Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaa__14

z jakiej strony sciagnac the sims2

Polecane posty

a jaka karta graficzna musi być?? bo mi chba przez to n ie dziala

Gość misiax
Słuchajcie z jakiej striny ściągacie simsy?Bardzo was proszę o odpowiedz:)

Gość gosiaczekgubin2
hej ja mam the sims 2(4płytki ) studia, nocne życie.jak ktoś chce to niech pisze na gg 11291497 koszt tylko za znaczek i płyty... i nic pozatym.mam na imie gosia i jestem z gubina nie długo skącze 17lat.

Gość on-012
Simy można ściągnąć przez aresa.Już miałem 2 razy za pierwszym juz nie pamiętam jakim cudem sie usuneły a za 2 jak je właczałem po 1 graniu to był błąd i usunołem ale to chyba przezemnie nie chodziły.Mniejsza.Polecam aresa.Narka.

Gość EmU1992
Jedyne wyjście bez zabawy to Ares!wpisujecie \'\'maxis the sims 2 \'\' bierzecie ktoras wersje czekacie sprawdzacie jak to nie ta to następna...Cierpliwość popłaca:)Jak komuś nie pasuje to niech lepiej zacznie zbierać kase na kupno simów;)Myśle,że na ten temat nie będzie już postów:)

Gość ewelex
najlepiej jest sciagac przez program Default-FlashGet tylko 3 dni i simsy juz sa jedyny minus ze trzeba wyslac smsa za 5 zl zeby cos w ogole sciagnac,ale to tylko jednorazowo,nie sciagajcie przez aresa bo bedziecie czekac z miesiac az wam sie sciagnie.

Gość jej ekscelencja
ja ściągałam przez aresa jakieś 40 min i gotowe :) polecam

Gość Agata1994lol
Ja ściągam z BearShare, z tym że dodatki i dopiero mam 30% z 4 pory roku, 20% nocne życie i ;( 4% podróże. Mam nadzieje ze się ściągną jak najszybciej i będę mogła w nie zagrać. No na razie mam tylko podstawę sims 2 i dodatki takie jak włosy ubrania, meble i inne. Więc ściągam dodatki bo wiem że warto.

Gość the sims 2
No i co z tego że je dobrze przegracie lub pobierzecie one mają takie zabezpieczenia przy uruchamianiu i nie czytają płyty w napędzie. Wchodzą tylko orginalne!

Gość pina234
ja nie moge sciagnąć tego programu bittorrent experimental moze podacie mi link do jakies strony :) ?

Gość Klaudix
Może mi ktoś wysłac simsy niewiem na gg albo e-maila Dzięki:) gg 8805262 e-mail klaudia_10_10@o2.pl Dzieki :p

Gość basia315
Hej! Bo ja mam własną grę The Sims 2, The Sims 2 Zwierzaki, The Sims 2 Własny Biznes i The Sims 2 Akcesoria na Święta. Wszystko kupiłam, i chodziło mi to do czasu. Dzisiaj chciałam sobie zagrać, włączam grę, a tu nagle wyskakuje mi jakiś błąd. No to włączam kilka razy i dalej się to działo. No to postanowiłam odinstalować grę i zainstalować ją jeszcze raz. Jednak kiedy wkładam płytkę do napędu, zasuwam i chcę zainstalować, to na ekranie pojawia mi się okienko z napisem: The Sims 2 i czerwone kółeczko z krzyżykiem w środku. Nie wiem co robić! Jestem uczciwa, ale sytuacja zmusza mnie do ściągnięcia Simsów z internetu... Proszę o pomoc! Jeśli ktoś zna jakieś sposoby na ściągnięcie proszę pisać na GG: 9730184. A moze ktoś miał taki kłopot jak ja i się jakoś z nim uporał?? Proszę o pilny kontakt! Na prawdę bardzo zalezy mi na Simsach! Proszę o pomoc! Z góry wielkie dzięki...

