Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

uśka, nic mi nie mów, przy okazji ustanowienia moderatora wyszło na jaw prawdziwe oblicze osób, które ze mną kiedyś rozmawiały pod innym nickiem... smutne to :( ale to chyba powszechne zjawisko, ktoś wspina się na wyższy stołek i już nie pamięta wcześniejszych znajomych. albo już nie musi udawać, że ich lubi? szam, jak nie wiem, o czym uśka mówi, to masz dobrze :) miłej wizyty ;) dzięki za życzonka :) ayla, wow, to super, że dobrze się bawiłaś. mam nadzieję, że wypoczęłaś i masz więcej zapału do pracy niż ja ;)

szam proszę bardzo i trzymam kciuki pamiętam jak ja poszłam postawiłam warunek że zadnego badania nie będzie ( wiec po co tam poszlam nie?) i tylko wywiad przeprowadzi bo inaczej do gabinetu nie wejdę - takiego stracha miałam i facet nie miał wyjścia teraz już nie chodzę do lekarzy i jednynie co to do dentysty musze sie przekonac jesli bedzie mial znieczulenie bo tez na fotel nie usiade marteczko nie martw się ja mam dobrą łopakę do dołków to go zasypiemy, ja w zeszłym roku miałam strasznego doła a im blizej sylwestra tym gorzej bylo nawet święta mnie nie cieszyly justa z uska o czym wy tu piszecie? coś znowu wycięli? komu pierogi zaserwować? z cebulką rzecz jasna?

marteczka, nie przejmuj się, koniec roku to czas na podsumowania, byle wyciągnąć pozytywne wnioski i w nowym roku coś poprawić, a przynajmniej się starać. maryś, a o niczym ważnym ;) a co do pierogów, to ostatnio mam na nie taką fazę, że jem bez przerwy :) ale już nie mogę :)

justa ale moich nie jadłaś tzn mojej siostry ale ja częstuję ( i teraz biedna musi drugi raz robić bo wszystko rozdałam) hmm idę prasować chociaż trochę im pomogę

Ayla >> no to super... a umiesz robić salta?? ;) hej marteczka ❤️ przed świętami zawsze jest nerwowo.... :) przeżyjesz... :P Justa >> mi bardziej chodzi o totalną olewkę redakcji, a nie moderatorów, bo jedni z drugimi nie mają wiele wspólnego (chyba? :) ). Weźmy chociażby te prośby o zmianę fotografii z panią bez głowy o koślawych nóżkach z głównej strony forum. minęło parę miesięcy.... i co? a to tylko taki banalny i prosty przykład zaniedbania forum... Ja już spadam pa pa całusków 102 👄 👄 👄

No jestem już :) Uporałam się z pracĄ !!!! i MAM chwilkę wolną - bo niedługo mamy wigilię w pracy. Słonko Ogromne gratulacje pani mgr !!! :) szam Ja też \"pustaka\" od ciebie otrzymałam ale dobrze że pamiętasz o mnie :) 👄 gala Ja też chcę fotki !!!!!!! Ayla Ale ci zazdroszczę - ty na śnieżku a my w pracy bidule !!!! justa Fajnie że będziesz - pogadamy zatem trochę :)

Gość pchu
pchu pchu pchu

Gość pchu
pchu pchu pchu pchu pchu pchu pchu pchu

Uśka:D wariatko:) jakie salta :o ja walczę żeby sie nie przewracać a Ty mi tu o saltach:D ostatnie dni spędzone na Kotelnicy wśród pruszacego śniegu spowodowały uzyskanie umiejętności zmiany krawędzi z przedniej na tylną i odwrotnie tym polega jazda na snowboardzie:) a jeśli chodzui o jakieś podniebne rewolucje to podobno jestem za stara ale ja im jeszcze pokażę:D Maryś to ja poprosze te pierożki może jeszcze kilka wykradniesz od siostry bo siedzę w przacy i nie mam czasu zjeść ale na tepierożki :p wygospodaruję

uśka, a czytałaś topik malinki? wielce wyczerpujące odpowiedzi na maile. i jeszcze wiele innych niedomówień. a co do moderatorów, to też jakieś niedoinformowania, oni twierdzą, że nie da się wykasować pojedynczego posta, a dlaczego redakcja twierdzi co innego? pogubić się można. ja tam im wszystkim życzę dużo spokoju na Święta :) maryś, Twoje czy Twojej siostry, spróbować muszę :)

Wigilia w pracy sonczona, wizyta u wracia tez - mam tylko recepte wiec odbylo sie bez badania - mary, z takim samym nastawieniem szlam;-) uska, justa - zeby wiedziec co sie dzieje pewnie musiałabym dłuzej siedziec w necie, a na to ostatnio nie mam zupelnie czasu. a nawet jesli sie pojawiam, to alobo indywidualnie na komunikatorze albo na naszym albo na diabelkowym. wiec nie wiem w czym rzecz:-o zaraz ide do domu pozdrawiam

A u mnie zaraz zaczyna się imprezka w pracy - już wszystko z dziewczynami przygotowałyśmy mniammm... - palce lizać !!! Imprezka jest składkowa - każdy miał się wpisać na listę i coś zrobić - ja zrobiłam sałatkę z tuńczyka, oprócz tego mamy: sernik, ciasto z bakaliami, śledzie pod pierzynką, śledzie w śmietanie, w oleju, kapustę z grzybami, pierogi z pieczarkami, rybkę po grecku, sałatkę śledziową, karp w galarecie, sałatkę krabową, bułeczki, winko czerwone, kawkę, herbatkę, soczki, śledzie w oleju i occie.....no chyba wszystko...CZĘSTOAĆ SIĘ !!!!! Zaraz więc znikam na degustację:):):)

