Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaa__14

z jakiej strony sciagnac the sims2

Polecane posty

Gość enne
wlasnie no to mi [pomoz probowalam caly czas i co gowno nic ares sie nie laduje ja mysle ze z beartshave czy jak to tam jest moja psipsiula scignela z emule w 3 dni ale pozniej jej nie dzialy ja juz nie wiem z czego sciagac hm... moze z neta ze stron sprobuje a i racje ma ze wchodza wirusyn trojan mi wszedl:(*( H EL P zjkaiej strony??

Gość Magda5078995
Ja myślę że najlepiej poczekać aż będą w sklepie!! Teraz są już za około 70-50 zł;* Może sobie kupię! Wkońcu poczekam jeszcze z msc i może będą za 40 czekajcie a nie kradniecie....;* Bużka;)

Gość sHARPAY
HAAAA NO TAK NAJLEPIEJ TAK NA PISAĆ !! TYLKO ZE JA JESTEM JUŻ SPLUKANA KASE DOSTANE ZA 3 MSC BO MAM SZLABAN I CO JA MAM ZROBIC WYSRAC SE JA!! POMOCY NAWET MOGE MIEC 100 WRUSOW ALE JA CHCEE SIMSY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZROBIE WSYZTSKO!!!

Gość mam jeeeeeeeeeeeeeeeeee
U W A G A !! mam the sims 2 1! naprawde scxignelam z neta napiszcie na moje gg to kazdemu moge wyslac!! za darmo naprtawde!! 10377875 !!

Gość asiuuunia
Słuchajcie ja tez chciałam ściągnąć z neta sims2 i ściągnęłam z bearshare i pobrałam coś takiego... The Sims 2 Zwierzaki DVD PL.iso noo i mam problema bo jak wchodzę na to co ściągnęłam to uruchamia się nagrywarka dvd nero.. no to si! wzięłam płytkę i elegancko zgrałam na nią wszystko.. a problem polega na tym ze nie wiem co dalej z tym??? bo jak uruchamiam ta płytę to nic się nie dzieje aaa jakby co to ja pierwszy raz ściągałam gre:) i nie znam się na tym więc proszę o odp od kogoś kto zna rozwiązanie mojego kłopotu:))) i żeby nie było wątpliwości to to szukałam takiego pliku który ma wystarczającą ilość MB gdzies przeczytalam ze ta gra ma coś ok 750MB wiec ja ściągnęłam taki co ma 800MB wiec albo cos źle robie albo mam coś skopane w kompie albo po prostu w ciula mnie zrobili:)

Gość Monilka09
Ja siciągnęłam z Aresa (program). Wszystko było ładnie pięknie tylko że pisało że to jest 2 a cały czas właczała mi się 1:/ Nie wiem co mam robić chyba najmądrzejszym rozwiązaniem będzie ich kupienie:)

Gość asiuuunia
no racja tyle ze dla mnie sciaganie filmow gier czy muzyki to poprostu frajda a gre sciagam poraz pierwszy i chcialabym zeby mi sie udalo;) acha i jakby co to jest moje gg jakby ktos chcial mi cos doradzic 3946528 w mojej sprawie;]

Gość to jest właśnie
`Ja myślę że najlepiej poczekać aż będą w sklepie` hahahah o koorwa z księżyca spadłaś??? :O simsy 2 są w sprzedaży już chyba z 2 lata :O

Gość Kaja piszcie na 6429390 gg
Ja szukam i szukam i nie moge znalesc moje gg to 6429390 piszcie prosze jak ktos ma i niech przesle BLAGAM

Gość keisha5666
Cześc! wiem jak to jest chcesz sobie zagrac a tu nic ja męczyłam się przez pól roku i co? MAM THE SIMS 2 ! ściągnełam z aresa! pomoge wszystkim piszcie pod nr 12150422 jestem dostepna czekam!

