Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szam

Może się poznamy?

Polecane posty

...jakie...okładki....? bo ja na różne fronty pracuje, hihihi, i chyba coś przeoczyłam:-( Kachni, maila Twojego nie mam, a Ty masz jakies zdjątka?

Pewnie zachwilke wszystkie kończycie prace.....i znów jutro rano się spotkamy ;) Lece kupić coś na obiad zjadła bym placki ziemniaczane tylko że robić mi się nie chce.

majesta mój adresik jeszcze raz: elunia-d@wp.pl CZEKAM !!! szam Nie udało mi się wysłać - wychodzi mi błąd na stronie - może za dużo dziś w necie siedzi ludzisk. Ale w poniedziałek rano wyślę - na pewno mi się wtedy uda. Tobie majesta też wyślę.

>Majesta u mnie dzisiaj placki zimniaczane na obiad. Tylko, że ja za nimi nie przepadam... :( Żegnam się z Wami, do poniedziałku!!!

majesta mój adresik jeszcze raz: elunia-d@wp.pl CZEKAM !!! szam Nie udało mi się wysłać - wychodzi mi błąd na stronie - może za dużo dziś w necie siedzi ludzisk. Ale w poniedziałek rano wyślę - na pewno mi się wtedy uda. Tobie majesta też wyślę.

>majesta, jutro...cos mi sie zdaje ze z przepracowania to sie Tobie dni pomliły - jutro jest SOBOTA! no chyba ze z domku stukasz... jak sie uda to jutro moze wejde ale to pozno bedzie....

.......o rety no fakt jutro sobota to chyba ja zakrecona jestem troche. Daria juz Ci wysyłam.......No to do poniedziałku w takim razie :) i miłego weekendu dla wszystkich!

>majesta, co wysyłasz???? ja też chceeeeeeeeeeeeeeeee...

wiecie co, ja chyba muse sie leczeniu poddac. majesta, dostalam Twoje zdjecie, oczywiscie, z tym że imie sie z nickiem nie zgadzało i myslalam ze to magda wyslala:-( wybaczysz mi, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzz:-O a Ty jesteś super!!! WOW było do Ciebie na Twój widok!!! Karina, czesc, trzymaj sie, a plackow ja tez nie lubie za bardzo!

Szam no nic nie szkodzi w sumie nie wiedziałam ze się pomyliłaś tak prawde mówiąc bo imie moje się zgadza ;) a wysłałam Ci z innej skrzynki bo z interi nie dało rady. Szam Ty ziemniaki uwielbiasz a placków nie? a ja na odwrót ziemniaki dla mnie sa beee a placki mniam.

bo placki to nie zmiemniali, a poza tym to musza byc z sosem i zkoperkiem, mniam. Jestem głoodna!!!

słuchajcie, ja musze juz isc: szkola, lekarz, dom, obiad i wieczorem ide do Swingo, bo przyjezdza moja kolezanka z bydgoszczy. jak sadze bedziemy najglosniejsze w calej knajpie, bo sie dawno nie widzialysmy!! milego weekendu i do uslyszenia w poniedzialek!

to już pewnie poszły wszystkie... Kachni, witam 🌻 majesta, z ziemniaczkami mam podobnie, jak Ty, też nie przepadam, lubię jedynie młode i z koperkiem, absolutnie bez sosu. a placki ziemniaczane... poezja ;) Wy sobie wszystkie wysyłacie zdjęcia, a mi nie :( weźcie mi też wyślijcie, postaram się swoje przynieść to się zrewanżuję. plany na weekend spokojne, coś jak u Kariny tydzień temu ;) życzę Wam miłego weekendu, do zobaczenia w poniedziałek.

co za szum co za gwar co za bloga cisza nastała wszystkie do domku pobiegly obiadki gotują i na weekend się szykują UDANEGO WEEKENDU ZYCZĘ cobyście szczęśliwe i wypoczęte do pracy wróciły a jesli kto zechce to ja mam netka w domu i chętnie pogadam zapraszam i pozdrawiam

&&& może nie tak całkiem ,może się ktoś odezwie .? Nie mogłam pisać po pracy ,bo było takie piękne słonce to poszłam popracować na ogrodzie.

oj cicho wszędzie głucho wszędzie co to będzie co to bedzie a ja idę sobie spać wszystkie balują w realu aha przedstawię się jutro jak coś na oczka będę widzieć i zdania lepiej sklejać DOBREJ NOCY I KOLOROWYCH SNÓFFF

