Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolinka22

Najpiękniejszy tekst jaki usłyszałyście od swojego faceta

Polecane posty

Gość grzywka
Stanęłam kiedyś przed lustrem i zachciało misię krótkiej grzywki.....równałam i równałam... i to co wyczarowałam przyprawiło mnie o łzy.. a on mi powiedział.. nieważna grzywka i tak Cie kocham

Gość julenka
Kochanie Moje Kocham Cie calym sercem i dusza swoja.

Jesteś dla mnie wszystkim, wszystkim co mam... Kocham cie najbardziej na świecie... Czy może byc piekniejszy tekst????

Jesteś dla mnie wszystkim, wszystkim co mam... Kocham cie najbardziej na świecie... Czy może byc piekniejszy tekst????

Gość bonnie_blue
Powiedzialam dzisiaj cos glupiego i zostalam za to odsaczona od czci i wiary. Jak sie o tym dowiedzial moj misio, obronil mnie i powiedzial cos rownie chamskiego jak ja. Wiem ,ze takie rzeczy sa glupie (i nie pisze na temat), ale kiedy moj mysio-pysio tak robi to wiem ,ze mnie kocha. I ja kocham go coraz bardziej. Wielkie buziaczki dla niego.

Gość moze to zabrzmi
okrotnie, ale kiedys ogladalismy film w ktorym laska zostala zgwalcona i take tam i ja do niego 'a gdyby tak mnie ktos zgwalcil?' a on do mnie 'zabilbym takiego gnoja ktory by cie skrzywdzil'.. wiem ,ze to oczywiste, ale tak jakos to na mnie podzialalo...

Gość stokrotka87..
ahhh zazdroszczę wam :(

Gość agusss
to byl w sumie sms " Bede Ci prawic komplementy, szanowac, zaszczycac, tulic, calowac, piescic, kochac, glaskac, draznic, zapewniac Ci wygode, chronic, przytulac, trzymac, wydawac na Ciebie pieniadze, poic i karmic, kupowac Ci rzezcy, sluchac Cie, dbac o Ciebie, popierac Cie, trzymac sie Ciebie, isc na koniec ziemi ale tylko z Toba... Kocham Cie" Troszke nieskladnie ale wiem ze slowa plynely z glebi serduszka i wzruszylam sie do lez

Gość ppinezka
że bardzo mnie kocha i że chciałby mieć ze mną dzidziusia:) a dziś jest moim mężem, mamy dwójkę wspaniałych dzieci i bardzo się kochamy!!!

Gość wyszeptał
"brakuje mi czasu... brakuje mi czasu spędzonego z tobą..."

Gość ehhhhh
"Może nie masz piersi, może masz za duży tyłek, ale coś mnie w Tobie fascynuje"

Gość Malutka.......
czemu jesteś tak nieuleczalna?

Gość zakochana_
"Promyczku moj,ty dajesz mi sens zycia" "Chce zebysmy mieli swoja wlasna rodzine-chce sie z toba ozenic,miec z toba dzieci,takie sliczne i madre jak ty,i chce sie z toba zestarzec" "Nie moge sie doczekac kiedy zobacze cie w sukni slubnej,napewno wygladasz jak ksiezniczka " "Czego bys nie ubrala-we wszystkim wygladasz cudownie,bo to ty dodajesz wszystkiemu uroku" "Juz sobie wyobrazam ciebie w roli mojej zony i matki moich dzieci-bedziesz cudowna" :):):):):):):)

Gość echu echu
ojej.. To był dopiero początek naszej znajomości, ja dopiero tylko go lubiłam. Zaprosił mnie do kina i na kolację. Cały wieczór był strasznie niespokojny, nic nie jadł. W końcu spytałam czy coś się stało a on ze śmiertelnie powarzną miną i łamiącym się głosem powiedział coś takiego : "Kotku, dłużej tego nie wytrzymam. Po prostu zwariuję. Ciągle o Tobie myśle, nie mogę się na niczym skupić. Pragnę Cie." Pamiętam że serduch biło mi wtedy jak oszalałe no szybko się w nim zakochałam :-) Potem było dużo innych pięknym tekstów... No ale dziś nie jesteśmy razem, życie ułożyło się tak a nie inaczej.. Hmmm

Gość echu echu
ojej.. To był dopiero początek naszej znajomości, ja dopiero tylko go lubiłam. Zaprosił mnie do kina i na kolację. Cały wieczór był strasznie niespokojny, nic nie jadł. W końcu spytałam czy coś się stało a on ze śmiertelnie powarzną miną i łamiącym się głosem powiedział coś takiego : "Kotku, dłużej tego nie wytrzymam. Po prostu zwariuję. Ciągle o Tobie myśle, nie mogę się na niczym skupić. Pragnę Cie." Pamiętam że serduch biło mi wtedy jak oszalałe no szybko się w nim zakochałam :-) Potem było dużo innych pięknym tekstów... No ale dziś nie jesteśmy razem, życie ułożyło się tak a nie inaczej.. Hmmm

