Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaa__14

z jakiej strony sciagnac the sims2

Polecane posty

Gość czubeq
fajnie sie czytalo te wszystkie wasze wypowiedzi i znalazlam jedna JAK MOZNA SCIAGNAC SIMS 2 i wlasnie sciagnelam sobie program Ares i mi sie sciagaja moje Simsy ale nie wiem co z tego bedzie:)..ale warto sprobowac:D..powodzenia:*

Gość pizdolina
najbardziej mi sie podoba to ze wszyscy p[isza o grze a jakis gosciu wyzywa sie z kims

Gość julcia_1350
kurde no czemu mi sie nie chce w ogole sciagnac ten program bo jak go juz sciagnelam to jak chce go zainstalowac to mi wychodzi error opening file for writing i dalej cos tam a na dole mam przerwij ignoruj albo ponow probe a jak daje ponow probe to i tak mi wyskakuje ta sama ramka i co ja mam zrobic

Gość bzzzzzzzzzzzzzz
nie wiem jak wy to robicie że wam tak wolno ściąga bo ja po 1dnej min ściągania mam jakieś 12% ;0

Gość bzzzzzzzzzzzzzz
a po 5min mam 52% the sims2 ;)))

Gość laidback
Weź sćiągnij sobie program "Ares", jest on po polsku, wiec nie będzie problemów z obsługą ^^ Wyszkuaj sobie w nim " the sims 2" i po 40 minutach będziesz grać.. Polecam :D:D

Gość Nie umiem
Jak wejdę na tą stronę to nie ma search. Pomóżcie!

Gość Nie umiem
laidback czy to jest legalne?

Gość zrozpaczona.
witam wszystkich. mój problem polega na tym, że chcę ściągnąć The Sims 2 Nocne Zycie i The Sims 2 Na Studiach. ściągnęłam z 5 programów do pobierania. w Bitcośtam nie czaję o co kaman, w DC++ również, w eMule ściąga się gorzej niż by ślimak ciągnął, w Bearshare są tylko pliki muzyki i wideo, a w Aresie czekam godzinę i żadnych plików mi szanowna wyszukiwarka nie znajduje. czy ktoś mógłby mi doradzić, co mogę w tej sytuacji zrobić?

Gość oania15
proszę was pomocy !!!!!!!!! z aresa mi sie ściągnąć the sims 2 z emule też co mam zrobić proszę o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!! piszcie na mój e-mail błagam pomocy

Gość alexz11
o jeju, przeciesz wystarczy tylko wejsc na bearshera albo emula, wpisac sobie "the sims 2" i sciagnać:)co prawda, bedzie sie troszke ściągało, ale za niedługo bedzie mozna wymiatac na tej grze od rana do nocy:P ja nie musiałam sciagac simsów bo mam własne:)ale wiem jak to sie robi i jest to banalne:)PaPa:*

Gość Mregty
Przepraszam, ale czy to nie będzie jakieś "pirackie"? Bo wydaje mi się, że tak... Wolę dmuchać na zimne, niż mam płacić jakąś wysoką karę! Ale chociaż...

Gość wertq
chce ściągnąć gre the sims2 z jakim kolwiek dodadkiem ale tak żeby mogło się wszystko robić proszę pomużcie

Gość syney
Napiszcie mi gdzie jest search bo jak wpisuje sims 2 ub the sims 2 to mi wyskakuje alegro a wiecie że w alegro kupuje się za pieniądze . NAPISZCIE PLIS!!!!!!!!

Gość lala77271
nie mogę ściągnąć the sims 2moze ktoś mi pomóc plissssssss!!!!

Gość lala77271
napiszcie gdzie dokładnie znajduje sie search bo cały jak wpisuje sims 2 lub the sims 2 to wyskakuje allegro

Gość miaaa
Polecam bardzo serdecznie Ares'a Bo właśnie pobieram The Sims 2.Wcześnej próbowałam z Emule i Bera Share ale jakoś nie szło pozdrawiam

Gość Dona_13
mam problem probuje sciagac simsy 2 juz wiele razy i ciagle mi sie nie sciagaja a jak sciagam z programu BearShare to sciagna mi sie tylko simsy normalne.Jak to zrrobic zeby sciagnoac simsy 2 ?? Prosze was pomozcie mi pliss