Gość basia315
PS. Próbowałam wielu sposobów na ściągnięcie gry The Sims 2, m. in. przez Aresa, ale nie chciało mi nic znaleźć, no a kiedy próbowałam sciągnąć z Bearshara, to chciało mi szukać tylko muzykę i filmy. Przeczytałam prawie całe forum i żaden z tutejszych pomysłów na ściągnięcie The Sims 2 nie wypalił! Jeszcze raz proszę o pilny kontakt. GG wyżej. pzdr

Gość basia315
PS. Próbowałam wielu sposobów na ściągnięcie gry The Sims 2, m. in. przez Aresa, ale nie chciało mi nic znaleźć, no a kiedy próbowałam sciągnąć z Bearshara, to chciało mi szukać tylko muzykę i filmy. Przeczytałam prawie całe forum i żaden z tutejszych pomysłów na ściągnięcie The Sims 2 nie wypalił! Jeszcze raz proszę o pilny kontakt. GG wyżej. pzdr

Gość fdgdgdf
yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! udalo mi sie po 10 minytach sciagnelo sie z ares;*

Gość basia315
A ja sobie sciagam z aresa! za pol godziny mi sie sciagnie, ale mam pytanie: co trzeba zrobić kiedy już się ściagnie z aresa? rozpakowac, wgrac na plytke, czy trzeba miec jakies cracki, nie cracki, jakies torenty! booze ja sie w tym gubie! zalezy mi na simsach, a mi nie chodzą ( mam oryginalną gre ) więc musze sobie ja sciagnac! wiec prosze o szybka pomoc ! pzdr

Gość basia315
helooł! ja sobie sciagam z aresa. jeszcze jakies pol godziny i mi sie sciagnie, ale powiedzcie mi co zrobic zeby mnie policja nie namierzyla z aresa, i co zrobic po sciagnieciu simsow bo nie wiem! piszcie na gg 9730184 lub na emaila basia__@amorki.pl

Gość Anetka960
No i weszłam sobie w google i wpisałam sobie SIMS @ TORRENT i co dalej?? Chcę szybko ściągnąć The Sims 2 z jak największą ilością dodatków ale ja w życiu niczego z neta nie ściągałam!!!! Pomocy plis!!!! Normalnie miałam kiedyś The sims 2 i sie uzależniłam!!!!

Gość Emil
jak ściągnąć the sims2

Gość Yellonek
Ja pierciukam ! Juz tyle osób mówiło jak ściągnąć simsy a Wy nadal nie wiecie ... Co sie z tym narodem dzieje ;] Ja ściągnęłam z Bearshare ale nie wiedziałam jak to rozpakować bo to jakiies dziwny było ^^ Się wkurzyłam i usunęłam i znalazłam lepsze zajęcie niz granie w simsaki ;D Powodzenia w ściąganiu i zadawaniu pytań " Jak ściągnąć The sims 2 '' :)

Gość Yellonek
Ja pierciukam ! Juz tyle osób mówiło jak ściągnąć simsy a Wy nadal nie wiecie ... Co sie z tym narodem dzieje ;] Ja ściągnęłam z Bearshare ale nie wiedziałam jak to rozpakować bo to jakiies dziwne było ^^ Się wkurzyłam i usunęłam i znalazłam lepsze zajęcie niz granie w simsaki ;D Powodzenia w ściąganiu i zadawaniu pytań " Jak ściągnąć The sims 2 '' :)

Gość BARDZIEJ INTELIGENTNA....**
Ściągnijcie sobie uTorrent i tam ściągajcie (niektórzy z wolnym netem troche poczekają ale się opłaca,ja tak ściągnełam wszystkie simsy 2 razem z dodatkami i pakietami i akcesoriami....

Gość precious1
Ej ja ściągam go z tej storny podajen przez Martynka :) ale wogóle nie mam żadnych plików żeby je pobrać pomówżcie !!! pisac na gg 10336602 jezeli ktoś wie jak ściagnac The Sims 2 :) prosze !

Gość cinderella109
hejka wszystkim wlasnie sciagnelam simsy 2 przez bearshare tzlko teraz nie wiem jka to otworzyc wypakowalam plik na pulpit ale po otwaciu wyswietla mi sie mnostwo ikonek nacisnelam na jedna z nich tam gdzie pisalo sims ale wlaczyly sie imy ta stara wesja jedynka to znaczy ze scignelam nie ta wersje czy coś bo juz nie wiem pomozcie najlepiej na maila buŚki

Gość cinderella109
hejka wszystkim wlasnie sciagnelam simsy 2 przez bearshare tzlko teraz nie wiem jka to otworzyc wypakowalam plik na pulpit ale po otwaciu wyswietla mi sie mnostwo ikonek nacisnelam na jedna z nich tam gdzie pisalo sims ale wlaczyly sie imy ta stara wesja jedynka to znaczy ze scignelam nie ta wersje czy coś bo juz nie wiem pomozcie najlepiej na maila buŚki

Gość cinderella109

Gość mika955
mi to nie wychodzi pomóżcie plis

Gość Wioluka
www.suprnova.org

Gość Wioluka
www.suprnova.org