Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

hejhej ludziki siakaś dzisiaj ta pogoda nie taka senna jakaś czy coś, ale nudy chyba coś poczytam moją ulubioną ksiażeczkę. Szam w sobotę nie bardzo mi pasuje bo musze w piątek jechac do domu bo mam dentystę umówionego i pewnie wrócę dopiero w niedzielę albo w sobotę po południu ale będziemy w kontakcie mam Twój nr i jak mi sie coś zmieni to dam znać:D myślałam że może Zuzia chociaż ma rolki, tam na trowerku też sie fajnie jeździ jak masz rowerek to tez fajnie, z Hubka się na rowerek też będziemy umawiać bo już niedługo bedzie go miała:D :D:D:D ale fajnie :d:D:D

hej hej Szam - gratulacje moje :) Ayla Majesta i jeśli kogoś pominęłam , też :D dziś moje maleństwo tj. Kinga kończy dziś cały roczek !!! to równo rok temy walczyłam z bólem i strachem , że po mojej operacji , przy porodzie rozwalę się na kawałki , a dzieci potrzebują zdrowej matki ten akurat poród mój ( a zaprawiona w bojach jestem :) ) był najtrudniejszy no to dziewczynki - Świętujemy !!!!! mnie się udało wyjść z tego bez uszczerbku na zdrowiu , a moje maleństwo właśnie stawia swoje pierwsze kroczki , jest cudowna , a jak chodzi - wygląda jak terminator :D uwaga - otwieram szmpana :) proszę przygotować kieliszki !

No z takiej okazji to sie trzeba pozadnie upic i pod stół wpaść!!! Wszystkiego najlepszego dla...Mamy:-) szampan, dobra, nalej mi do kubka, kieliszków do pracy jeszcze nie noszę;-)

buuuuch poszło nie ma sprawy , z kubeczka też dobrze smakuje :) nalewam oj upić się upić :) naprawdę trudne to było zadanie :) komu jeszcze ? komu ?

marteczka :D o bozie już zaczyna chodzić to musi fajnie wyglądac taki mini terminatorek:D:D:D no to życzę jej dużo szczęścia w życiu, bo to najważniejsze. to jak w pracy mam kieliszki więc do kieliszka prosze tego szmpanka troszeczke zeby sie szef przez telefon nie poznał;) Upiekłaś torcik z jedną świeczuszką?:D

Marteczka no to zdrowia dla niuni :) dzieci sa wspaniałe, czasem daja w kośc ale to poprostu milusie cudy są :) Jak tam Ayla nózki , już lepiej? Szam gratuluje Ci sukcesu :) wiedziałam że dasz rade to była tylko formalność hehe bo ty zdolna jesteś :) miłego dnia wszystkim

Witam wszystkich i pytam jak tam humorki dzisiaj dopisują majesta - stopy jak by lepiej bo kupiłam buty bez pięt co by mi sie wygoiły ale i w tych już mi sie zaczyna cos obcierać Boszsze czy oni nie mogą tych butów wygodniejszych produkować marteczka śpisz jeszcze, pewnie tak po wczorajszym szampanie padłaś i co czy Twoje pcoechy szaleją po domku ze nie mozesz ich opanować:)

hej hej nie śpię , nie , tylko sprzątania trochę miałam , hehehe... przy tych małych rozrabiakach zawsze coś do sprzątania się znajdzie :) to jak ? komu kawkę , a komu herbatkę ? piękna pogoda dziś u mnie , aż się normalnie żyć chce :)

martuś to ja poprosze herbatkę ze cytrynką 🌻 u mnie też słoneczko mi po pleckach milusio świeci:D nic mi sie nie chce robić tylko jesć mi sie ciągle chce myslałam że w lato to przejdzie a tu nic z tego no ale i lata jeszcze nie ma ale ciepło jest i co a ja ciągle głodna

tyle miłych słów, dzięki wielkie!! Ayla, mówiłam Ci, że w Kupieckich Domach, wiesz tych koło Pałacu, można kupic super wygodne buty i za niezbyt wyśrubowane ceny...

Hej hej to ja wiem - dawno się nie odzywałam , a jak już to krótko ale to dlatego , że dziś były chrzciny Maleństwa mojego , łącznie z oficjalnym roczkiem a takie wydarzenie wymagało przygotowań , które zabierają wiele czasu no - było dziś bardzo miło i przyjemnie , moje dziecię jest superek :D miłej nocki - odezwę się jutro hej :D

witam z rańca wszyscy jeszcze spią a ja juz w pracy:) Szam no ja właśnie tamte niewygodne co wydawały mi sie wygodne kupiłam właśnie KDT i wiesz mam wrażenie że ci sprzedawcy sa tylko mili jak chcą sprzedać a potem to spadaj kliencie. Facet mi powiedział żebym zadzwoniła w piatek w związku z tymi butami, zadzwoniłam w niedziele ale sie okazało że nie ma jeszcze. Pewnie tych butów wógóle nie zawiózł do tego zasmarkanego producenta i teraz muszę czekać do weekendu bo podczas tego zjazdu gospodarczego będzie zamkniete Marteczka🌻

Cze wszystkim topikowcom;-) właśnie skończyłam śniadanie i mogę zacząć normalnie funkcjonować. Jak widzę strona wisi nadal, ale mam nadzieję, że jeszcze dziś uda mi się zerknąć na to zostało napisane. Jak minął wam weekend i czy tydzień zaczął sie w miarę znośnie??

witam z rańca wszyscy jeszcze spią a ja juz w pracy:) Szam no ja właśnie tamte niewygodne co wydawały mi sie wygodne kupiłam właśnie KDT i wiesz mam wrażenie że ci sprzedawcy sa tylko mili jak chcą sprzedać a potem to spadaj kliencie. Facet mi powiedział żebym zadzwoniła w piatek w związku z tymi butami, zadzwoniłam w niedziele ale sie okazało że nie ma jeszcze. Pewnie tych butów wógóle nie zawiózł do tego zasmarkanego producenta i teraz muszę czekać do weekendu bo podczas tego zjazdu gospodarczego będzie zamkniete Marteczka🌻

jednak net na coś sie przydaje, a właściwie kafe;-) własnie dostałam bardzo cenny link! a tam znajduje sie w języku polskim instrukcja do aparatu!!!!! hurrrra!

