Gość anica Napisano Październik 21, 2004 No wlasnie co z Warszawa? gdzie sa dobre lumpeksy? czasami wchodze do jakichs, ale nic nigdy nie trafilam prosze o namiary.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koszalinka 0 Napisano Październik 22, 2004 rysa--> a ten na Obuzu gornym to tam hehe na wage jest czy jak..jakie ciuszki najczesciej mozna trafic?:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koszalinka 0 Napisano Październik 22, 2004 rysa--> a ten na Obuzu gornym to tam hehe na wage jest czy jak..jakie ciuszki najczesciej mozna trafic?:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rysa Napisano Październik 22, 2004 część lumpków jest na wagę (warto jechać w dniu dostawy,bo można cos wyszperać),a część jest wyceniona. Jeśli chodzi o firmy to są rózne min.vero moda, h&m,kaphal itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koszalinka 0 Napisano Październik 22, 2004 :) ok to sie wybiore :) ale i tak polecam w gdyni ten na ul.Zamenhofa w Chyloni..maly ale np.dzis kolezanka wyszperala za 15 zł sliczna sukienke Vero mody czarna i bluzeczke welniana bez rekawow Vero Modfy za 4 zł:) extra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rysa Napisano Październik 22, 2004 a ja się wybiorę do tego na Zamenhofa.Pozdrowienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fada 0 Napisano Październik 22, 2004 rysa - dzieki :) tez bym zajrzala, tylko zalezy od czasu. a kdiey jest tez dzien dostaw ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fada 0 Napisano Październik 22, 2004 rysa - dzieki :) tez bym zajrzala, tylko zalezy od czasu. a kdiey jest tez dzien dostaw ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rysa Napisano Październik 22, 2004 w poniedziałek cena 19,90zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żabulek Napisano Październik 22, 2004 No pięknie- a gdzie w Kraqu. wiem, że na czerwonym prądniku jest taki jeden koło juliusa meinla- ja jeszcze nic firmowego nie trafiłam...chociaż przy mnie dziewczyna wyłuskała kostium lagerfelda. Napiszcie dziewczyny gdzie jeszcze trzeba zaglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość warszawa Napisano Październik 22, 2004 w warszawie jest fajny ciucholand na ulicy janowskiego firma dama kazdy tu ten sklep zna :) ostatnio jest towar zanglii zajefajny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vishnja 0 Napisano Październik 22, 2004 Anica>>> Pisalam na poprzedniej stronie, ale chyba przeoczyłaś. Powtarzam specjalnie dla ciebie: W wawce jest kilka fajnych. Ostatnio ( tzn jakies parę miesięcy temu ) trafiłam na świetny tego typu sklep na Ursynowie. Ul. Polinezyjska przy cynamonowej. Jest tam dostawa 2 razy w tygodniu. w dniu dostawy cena 20 zl za kg, następnego dnia 10zl, i kolejnego chyba 4zl. Fajne rzeczy, spodo markowych. Są też wycenione, no i jak zwykle te są droższe. Jeszcze często zaglądam do ciuchów przy placu unii lubelskie, placu zbawiciela, ta sama sieć na skrzyżowaniu solidarności i jana pawła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marinka 0 Napisano Październik 22, 2004 Witam wszystkich. Widzę, że topic sie zmienił troszeczkę tematycznie i wymieniamy się namiarami. Skoro tak to może zapoda ktos adresik ciuszków w GDAŃSKU. Nedługo sie tam wybieram na jakies 2 tygodnie i bym chetnie się przeszła po lumpekch. Tylko inetersuja mnie bardziej taki gdzie rzeczy sa na wagę, bo jednak te wycenione są droższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marinka 0 Napisano Październik 24, 2004 :( nie ma nikogo z Gdańska?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xeli Napisano Październik 24, 2004 no właśnie moze zna ktos adresy jakichs ciekawy ciucholandow w gdansku ??? mi osobiscie jeszcze nigdy nie udalo sie trafic na nic fajnego ale jak bym wiedziala gdzie szukac to pewnie bym cos znalazla... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość No wlaśnie Napisano Październik 24, 2004 może ktoś zna, bo inaczej trzeba będzi założyc nowy topic, a nie chcemy zasmeicać kafe - prawda ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dodaa Napisano Październik 25, 2004 podzielcie się tajemnicą gdzie są fajne lumpeksy w Krakowie , pliss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tegrfsdgb Napisano Październik 27, 2004 podnosze :) bo ciekawy temat PS dzisiaj kupiłam świetną spódniczkę VERO MODA kosztowała jakies 4 zety :D i jeszcze spodnie eleganckie red collection 9 zeta poprostu rewelka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A ja Napisano Październik 28, 2004 dzisiaj widziałam śliczny skórzany płaszczyk i już myślałam ,że będę jego nową posiadaczką, ale okazał się na mnie za mały :( ale kupiłam super bluzę dizla za 5 zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amaretta Napisano Październik 28, 2004 dziewczyny czy wiecie gdzie jest jakis fajny ciucholand w Jastrzebiu, wodzisławiu lub Zorach poradzcie cos, chciałabym sie wybrac a nie wiem gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AnkaGdynia Napisano Październik 28, 2004 Sluchajcie!!! Jestem z Gdyni mam super miejsce na ciuchy ze Stanow, same firmowki!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rysa Napisano Październik 28, 2004 wczoraj kupiłam świetną bluzę top secret za9 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koszalinka 0 Napisano Październik 28, 2004 no to Anka podziel sie z nami :))))) jak tam Gdynianki jak podboje ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koszalinka 0 Napisano Październik 28, 2004 no to Anka podziel sie z nami :))))) jak tam Gdynianki jak podboje ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AnkaGdynia Napisano Październik 28, 2004 Jest tu fajna hurtownia, same metki ze Stanow. Ja kupilam Diora, Gapa i tommiego. Czekam teraz na nowy transport w przyszlym tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koszalinka 0 Napisano Październik 28, 2004 a gdzie ta hurtownia jest> na jakiej ulicy?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do warszawy Napisano Październik 28, 2004 gdzie na Janowskiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kenny 0 Napisano Październik 28, 2004 kupiłam sobie extra dzwony z lat 70-tych, ale coś w nich było dziwnego...coś mi nie pasowało. Zauwazyłam, że są zapinane jakby nie na tą stronę co trzeba i..............mają jedną nogawkę mniej obcisłą!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Wysnułam już historię ich właściciela :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość blada_twarz Napisano Październik 28, 2004 Dziewczyny z Gdańska, a jak tam lumpex przy dworcu w Oliwie? Taka wielka hala - jak studiowałam, to spędzałam tam sporo czasu na szperaniu. Ale to było już kilka ładnych lat temu. Ciekawa jestem, czy ten lump dalej tam jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amaretta Napisano Październik 28, 2004 a sląsk - nic nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach