, że zsiadłym mlekiem popijałem kiszone ogórki.... :P

Gość jerwqo
Mao stanowczy - mam pracę- nie dość że mam czas na kafe to jeszcze mi dobrze płacą - no a teraz wypad nieudacznicy :D

Skoro Tobie nie przeszkadzało, że zsiadłym mlekiem popijałem kiszone ogórki.... gdyby mi nie przeszkadzało to bym nie kazała ci mnie wydobyć

Mao stanowczy - mam pracę- nie dość że mam czas na kafe to jeszcze mi dobrze płacą - no a teraz wypad nieudacznicy żyjesz z napiwków babci klozetowej??:)

Gość jerwqo
heh ike- umierasz z ciekawości?? :P

Gość jerwqo
jak się człowiek kształci i w siebie inwestuje to poźniej zbiera owoce...proste

heh ike- umierasz z ciekawości?? tak ale odrodzę się jak feniks z popiołów :)