Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolinka22

Najpiękniejszy tekst jaki usłyszałyście od swojego faceta

Polecane posty

nie zrozumcie mnie źle... nie chce nikogo urazić... ale kiedy czytam te teksty, to wydaje mi sie to takie łzawe, melodramatyczne, jak w kiepskich serialach brazylijskich... zawsze mi sie wydawało, ze jestem romantyczką, ale teraz to sama nie wiem... moze sęk w tym, ze takie słowa brzmią najpiekniej na świecie, gdy sie je słyszy z ust najbardziej ukochanej osoby... :-) ale kiedy sie je czyta, to przypomna to zwyczajne romansidło... :-( moze mam dziś doła... ? :-(

Gość Alicja -leo
pojechalam z kolezankami na krotki wypad.......po kilku godzinach od pozegnania się z mezem dostałam sms "chciałbym się z toba zestrzec" -jesteśmy razem 16 lat -było w tym czasie wszystko-raj,nuda,ciezkie chwile

Gość odległa planeta miłość
to bez wstępu nie będzie miało sensu wiec napisze wstęp mój ukochany mieszkał w akademiku, nie mieli zamka w drzwiach, podtsawili pod nie krzesło. któregoś dnia, jak rozmawialiśmy przez gg i był bez koszulki, weszła do niego koleżanka. po moim tekście o tym, że zazdroszczę jej widoku napisał: "jak już będziesz moja to będziesz sobie mogła patrzeć ile będziesz chciała". nic mnie nie rozczuliło tak, jak to :) i jeszcze jedno: "jak już odejdę z tego świata to chcę zostać Twoim aniołem Aniołku"....

Gość magusiaa
mój mówi "Jesteś kobietą mojego życia..." a skrót tego sobie robi KMZ oczywiscie;)

Gość Mój facecik ...
mówi mi bardzo często:" kochanie jesteś dla mnie wszystkim, kocham cię na zabój i pragnę abyś kochała mnie tak samo, tak bardzo lubię jak się śmiejesz..." Wiecie co, to cudowne mieć faceta ktory naprawdę kocha.Pozdrawiam wszystkich.

Gość nie warto wspominać
"fajna jesteś" nic innego nigdy nie usłyszałam...

Gość powiedzial mi ze chcialby
miec ze mna dziecko i ze bardzo mnie kocha

wlasnie...czasem faceci sa ograniczeni a czasem zaskakuja...od kilku miesiecy jestem z fantastycznym facetem i nigdy nie czulam sie lepiej...caluje mnie po rekach(ale mnie na nich nie nosi bo waze 70 kg lol) to nic... nadrabia tym,ze caluje mnie po sttopach jak sie kochamy...czy to normalne? feteszysta nie jest...mimo tego bardzo to lubie x

Gość ka ko ki
Moje Kochanie czesto mowi mi mile rzeczy ale najbardziej utkwil mi sms od niego na poczatku naszej znajomosci jak byl w pracy na drugim koncu Polski:Po raz kolejny to tylko ja.jestem w hotelu nawet jest ok brakuje mi tylko Ciebie i az Ciebie a co bedzie dalej moge to na razie wyrazic przez smsa KOCHAM CIE SKARBIE.Mysle o Tobie i wspolnie spedzonych chwilach i az plakac mi sie chce ze Cie tak dlugo nie zobacze nie poczuje nie dotkne.kocham Cie bardzo chce byc z Toba bez wzgledu na wszystko. Beczalam po tym jak bobr i oczywiscie mam go do dzisiaj w archiwum ;) Po jakims miesiacu: Od nastepnego miesiaca odchodze z tej pracy tylko dla Ciebie. i odszedl z niej :D

Gość nqjpiekniejszytekst
dwa dni temu obudził mnie telefonem o 3 w n ocy, pracuje daleko .. zeby powiedziec ze juz niechce czekac.. ze chce zebysmy mieli dzidzie :D

Gość Izunia77
Jestes tym, na co czekałem całe życie:)

Gość nadal przejęta
"gdy jesteś ze mną to jest jak święto... ty jesteś świętem..."

ja... jakoś nie wierzę w takie słowa choć słyszę/czytam wiele od mojego ukochanego, czekam na jego czyny

ój facet nie ma talentu do wymyślania super tekstów ale mniejsza z tym. jest kochany, pomocny, miły, kulturalny i swoimi czynami wynagradza mi to wszystko co czasami bym chciała usłyszeć. życze każdej dziewczynie takiego chłopaka/męża/kochanka