Gość dziewczynkaaaaaaaaam
W ramach wyjaśnienia tylko powiem, że mam w domu zwierzę - króliczka, a mojego chłopaka nazywają Baran (podobne nazwisko) SmS jaki od niego dostałam, gdy byłam zajęta i się nie odzywałam cały dzień z braku czasu: "Hawk Królicza Twarz. Odezwać się do mnie kiedyś bo ja kupić Tobie karta żebyś pisać do mnie że mnie kochać! Barania Twarz" karta do telefonu naturlisch.. :)

Gość dziewczynkaaaaaaaaam
W ramach wyjaśnienia tylko powiem, że mam w domu zwierzę - króliczka, a mojego chłopaka nazywają Baran (podobne nazwisko) SmS jaki od niego dostałam, gdy byłam zajęta i się nie odzywałam cały dzień z braku czasu: "Hawk Królicza Twarz. Odezwać się do mnie kiedyś bo ja kupić Tobie karta żebyś pisać do mnie że mnie kochać! Barania Twarz" karta do telefonu naturlisch.. :)

Kiedy całuje mnie w łóżku przed wyjściem do pracy : \"Śpij sobie mój motylku\" Kiedy mnie mocno przytula takie wycedzone przez zęby: \"Och Tyyyyyyyyy\" Albo: \"Jesteś wszystkim co mam\" \"Nie ma nikogo z kim mógłym być szczęśliwszy\"

Gość Miska
A ja bardzo wiele pięknych tekstów skierowanych do mnie słyszałam i czytałam. Jednym z ostatnich, który jestem w stanie powtórzyć, który wszak usłyszałam od mojego przyjaciela, a nie mojego mężczyzny, był tekst z okazji Dnia Kobiet: 'Tobie to nie ma co za wiele życzyć, można jedynie innym kobietom życzyć żeby były choć w połowie tak fantastyczne jak Ty'. Słodkie, prawda?:) Mój 'osobisty' mężczyzna stracił ostatnio wenę. Ale bardzo lubię, gdy w telewizji/czasopiśmie oglądamy jakieś zdjęcie dzidziusia, a on mnie wtedy przytula i pyta mnie: 'My też będziemy mieć takie nasze śliczne bobo, prawda?'. I jeszcze przy okazjach róźnych przytula mnie i mówi: 'Jesteś strasznie słodziutka i kochana, a ja jestem strasznym szczęściarzem, że jesteś ze mną. Kocham Cię tak bardziutko!'

jak czytam niektóre wypowiedzi to mi sie zakreci czasami łza w oku. A jednak moze tak byc. ja ma za soba jeden zwiazek ale nigdy nie usłyszalam tkaich rzeczy...... slysze je od znajomych od przyjaciół \"Jestes wyjątkowa, trzeba bardzo długo szukac zeby znalezc kogs takiego jak Ty o ile to jest możliwie\" i tym podbne ale od osoby ktora byla ze mna nigdy tego nie slyszałam....... ale czytajac to widze ze jednak jest tak...... no moze raz usłyszalam po pierwszym pocałunu \"jak CIe pocałowałem to pomyslałem zejestes taka jak chciałbym bys byla jak marzyłem\" ale niestey chyba juz teraz nie ma to znaczenia. Czytając Was mam wrazenie ze jednak mozna sie poczuc przy kochanej osobie wyjątkowo i gdyby mysle o kim z kim bede w przyszłosci ............ tak bardze pragne tego co juz Wy dostajecie........... Zyczę Wam dalej szczęscie i pięknych , wyjątkowych chwil przy Swoich Męzczyznach , ZE WaS nie zawiodą ale jeszcze nei raz zaskocza mile

Gość takie_tam
a mnie mój mąż powiedział kiedyś powiedział że chciałby umrzeć przede mną - bo nie chce beze mnie żyć :) az mnie coś w serduchu pikneło......a muszę dodać ze on raczej nie jest skory do wyznań :)

Gość bla bla
bo mnie tak jakos od srodka....chce ciebie dotykac widziec slyszec kochac czy to nie piekne ??? kocham go

... mój przed chwilą dosłownie powiedział: \"Ty jesteś wszystkim, a ja marną resztą...\" I jeszcze: \"jesteś zjawiskiem-niech się wszystkie tęcze świata schowają\" i jeszcze parę słodkich słów, ale te były najpiękniejsze...

Gość odchodze
myslalam,ze go wycaluje z tej radosci :)

Gość ja też mam misia
"wiedz ze ja jestem i czekam na ciebie" :))))))))))))

Gość Marzenie do spełnienia
Jak się spotykaliśmy ze swoim jeszcze nie-mężem to zawsze nasmiewałam się, że przy zaręczynach (uparł się żeby było przy rodzicach) musi koniecznie uklęknąć bo się nie zgodzę i wiecie co, zrobił to z ogromnym bukietem czerwonych róż.

Gość w gore

Gość .........
"Warto było czekać na Ciebie 25 lat... " Kocham Go :)