Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietakobieca

Nienawidze Kobiet!!!

Polecane posty

!@!$!@#*&**@^$*#^@%$#*((( Kooorwa Od 10.15 słałem tego yebaneego posta :O I zanim wyszedł to zeszliście na bernardyna w wsadem wstępnym :O Moje słonko można sobie w doopę wsadzić teraz :) Offtopowcy :P

To w takim razie MS not busy jest już na innym, nieosiagalnym dla nas przecietnych kafe smiertelnikow poziomie. Skoro on not busy a Ike w tym samym czasie rownolegle not absent. ;-) MS, powionienes działac na co najmniej trzech kanalach rownolegle. Moze dzieci Twoch rozmowczyn na tym skorzystaja, znaczy potencjale umyslowym wyksztalconym w tych rozmowach

wchodzę mam nadzieję na stado ujadających prawiczków a tu....niespodzianka tylko dwóch:P

"Moze dzieci Twoch rozmowczyn na tym skorzystaja, znaczy potencjale umyslowym wyksztalconym w tych rozmowach" - przez chwile myślałem, że proponuijesz mi prokreację w imieniu rozmówczyń:) Taka swatka czy jak jej tam;) Ale nie! Luśka, rozczarowałaś mnie. ;)

"Wiedzialam, ze tak pomyslisz. Stąd staralam sie byc precyzyjna" - żałujesz mi prokreacji? I potem Ikuś będzie sie ze mnie znowu nabijać? ;)

I potem Ikuś będzie sie ze mnie znowu nabijać? znów??? o co ty mnie podejrzewasz??

"juz jedna taka sie wykreowala na innym topiku" - ale nie dzisiaj? Mam nadzieję, że mamy na mysli tą sama osobę? ;) "znów??? o co ty mnie podejrzewasz??" - Wybacz. Miało być NADAL :)

nie przyznaję się do zarzuconych mi czynów a w ogóle o czym jest temat? bo wyszywałam ike, bernardyn i jakieś busy..........

Gość kobietakobieca
idzcie stad w cholere ;((((((((((

Ty, obok bernardyn i autobus a nie lepiej ja w autobusie a na mnie bernardyn?? słaba ta twoja wyobraźnia :P

"idzcie stad w cholere" - znowu się denerwujesz? Nie warto, już wszystko masz wyjasnione i bądź uprzejma nie offtopować, dobrze? Bo będe zmuszony zgłosić Twoje posty do usunięcia a naprawdę nie chciałbym tego robić. :)

"juz jedna taka sie wykreowala na innym topiku " Yhy, ale z trochę innej gliny (wersja oficjalna powodu nieskutecznosci jej dzialan). Ja mialabym zadanie typu piece of cake. :)

"Ty, obok bernardyn i autobus a nie lepiej ja w autobusie a na mnie bernardyn?? słaba ta twoja wyobraźnia" - moja wyobraźnia ma się świetnie, ale po chooj takie obrazki wyszywać zamiać kręcić filmik? :classic_cool:

Gość kobietakobieca
wszystkie jestescie takiesame zle kobiety ..nic nie warte !!!!!!!!!zawistne szmaty

Gość kobietakobieca
Mało_stanowczy zglos siebie do usuniecia i nie zasmiecaj mi mojego tematu

wszystkie jestescie takiesame zle kobiety też tak myślę zwłaszcza ta MS i ZS tragedia :O

Lusia, odnoszę wrażenie że ktoś mnie obgaduje a ja nie wiem w jakim kościele :) A jeśli chodzi o piece of cake to kiedyś podczas rozmowy ktoś kilka razy powiedział little beer i najpierw ciężko było załapać dlaczego koleś się dopomina o browar tak bezczelnie w godzinach pracy :D

Gość jerwqo
no i po cholerę rozwalacie jej topik?? Towarzystwo wzajemnej adoracji nikogo nie obchodzą wasze wzajemne relacje i sprawy więc wypad - a co do autorki- wierzę tobie bo mi się przytrafiło to samo- moja koleżanka narobiła plotek na mój temat do swoich znajomych że jestem puszczalska, że leczyłam się na choroby weneryczne, że prawdopodobnie miałam skrobankę- to kompletne bzdury były - mam 21 lat ale nadal jestem dziewicą, opowiadała te bzdury ponieważ jestem fajną, niebrzydką laską i był mna zainteresowany jeden chłopak z jej "paczki" a ona widocznie była zainteresowana nim- najgorsze jest to że rzeczywiście chyba wszyscy jej uwierzyli, z plotką nie wygrasz ona musi umrzeć śmiercią naturalną- teraz ten chłopak po ok 1,5 roku do mnie się odezwał bo chyba cos tam się wydało że ona kłamała ale ja już nie mam ochoty do kontynuowania znajomosci- ludzie są wstrętni i nic na to nie poradzisz- możesz mu tylko powiedzieć że skoro tak jej zaufał i tak się zachował że nawet nie dał tobie szansy na wyjaśnienie to może spadać- chciałabś mieć faceta/męża któremu byle zawistna koleżanka powie że go zdradzasz a on zaraz w to uwierzy i się z tobą rozwiedzie ?? bo ktośmu jakąś głupotę powiedział i do niego już nic nie dociera?? Odpuść sobie palanta