Gość az sie wzruszyłem
A takie teksty słyszałyscie? podaj piwo kobieto? gdzie do **** pana jest ten obiad? ucisz tego zasrańca bo zaraz sam wstane i mu p******** ale to jest najczesciej spotykane: sam jak do mnie mówi kobieta to nie mam pojecia o czym ona gada, gada gada gada o dupie marynie dopóki w TV nie zaczyna leciec np. cos na co czekałem i wtedy w trakcie jej ekscytacji: dobra juz skoncz p******** chyba że nie leci nic, to wtedy dobra, mhm, ok, tak tak, no, a na koncu "kocham cie kochanie, nie moge bez ciebie zyc" trele morele majtki w groszki...i fajnie

Gość i znów i znów
"będziemy w ciąży... bedziemy rodzić... będziemy..."

mowi mi wiele milych slow, jednak najbardziej lubie jak mowi \"Kocham Cie\" i \"moja żona\" pomimo ze nią jeszcze nie jestem:)

Gość Co myslicie o tym
"Nigdy nikogo tak nie kochalem jak Ciebie, tylko dla Ciebie chce mi sie zyc. LOVE NA CALE NASZE ZYCIE".

Gość Co myslicie o tym
Jak to sobie przypominam to chce mi sie plakac, bo nie jestem juz z tym facetem.

\"Życie bez Ciebie jest jak ogladanie zachodu słońca w pochmurny dzień, życie bez Ciebie jest jak świat bez zieleni, jak motyl bez skrzydel, kocham Cie: \"Chcę Cię mieć na własność, nie chcę sie Toba z nikmi dzielić\" \" Na zawsze w moim sercu tylko Ty kochanie\".

Powiedzcie proszę jak to brzmi? v1 \"Pieścisz moją duszę swoim śmiechem\" v2 \"Twój śmiech jest pieszczota dla mojej duszy.\"

Gość nanka anka
to nie tekst mojego faceta ale kolegi który mnie kiedyś tym tekstem zaszczelił : Czy ty się magnesujesz? Nie bo przecież ZŁOTO się nie magnesuje!!! Nie zapomnę tego tekstu

Gość wybuchowa bombonierka
Widzisz te gwiazdy na niebie? Są tak daleko, nie moge do nich dosięgnąć ręką, ale mam jedną gwiazdkę, która jest teraz obok mnie i która jest najpiekniejsza z nich wszystkich. Takie teksty mi mówiła na poczku zanjomośc, a teraz jest romantyczny jak stara ścierka, a dziś mija 6 lat jak jesteśmy razem...

Gość alcia9090
do swojego kumpla"Ala to po prostu ideał kobiety", gdy budzi się rano"jesteś moją wyśnioną księżniczką", chwilę po tym jak zadzwoni do mnie znajomy"powiedz temu swojemu koledze,że jesteś moją dobrą wróżką i z nikim się nie podzielę,bo ja nie lubię dzielić się tym,co mam najdroższego" kiedy źle się czuję lub jestem chora"zrobię Ci herbatkę,nakryję kocykiem,a potem bardzo mocno przytulę żebyś szybciej wyzdrowiała", i zwykłe,ale wzruszające"Kocham Cię myszko"

Gość Haha dobre...
Mój, na początku znajomości, napisał dla mnie wiersz.Był bardzo wzruszony, gdy mi go dawał, a ja za to, mało nie zlałam się w majtki, jak go czytałam i jeszcze musiałam powstrzymywać śmiech :) Szczerze, był strasznie grafomański i harleqinowy. No ale przecież intencje się liczą i w każda rocznicę ślubu wyciągamy go i oboje rżymy. A jest tego już kilkanascie lat, znaczy całkiem udanego zwiazku. A ciągle mi tam truje do ucha, jakam cudowna, piękna, mądra (bo i prawda :P)

"kocham cię. tak bardzo..." "jesteś wyjątkowa.. nie ma drugiej takiej samej jak ty. a to dobrze, bo nie chciałbym kochać dwóch." ale i tak jak sie okazalo byly to puste slowa, wiec nie ma sie co przejmować ;P

Gość wanda co nie chciala niemca 12
-"jestes miloscia mojego zycia" -"z nikim nie bylo mi tak wspaniale jak z Toba" -"zadna kobieta nigdy nie zastapi mi Ciebie"

Gość 1111111111111
bardzo Wam zazdroszczę :o mój nie mówi mi żadnych pięknych tekstów,nie wiem dlaczego? chyba jestem po prostu beznasziejna 😭