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx

Gość xxxxxxxxxxxxxxxx

witam z rana :) piękna pogoda u mnie wczoraj latałam za nowym - lekkim wózkiem dla Kingi no i udało mi się kupić fajny wózeczek , za nie takie znowu straszne pieniądze w sumie to mama i rodzeństwo męża kupowali wózeczek , bo zrobili zrzutkę i dostała furę w prezencie na urodziny i chrzciny jednocześnie a zaraz zabieram się do czyszczenia starego wózka i do komisu :) a co tam u Was ?

witam z rana :) piękna pogoda u mnie wczoraj latałam za nowym - lekkim wózkiem dla Kingi no i udało mi się kupić fajny wózeczek , za nie takie znowu straszne pieniądze w sumie to mama i rodzeństwo męża kupowali wózeczek , bo zrobili zrzutkę i dostała furę w prezencie na urodziny i chrzciny jednocześnie a zaraz zabieram się do czyszczenia starego wózka i do komisu :) a co tam u Was ?

Marteczka witaj...w wawie ten cholerny szczyt...wszedzie niebiesko od policji, slychac tylko karetki i syreny, sklepy i urzedy dechami zabite, korki...koszmar... jechalam do pracy i patrzylam na to z niedowierzaniem..i za co ten biedny podatnik buli? przeciez my nic z tego nie bedziemy miec...[poza bałaganem i kontrolami, korkami i problemami z dojazdem poza tym słonko świeci, Zuzia pojechała do taty, bo szkoła zamknieta... wiec mam labe do poniedzialku...

hej Szam no to niezły bałagan w tej naszej stolicy jak u mnie w domu jak te moje dzieci zaczęły ostatnio rozrabiać , nie da się nic zrobić , bo trzeba ich cały czas pilnować nie mam nawet jak do was poklikać :( jak Ci dobrze , że masz wolne od Zuzi :) też by mi się przydało kilka dni wolnego

dzień dobry nieśmiało pukam i pytam czy mogę na chwile? przepraszam że mnie nie było i zaniedbałam kafe dużo się u mnie dzieje nauka pochłania większość z wolnego mojego czasu więcej czytam książek i co najważniejsze mam więcej godzin pracy w piekarni pozdrawiam was gorąco życzę przyjemności w tym dniu i naprawdę przepraszam że z wami nie rozmawiam do usłyszenia

Marteczka rozumiem Ciebie bardzo, ja mam tylko jednego malicha (no już nie taki maluch;-) ) więc wiem jak bywa!!! a nie ma nic lepszego jak trochę odpoczynku od pociechy!! Mary, cieszę się ze sobie dobrze radzisz, pozdrowienia słoneczne🌼

Witajcie o maryś sie pojawiła wychyliła nosek zza ksiązecziek jak ja Ci zazdroszcze zaciętości do nauki ja sie nie potrafie zebrać:( Szam a peracujesz w czasie tego szczytu bo ja pewnie tak a pracuje na Hożej i nie wiem jak sie dostanę z Kabat koszmar jakiś pewnie będę jechała autobusem ponad 1 godz i to chyba bliski zaźewia tego szczytu wiec sie trochę boję co to będzie. Marteczka Ty to masz łeb zeby ten stary furgon po dziecku do komisu oddawać ja bym na to nie wpadła. Nieźle sobie radzisz dobre i parę groszy:)

Witam serdecznie z samiutkiego rana :) trochę ciężko mi się pisze , bo jedną ręką karmię Kingę , a ona w ramach \" wdzięczności\" zabiera mi klawiaturę :D Szam - a jednak i mnie będzie dane odpocząć chociaż troszkę :) , teściowa zabierze dziś Mikołaja na kilka dni Mery - jak miło Cię znowu poczytać :D , ucz się ucz , bo nauka to .... każdy wie co :) Ayla - fura idzie do komisu , bo jest jeszcze w bdb. stanie , naprawdę nie wiem z czego oni ten wózek robili , ale chyba jest niezniszczalny :D , jakby była rozwalona , to by poszła do piwnicy , albo na śmietnik , bo ja nie lubię ludziom chłamu wciskać a tak to tkoś może sobie kupić spoko wózek taniej , a i ja w coś zainwestuję i komis zarobi :) i wszyscy będą zadowoleni , hihihi.... :D chyba mam głupawkę :D zapraszam na kawkę

🌻 witam, witam:D martuś więc serwuję Ci pyszne kapicinko z nie tak już rana ale jednak;). w Warszawie totalnie pusto rano było normalnie az dziwnie bardzo dużo ludzików wyjechało wogóle na czas tego szczytu gospodarczego i normalnie luz;) tylko nie wiadomo co będzie jak będę z pracy wychodziła mam nadzieje że mnie nikt nie napadnie:o ech nie chce mi sie tu siedzieć a szczególnie dla tego ze niemam nic do roboty:o