Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laxi

Stany lękowe Nerwiec Zespoły natręctw

Polecane posty

Melduję, że wypiłam! :-) Wszystkiego najlepszego, Kochana! Samych jasnych myśli i pięknych dni. :-) 😘 🌼 🌼 🌼 I zmykam. Lepszego dnia, Kochani! :-) 🌼

i przyłączam się do życzeń ....i jeszcze raz ,jeszcze raz niech żyje , żyje nam niech żyje naaaaaaaaam Kochana rybko zdrowia 👄

a ja kończę za 2 dni , ale tralaala nie powiem ile:)

Paweł Hi, Hi no nareszcie mam faceta, który tańczy jak mu zagram ;))) i nawet fikołki fika :P Melduje, że wzniosłam toast, ale herbatką - po ostatnim to powinno być zrozumiałe :P Życzę wszystkim milusiego dnia - słonko u mnie świeci - no fajnie, ale za jego sprawą się chlapsko zrobiło - zgredowi nie dogodzi ;))) Całuchy 👄 dla wszystkich. Ps. To nam w lutym obrodziło solenizantów 🌼 Następna imprezka się szykuje :P

Gość Iza33
Dziwadełko ty mi konkurencje robisz :D Polece po całości. Seksu, seksu i seksu, oraz miłości, miłości, i zdrowia do seksu, seksu, seksu i pieniędzy do ....koncepcja mi padła :D Całuję gorąco :-)

Cześć kochani! Laxi,Iza33,Sylvi,Ejla,Nerwica,Paweł,Ma-dzik!!!!!!!!!!!! dziękuję za życzenia,tak mi się cieplutko zrobiło koło serca i to tylko dzięki Wam.Całuski dla wszystkich.

dzień dobry! środowe kiblowanie...:) miało byc do 17 he, ale oczywiscie co mi tam, posiedze sobie dłuzej :) bo przeciez fajnie sobie tak posiedziec w znienawidzonym miejscu pracy! he :D no i tak....zima taka pięęęękna! taka cudna....i snieg jest! hi! tylko wiosna juz miala jakoś nadejsc i troche mnie to niepokoi :) i tak.....głodna jakas jestem. wtranzoliłam pomarańcza-giganta a mój zołąd nadal złowieszczo burcz...😠 bezczel! :) no i poza tym wszystko jest pieknie i slicznie :) cudnie wprost :) ajutroejlamaurodziny🌻 he :) 😘 i pita se wzięłam i wypełniłam :) ale nie myslcie, ze taka madra jestem i tu zaraz trzaskalam jakies bógwiejakie obliczenia. strzelilam se pita z cd :) i jest git :) kurka! musze dopłacić 40 kurna groszY!!! w zasadzie to 39..ale chamy, złodzieje zaokrąglili mi to do 40 groszy!!!! wyobrażacie to sobie! skandal! yh...juz do domu chce!!! bu! :) ciał!!! pozdrawiam! :) 😘 :)

Madziku- walnij te papierzyska i do domu na kolacje. Troche sie rozjechał Ci wpis, hihi A i stopke masz świetną, coś w tym opisie jest !!!

Witam pustkowo. Chumorek na poziomie średnim, za oknem mroźno choć słonecznie. Coś mnie oczy bolą, więc musze troche zbastować z netem. Ale będę zaglądała co jakiś czas. Pozdrowionka.

Ejla - wszystkiego najlepszego, Kochana! Samych jasnych myśli i słonecznych dni! :-) 😘 🌼 A wszystkim - lepszego dnia, Kochani! :-) 🌼

Gość Iza33
Cześć nerwiczka :-) Jak tam zdrowie, humor, uśmiech i SEX!...kurde jakieś braki chyba mam, bo monotematyczna jestem :-D Dobra tam, co ja się bede tłumaczyć :-D:-D:-D

Izka33! - :-D Też mam braki :-P W każdym z wymienionych przez Ciebie tematów!!!! :-D Uciekam od nich w ćwiczenia fizyczne. Jak się baba zmęczy, to jej głupie myśli po głowie nie latają... tak często... :-P

Gość Iza33
Kochana ja nie chce byc wulgarna, ale organ nieużywany podobno zanika :-D Niunia, może jakiegoś maila byś wysłała, bo jestem ciekawa co u ciebie :-)

No wyślę, wyślę... Ale uprzedzając - nic nowego... ;-) Co zanika, jakie zanika??? Przyganiał kocioł garnkowi... :-P

Ejla Kochaniutka ❤️ 🌼 Jakie złożyć Ci życzenia By warte były Twego westchnienia Pieniądze - to nie wszystko Samochód - to złomu składowisko W urodziny Twoje, życzę ci serce moje Miłości i kochania Aż do samego zwariowania............... :P ............... i sexu ile wlezie na jakimś porządnym ogierze .... ;))) 🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼🌼 🌼 🌼 A poza tym............. dzieńdobry Wszyściutkim ❤️

No ładnie - to w takim razie coby tam nic Wam nie pozanikało, to Wam też życzę jakiegoś narowistego ogierka :P , a tymczasem choć se popatrzmy na to czego nam natura odmawia :P Sylvi przysłała mi stronke na otarcie łez - Paweł nie patrz :P http://www.menwallpaper.de/Underwear/Under_4/under_4.html Co ? Wolno popatrzeć ;))) ;)))

I ja moje Kochane na swoje urodzinki życzę sobię pana ze strony \"BODY\" STRONA 2 PIERWSZY W LEWYM GÓRMYM ROGU ;))) Niech przybędzie odziany w biały ręczniczek - albo nie ;))) po cholere mi ręczniczek - to wersję bez ręczniczka poproszę ;))) :P

Gość Iza33
A w życiu sie z takimi nie umówię. Laxi oni sa ładniejsi ode mnie :-D:-) :-D

Dziękuję dziewczynki, dziękuje :)👄:) Laxii wierszem to mnie powaliłaś ,nigdy w życiu taakich życzeń nie dostałam:) Wam kochaniutkie tego samego i ...a co tam i do kwadratu ...z tym ogierem też:p

Hi Hi Iza, dlatego wybrałam wariant bez twarzy :D i najlepiej, żeby jeszcze nie mówił po polsku, albo w ogóle nie mówił :D ;))) I Iza, kto tu mówi o umawianiu się? ;))) Ja się nie chcę umawiać - strata czasu - dlatego ma być już bez ręczniczka hi,hi :P ;)))

Ejla- przeprosinki wielkie. Zakręcona jestem na maxa, czemu myslałam że to jutro ten dzień. Niech ten radosny dzień na zawsze Twe troski odsunie w cień. I niech sie śmieje do Ciebie świat blaskiem szczęśliwych i długich lat. Dużo zdrówka i miłości.

sto lat sto lat niech ci gwiazdka nigdy nie zagaśnie i jeszcze jeden i jeszcze raz niech zyje nam :) 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻🌻 🌻 🌻 🌻

👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 Ale fajnie , czuje się odjazdowo tyle życzeń :) Dziękuję jeszcze raz , ale na moim przykładzie proszę tu natychmiast pisać nam o swoich urodzinkach , bo kto jak nie nasza rodzinka złoży tak trafne (no niech będzie) życzynka :) Pwełku niestety mój komp tez nawala i nie chcę mi nic otwierać z podawanych stronek ,jakiś wirus się w nim umacnia:(ale dzięki wielkie.