A u mnie zaraz zaczyna się imprezka w pracy - już wszystko z dziewczynami przygotowałyśmy mniammm... - palce lizać !!! Imprezka jest składkowa - każdy miał się wpisać na listę i coś zrobić - ja zrobiłam sałatkę z tuńczyka, oprócz tego mamy: sernik, ciasto z bakaliami, śledzie pod pierzynką, śledzie w śmietanie, w oleju, kapustę z grzybami, pierogi z pieczarkami, rybkę po grecku, sałatkę śledziową, karp w galarecie, sałatkę krabową, bułeczki, winko czerwone, kawkę, herbatkę, soczki, śledzie w oleju i occie.....no chyba wszystko...CZĘSTOWAĆ SIĘ !!!!! Zaraz więc znikam na degustację:):):)

Czeeeeeeeeeeeeeeeść! Wpadłam tylko na chwilkę, ale pragnę złożyć GRATULACJE naszej nowej Pani Magister! Słonko 🌼

Daria, wow, ale imprezę zrobiłyście... ja nie mam z kim w pracy zrobić, chyba, że z Wami :) Karina, hej :) Szam, pa

kochane wielka micha pierogów dla was gorące z cebulką uciekam poosladzać życia ludziskom do usłyszenia jutro choć jutro mam wielkie pieczenie ja w gł roli bo biszkopty robię ale dla was po kawałku odkroję no a szczególnie rolady z kaimakiem pa

czemu tak puściutko się zrobiło? wszystkie już wybyły do domq?

juz jestem chwilke mnie nie było prawda? zastałam tu jeszcze kogoś? o pablo cześć a ja odgrzeje sobie pierozki komuś porcyjkę też odgrzać?

witam ALL ja bym sie zalapal na porcyjke pierozkow apropo tak sobie wstalem gdyz kobieta szla dopracy tak wczesnie a mi sie nie chcialo juz klasc poco marnowac czas a pozniej i tak mi sie drzemlo. daria> pozniej wysle foto. pozdrawiam

gala proszę cie bardzo procyjka juz na talerzu , cielutkie z cebulką a moze chcesz kawałek pierniczka? wiesz co właśnie mleko się ugotowało czekolady ci zrobie no dobra przestaję już

hmmmmmmmm............ jakie pyszne thx pierniczka tez poprosze a czekoladki do pierniczka to bym tez poprosil jesli mozna. zaraz chyba ide lulu jakos wyczerpal mnie ten ciezki dzionek jakby co do jutra byc moze troszeczke pozniej bede. nie wiem jak sie bede czul z ranka pozdrawiam

ale wiecie co ? czasami się niektórzy pytają mnie po co mi hotel? ano bo ja uwielbiam gościć ludzi uwielbiam podać coś dobrego na stół takie porzadne jadło w eleganckich naczyniach wystawić najlepsza zastawę jaką bym miala kryształy winko z własnej piwniczki w zimie kulig a jesienią grzybobranie może jakaś zaprzyjaźniona stadnina koni blisko lasu aby zrobić wypad na spacer albo przejażdżkę rowerem z rodzinkom dlatego chcę miec hotel a jeśli dobrze mi pójdzie to i całą sieć wszędzie gdzie się da dlatego szukam dworków bo gdzie jest najlepsza atmosfera? w blokowisku zwanym nowoczesnym hotelem? napewno nie zwiedzałam takie tam faktycznie można tylko sie przespać coś zjeść użądzić konferecje i do domu eh rozgadałam się ale im bardziej was częstuję czym i im więcej osób życzy mi tego spełnienia tym mocniej myślę o nim no i musiałam to napisać i biedny daniel przy pierożkach musiał tego wysłuchiwać

ależ proszę cie bardzo pablo masz dwie porcyjki i na następny raz śmielej proszę bo wiesz jaki tu jest gwar i moge cię niechcący pominąć a tego bym sobie nie wybaczyła piechniczka może? no czekoladkę bez gadania dostaniesz gala po czekoladzie uśmiesz jak niemowlę mówie ci - szczególnie mojej

cześć w nocy 🌻 Maryś >> jestem twoim najlepszym, najmilszym, najwierniejszym i wogóle naj naj naj klientem, jak już będziesz miała ten hotel!!!!!!!!!!!!!!!! :D a zwłaszcza z ta stadniną!!!!!!!!!! ❤️ Justa >> no własnie czytałam i nawet się dopisałam... dlatego właśnie mówię że to tragikomedia... ktoś po prostu zwala na nas swoje oczywiste obowiązki i jeszcze ma o to pretensje... no normalnie... 😠 albo nie > :O pa 👄 byłam w knajpce także... eeee...

uśka dzięki ci wielkie dobra i trochę podchmielona kobieto idź spać bo jutro masz pewnie cięzki dzień zaproszę was na imprezkę do hotelu a moze na dłuzej? dobranoc ty mój gościu

No nie !!!! W nocy się kobity nagadały a teraz śpią !!! A ja tu sama !!!:(:(:( Haloooo !!! Jest tu kto ??????:O

Witam pięknie moi mili no choinka już ubrana jeszcze tylko trochę posprzątać i można by zacząć świętować kawka gorąca podana - proszę się częstować ja uciekam sprzątać :)

jestem daria co tak krzyczysz? prawie mnie obudziłaś no jeszcze mnie zapach kawusi obudził ja sobie czekam na łazienkę :) no i ile mozna qcze mogłam wstać 8 bylabym pierwsza wrrr