Gość MONIA79
Próbuję ściągniąć the sims 2 no i zainstalowałam program Bittorrent Experimental, weszłam na stronę www.suprnova.org i nie wiem gdzie jest ten search? POMOCY

Gość StaraAleJara
Wiecie co, przeczytałam chyba już z 12 na 16 stron tego forum i powiem wam tylko tyle. Nie wszystkich stać na oryginały więc ci, którzy je mają ze sklepu albo radzą kupić to neich się lepiej nie udzielają, bo to forum jest po to by ściągnąć Simsy a nie kupić. Tyle, że można kupić to każdy głupi wie, ale nie każdy ma kase. Ci, którzy nie lubią Simsów: Po jaką cholerę tu włazicie i marnujecie strony skoro nie lubicie Simsów! Lepiej spójrzcie na tytuł forum to dowiedzie się, że tutaj takie palanty nie piszą! Uwielbiam Simsy ze względu na możliwości budowania. Mam 18 lat i uważam tę grę za świetną, a zarządzanie mieszkańcami to dodatkowa atrakcja. Mi np. taka gra jest potrzebna, bo idę na architekturę, a konkretnie na projektowanie wnętrz i mam gdzie poćwiczyć. Osoby, których ta gra nie interesuje niech się nie odzywają. Poczytałam wasze sposoby i wiele mi nie wychodzi. Strony czy linki, które piszecie często są nie wykrywane w wyszukiwarce tzn. w internecie. Postanowiłam skorzystać z programu Ares. Wpisałam Simsy 2 zaznaczyłam jako programy i ściąga mi od rana, ale zaraz już się skończy ściąganie. Pozdrawiam.

Gość Edi.........
Podajcie mi strone z której sie sciaga te sismy prosze!!!! moje gg to 9099667

Gość *********************
JAK KTOŚ WIE Z z jakiej strony sciagnac the sims2 CZTERY PORY ROKU TO NIECH MI NAPISZE NA GG:7232544 NARKA

Gość *********************
JAK KTOŚ WIE Z z jakiej strony sciagnac the sims2 CZTERY PORY ROKU TO NIECH MI NAPISZE NA GG:7232544 NARKA

Gość anetka999
pomoc!!!! jak sciągnąć simsy2 z BeareShare

Gość onam..
ja bearsherem mogę ściągać tylko muzykę i pliki video.....nawet nie wiedziałam ze można inne pliki a ktoś mi mówił że np tekstowe możne, ja mam chyba jakąś ubogą wersję tego programu

Siema ziomy mam pytanie z jakiej strony można ściągnąć The Sims2?? czekam na odpowiedź pozdr. dla wszystkich którzy mają ten sam problem co ja xD

Gość ollicia
Mam prośbę do ciebie, tzn ta która się tak chwali że jest ze szczecina że ma sims 2 i ze jeździ do kina. Proszę cię nie pisz takich bzdur na stronie która jest poświęcona ściągnięciom gry the sims 2. A wiesz może dlaczego?? Jesteś bogata-to wiemy. Ale, powiedzmy, jesteś brzydka-to chłopaka będziesz miała na 100% ale będziesz nieszczęśliwa ponieważ on poleci na twoja kasę nie na ciebie. Tak się chwalisz kasą a nie zwracasz uwagi na ludzką krzywdę-ludzie na świecie głodują i się tym nie chwalą. Dlatego uważam, że jesteś bezczelna. Jeżeli jesteś na tyle inteligentna to powinnaś wiedzieć dlaczego. P.S. ja pobowalam w bittorencie ale jest jakis blad, a w e-mule sie wogole nie sciaga a w aresi sciagnela sie sims 1 i to po angielsku pomoc przeslijcie na olusienka@vp.pl pzdr:)

A ja ściągnęłam ten program weszlam na to suprnova.org wpisauje w wyszukiwarce The Sims 2 i wsyakuje mi cos takiego: The Sims 2 U nas zawsze większy wybór. Sprawdź jak niskie są ceny. www.Allegro.pl. Klikam na to i wyskakuje mi oferta allegro :/. I że niby co ja mam z tamtad sciagnac .? ://

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeew
Słuchajcie ja pisze z prośbą o pomoc bo nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić pomużcie błagam nie umiem ściągnąć The Sims 2 jak wy to robicie??????