Gość keisha5666
asiuuunia WIEM JUZ NA CZYM POLEGA TWOJ PROBLEM! nie masz pliku txtx.555633. jest on tylko na aresie dlatego pobiera sie tylko z aresa sciaga on 3 pliki! 4.txt.6. 5xtttxxa. 6nyxt4 Bez tych 3 simsy nie zadzialaja! piszcie a wam pomoge naprawde czekam ;))

Gość keisha5666
a tak wogole na supernowie wchodzi duzo wirusow stamtąd nie scigajcie! supernowa nie ma kodu trzeba go wpisac jak scigniesz jest to kod 68w44 moze komus sie przyda buśka ;**

Gość keisha5666
a i mowie ze wypakowac plik jest trudno na aresie nie trzeba wypakowywac tylko wpisujesz co szukasz i scigasz do 30 minut gora!! wypakowac nalezy wchodzac w plik nacisnij wypakuj i wypakuje sie ale nie wiem ile czasu u mojej kumpeli 3 godziny! hehe wypakowanie trwa od 5 minut do -3 godzin! polecam wypakowac na pulpit ! a i na pulpit wpiszcie kod 55 ww 777

Gość keisha5666
..[WwW.LiMiTeDiVx też jest plik ściąga się bardzo bardzo wolno tak dokładnie to 0,1 żeby było ściaga sie z godzinkę;**

Gość keisha5666
Piszcie na moje gg udziele kodow do gry jesli sie nie uda scignac simsow wysle je na emial...;)) pomoc jest udzielana od 9 do 20 :00

Gość enkeie
Dzienki keinsha za ten kod dzieki tobie gralam w simsy cala noc;p

Gość annkuś
Hej;p Cmook dla Keisy dzięki niej mam The Sims 2 i dodatki;p zwierzaki i cztery pory roku;p Kocham Cię;* Idę grać pa ;*;*

Gość asassad
Dzięx Kieisha czy jak tam;p ZA POMOC! DZIEKI TOBIE MAM THE SIMSM 2 I ZWIERZAKI;P

Gość madzius9s4
Sprzedam The Sims 2 ! Nowe w foli! Chętni niech piszą na e-maila madzius94@buziaczek.pl

Gość Martaaaaaaaxcv
Nie no... już chyba prościej będzie przegrać płytę od kogoś... jutro ściągnę Aresa, ściąga z BearShare ale z tego co mówicie to nic z tego... I może się uda. ;) Mam nadzieje, bo to naprawdę trzeba miec do tych programów cierpliwość... i trochę wiedzy.

Gość kijek000011
ja probowalem wedlug waszych rad i nic zainstalowalem ten program i wpisuje na tej stronce i nic caly czas wyskakuje napis No torrents matching "sims 2" in category Games nie wiem co mam robic licze na szybka odpowiedz

Gość KEISHA455544
nie masz odpowierdniego programu

Gość darinka
suchacie sciągcie emula i z tam tąt the sims 2

Gość oliwka piwka
Ja na Aresie wpisuję The Sims 2 i mi wyskakuje że nie ma plików w tej kategorii.Co mam robić?

Gość sims 2
to bardzo proste !!! Jednak trzeba zapłacić 8 zł. 1.pobierz bitcomet i tam pisze strony do torentów i tam się rejestrujesz (wysyłasz sms za 8 zł)i ściągasz co chcesz filmy gry ja mam z tego programu simsy bardzo polecam!!!

Gość ola1998
Patika1997 mi pomogła to wszystko dzięki niej :) Dziękuję Tobie bardzo simsy mi chodzą :) Jej Przepis na simsy to wejść na www.suprnova.org na górze wybrać GAMES wyszukać stronę 41 będzie pisało SIMS 2 trzeba kliknąć na tą nazwę i się ściągają :) Pozdro Wszystkich Myślę że u innych tak jak u Mnie będą chciały chodzić:) :* :) :*

Gość Anusia2807
Olu a jak długo to mniej wiecej sie sciaga??

Gość Cami
Iwcio,SIMS'y właśnie już kończą się sciągać,ale to i jest problem. Bo już jest 100%,ale gry nie można włączyć.Dlaczego?