Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietakobieca

Nienawidze Kobiet!!!

Polecane posty

Gość kobietakobieca
ja nie mam psychiki na to wszystko;( odcielam sie od niej i nie gadam z nia i zycze jej wszystko co najgorsze!! kolezaneczka zasrana ...

inwestuje to poźniej zbiera owoce albo warzywa jest masa różnych całkiem dobrze płatnych plantacji:)

Gość jerwqo
prędzej się ike w popiół (a raczej w proch) obrócisz stara babo :P

prędzej się ike w popiół (a raczej w proch) obrócisz stara babo widzę, że ty też nienawidzisz kobiet:)

"jerwqo do kobietakobieca : spox- odbierz to jako nauczkę na przyszłość, ludziom się nie ufa i już- takie czasy chyba. Ja zwierzam się mamie, ew. mojej siostrze - nikomu więcej. Olej faceta i olej plotkę - napisz mu co o nim myślisz i że musi być beznadziejny i jednak nie wart najmniejszego zainteresowania z twojej strony i już. Możliwe że kiedyś , wcześniej czy później to się wyda , że to ploty były ale teraz odpuść i wyciągnij wnioski- trafisz może w końcu na faceta , który będzie miał do ciebie zaufanie a w razie wątpliwości zasianych przez "życzliwych" postanowi najpierw to z TOBĄ wyjaśnić - pozdro " Powinnas się z autorka tematu zaprzyjaźnić..

Gość jerwqo
kobieta - na plotkę w sumie nie ma sposobu- jak zaczniesz nerwowo zaprzeczać i udowadniać niewinność to pomyślą że to musi być prawda skoro tak się gesto tłumaczysz, jak nic nie zrobisz to i tak pomyślą że to musi być prawda skoro się nie tłumaczysz - olać i już- olej całe to towarzystwo- do czego są ci potrzebni?? Wiesz ja czasami myślę, że takie przykre doświadczenia są potrzebne - drugi raz nie popełnisz tego samego błędu

Powinnas się z autorka tematu zaprzyjaźnić.. to odpada:) obie są kobietami:)

inwestuje to poźniej zbiera owoce Czy zakup dresu to też inwestycja? Ale gdzie mam wpisać? W środki trwałe czy inwestycje krótkoterminowe? :O To w pewnym sensie kwalifikuje się pod zakup akcji, bo robimy ustawkę na akcję... :O

Gość jerwqo
Mao stanowczy - nie wiem co chciałeś mi przekazać w tym poście powyżej ... jakieś to takie... "niedopomyślane"

"jak nic nie zrobisz to i tak pomyślą że to musi być prawda skoro się nie tłumaczysz - olać i już-" - zastanawiam się na czym polega różnica pomiędzy nie robieniem niczego a olaniem... Ale nie jestem kobietą więc nie mam szansy na zrozumienie Ikuś, możesz mi to jakoś wytłumaczyć? Albo ZS? ;)

Ale nie jestem kobietą więc nie mam szansy na zrozumienie Ikuś, możesz mi to jakoś wytłumaczyć? Albo ZS? ja jestem mańkutem i myślę po męsku ale myślę, że zs nie będzie miała z tym problemu:)

"Mao stanowczy - nie wiem co chciałeś mi przekazać w tym poście powyżej ... jakieś to takie... "niedopomyślane" - skąd pomysł, że to było do Ciebie? Chyba niedoinwestowałaś w siebie wystarczająco, zabrakło na dystans.

Gość Carmen ...
bardziej obrazowo? Patrzy tak, jak dziecko na wymarzoną zabawkę... Kobieta natychmiast to zauważa ... oczy błyszczą, facet się wypręża, twarz rozpromieniona itd. Ale kobieta mnie za to wini i ciska gromami w najlepszym wypadku ...