DZIEEEEEEEEEEEEŃ DOBBRYYY!!!!!! ja już wstałam o 7,u mnie jest chłodny poranek,aczkolwiek ze słoneczkiem. Chciałam się przywitać ,życzyć miłego ,pogodnego dnia,aby wszystko szło gładko. U mnie już pralka kończy jedną partię prania prać,ja też zmykam do domowych obowiązków. Pamiętajcie o PAJCYKU!!!

i u mnie dzień jest dobry! Magda u mnie tez chłodno ale ze słoneczkiem bo to tak po sasiedzku świeci :) ja w przeciwieństwie do Ciebie dopiero co wstałam i zabieram sie za obiad. Piesek mój jest na słuzbie u kuzynki ale tylko do wieczora bo dzieciaki maja radoche bo lubia kotki i pieski zwłaszcza małe. No to miłej i słonecznej soboty życze.

Jak miło że ktoś ma net w domku i pisze ,bo ja pomimo krzątaniny sobotniej to tu ząglądam,ja dlużej to spię w niedzielę ,bo w soboty chcę się odrobić i po południ mieć luz, zaraz idę pomyć podłogi i zabieram się też za obiad ,u mnie dzisiaj racuchy z jabłkami,bo na ogrodzie tyle ich leży .Pozdrawiam wszystkie obecne Panie!!!!

dziendoberek a ja ledwo co wstałam i aż mi glupio bo magda35 i majesta dawno przy obowiazkach domowych no dobrze to ja iidę do łazienki, na zakupy i tez zacznę sprzątanie ale wiecie co pocieszę się ja sprzątam co dziennie w domciu a ty możecie tylko w soboty już mi lepiej że mogłam długżej pospać do uslyszenia

Mary ja też sprzątam codziennie a nawet jak mam natchnienie to od rano do nocy sobie znajde zajecie w sensie sprzatania. Magda ale bym zjadła tych racuchów, wczoraj mnie nachodziło na placki ziemniaczane a dzisiaj na racuchy. Ja jabłka to tylko ze sklepu mam niestety:( fajnie masz

majestra nie chciałam was urazić tym sprzataniem ale siebie podbudować ze tak długo spałam a faktycznie teraz to bym i ja tych racuchów trochę zjadła ide robić makaron do rosołu oj obiadkowo nam się tu zrobiło a potem zapraszam na kawę taką jaką pijecie co dzień i od świeta jeśli jesteście blisko leszna to zapraszam na biesiadę tyskiego smacznego życzę obiadkowiczom

Mery no do Leszna to ja raczej mam spory kawałek drogi. Na ogół to pije kawe rozpuszczalną Tchibo bo inne sa dla mnie za ostre poprostu i za gorzkie. A piwka to tez bym sie napiła z checia, moze wieczorkiem wybiore sie gdzieś na małe co nieco ale pod warunkiem ze nie będzie padać :)

majesta proszę bardzo kafka dla ciebie z mleczkie? a moze cukru? niestety nie jestem wielbicielem kawy więc nie umiem dodawać cynamonu czy innych bajerów piwko polecam w domku albo w sprawdzonym ogródku czy pubie impreza taka sobie dużo piwa i grają już tak jak pod koniec wesel - jeśli masz dobrze w czubie to i nawet się pobujasz, na trzeźwo nie polecam

Witam was już wieczorkiem !!!! tak nam mineła sobota ,jak zwykle za szybko,u mnie było piękne słonce więc jeszcze się poopalałam . Kawki to ja dzisiaj wypiłam 2 ,przed południem 1 z wkładką koniakiem,a popołudniu do lodów. Teraz jestem już po kolacji ,i wybieram się do łazienki ,napuszcze sobie do wanny wody z plynem do kąpieli i oliwką.A potem do łózeczka ,dobra książka. Życzę wam spokojnej nocy ,i do jutra.

WITAM !!! co jeszcze towarzystwo śpi?,a tutaj taki piękny dzień u mnie muzyczka gra-BAD BOYS BLUE ,obiadek się gotuje no i co do szczęscia potrzeba. Pozdrawiam wszystkich i nie zapominajcie że jest nasz tropi.

a ja się bałam ze będe miała zaległości a tu cisza i spokój no tak wszystkie odpoczywaja w niedzielne godzinki korzystajac z okazji i tej przecudownej ciszy przedstawie się jestem Marysia 21letni wodnieczek ( 09.02.82r) od roku jestem absolwentką technikum gastronomiczno - hotelarskiego sióstr Urszulanek szarych jak to ktoś okreslił po takiej szkole dziewczęta są wspaniałymi żonami, wyrozumiałymi matkami a my sobie dodałyśmy i gorącymi kochankami :) co tu duzo pisać jestem i to jest piękne pozdrawiam