Gość jerwqo
"to odpada obie są kobietam" - ike wie z autopsji że taka przyjaźń nie ma racji bytu- w końcy (chyba) też jest kobietą :P MS - dres to może raczej zapasy materiałowe ?? W końcu masz ich cały magazyn- 4 paski na co dzień a te z trzema na niedziele i święta

"ja jestem mańkutem i myślę po męsku ale myślę, że zs nie będzie miała z tym problemu" - mężczyzna nie pomyslałby po męsku o ZS. No proszę Cię. Nie rób z nas pedauw:O

Gość jerwqo
"Jerwqo to skąd pomysł , że Ike nie ma pracy? Skoro własne doświadczenie odpadają?" - śmiem twierdzic że to było jednak do mnie skoro posłużyłes się moim nickiem

Gość kobietakobieca
jak ja sie tlumczylam ile lez wylalam ile listow napisalam ..nic nie dalo .....tak to szmata zrobila ze on i wszyscy jego znajomi w to uwierzyli ..jak wszystko ucichlo to znowu sie odezwala do mnie zeby zapytac co slychac ?!!!!!!!!ale ja juz nie dalam sie jej manipulacjom i ja olalam ..teraz siedzi cicho alew i tak pewnie cos knuje ....

jerwqo kobieta - na plotkę w sumie nie ma sposobu- jak zaczniesz nerwowo zaprzeczać i udowadniać niewinność to pomyślą że to musi być prawda skoro tak się gesto tłumaczysz, jak nic nie zrobisz to i tak pomyślą że to musi być prawda skoro się nie tłumaczysz - olać i już- olej całe to towarzystwo- do czego są ci potrzebni?? Wiesz ja czasami myślę, że takie przykre doświadczenia są potrzebne - drugi raz nie popełnisz tego samego błędu" To ja mam dla Ciebie jerwqo propozycję .. skoro Ty masz takie "złote rady" ( aby nie powiedzieć "złote myśłi"- to mi sie jakoś źle kojarzy)- może czas pomysleć o wydaniu poradnika dla kobiet, które nienawidzą innych kobiet... :) zapewne na kafe znajdziesz czytelniczki:) wprzedziale wiekowym 15-20,ale zawsze.....:) "

jerwqo zaczynam podejrzewać, że nienawidzisz też mężczyzn:)

"MS - dres to może raczej zapasy materiałowe ?? W końcu masz ich cały magazyn- 4 paski na co dzień a te z trzema na niedziele i święta" - no nareszcie wiem kto mi prowadzi magazyn! Wracaj do roboty, a nie popisujesz się inwestowaniem kosztem moich dresów! Jeszcze raz usłyszę, że komputer Ci potrzebny do obsługi paleciaka to zasilisz szeregi bezrobotnych naciągaczko...

"Jerwqo to skąd pomysł, że Ike nie ma pracy? Skoro własne doświadczenie odpadają?" - śmiem twierdzic że to było jednak do mnie skoro posłużyłes się moim nickiem" - to której części tego postu nie zrozumiałaś?

Gość kobietakobieca
Mało_stanowczy nawet Ciebie nie czytam bo jestes beznadzijny ..wystarczy spojrzec na ncik..

Gość jerwqo
"To ja mam dla Ciebie jerwqo propozycję .. skoro Ty masz takie "złote rady" ( aby nie powiedzieć "złote myśłi"- to mi sie jakoś źle kojarzy)- może czas pomysleć o wydaniu poradnika dla kobiet, które nienawidzą innych kobiet... zapewne na kafe znajdziesz czytelniczki wprzedziale wiekowym 15-20,ale zawsze...." - nie wiem co cię boli w moich "złotych radach" skoro nawet nie są kierowane do ciebie gdyz do tej pory kompletnie ciebie ignorowałam :D , ale ok pomyślę Ike- ja nie nienawidzę mężczyzn- ja zwyczajnie szanuję i kocham siebie, a dlaczego zdrowy egoizm u kobiety jest mylony z nienawiścią do mężczyzn tego nie wiem MS- z tobą skończyłam- szkoda czasu

"nawet Ciebie nie czytam bo jestes beznadzijny ..wystarczy spojrzec na ncik.." - aleś wyskoczyła... A czy ja do Ciebie teraz coś piszęę? Czy dopiero zrozumiałaś moje posty z pierwszej strony?

Gość jerwqo
no a teraz bye bye maszkary -musze się zająć robotą- w końcu mam na głowie cały magazyn "orginalnych" dresów

Gość kobietakobieca
Mało_stanowczy nie czytam ciebie bo gadasz nie na temat