Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amaretka

Czy jestem w ciązy? ....Może ktos doradzi...

Polecane posty

Gość amaretka

Czy to prawda ze jesli jest się w ciązy to temperatura w pochwie jest podwyższona? Jesli tak to o ile? Podejrzewam ze jestem w ciązy a chwilowo nie mam na test ...bardzo się denerwuję...jesli ktoś coś wie...bardzo prosze o pomoc

teesty nie są az tak drogie a temperatura?? no cóz moze być 1000 powodó dlaczego jest podwyższona, moze i dlatego że jestes w ciązy... ale tylko być moze zrób test będziesz spokojniejsza pozdrawiam

Aldona to prawda ale utrzymująca się podwyższona temp tak do 37.3 to tez może byc objaw ciązy, ja tak miałam na samym początku ciązy ale dla autorki tego topiku dobra rada!! idz kup test, najprostrzy sposób na potwierdzenie wszystkich obaw pozdrawiam

Aldona to prawda ale utrzymująca się podwyższona temp tak do 37.3 to tez może byc objaw ciązy, ja tak miałam na samym początku ciązy ale dla autorki tego topiku dobra rada!! idz kup test, najprostrzy sposób na potwierdzenie wszystkich obaw pozdrawiam

Gość amaretka
wiem ze test to najlepsze rozwiązanie... akurat dzisiaj nie miałam pieniążków-takie życie... ale dziękuję osobom które się tu wypowiedziały

Gość W drugiej fazie cyklu
temperatura jest zawsze podwyższona. Jeżeli taka podwyższona temperatura (mierzona w pochwie) utrzymuje się powyżej 16 dni, to jest to objaw ciąży.

temperatura jest zawsze podwyższona. Jeżeli taka podwyższona temperatura (mierzona w pochwie) utrzymuje się powyżej 16 dni, to jest to objaw ciąży.

Gość edyta121314

Gość edyta121314
cześć mam pytanie jeżeli była bym w ciąży jeżeli tak to jest 4 dzień od zapłodnienia czy podwyższona temperatura tzn 37,2 jest oznaką ciąży.proszę o szybką odpowiedz

Gość anusia89
mam pytanie apropo tematu, czy iwecie może jaka powinna być normalnie (jak sie niejst w ciązy) temp. w pocwie?

Gość Oleńka 1971

Gość Oleńka 1971
Moja tenp pochwy wynosi 37 3 a nie mam okresu od 5 dni test wyszedł negatywny co jest??

Gość Oleńka 1971
Moja tenp pochwy wynosi 37 3 a nie mam okresu od 5 dni test wyszedł negatywny co jest??

u mnie pozytywny test wyszedł 2 dni po terminie @, więc mogło być za wcześnie...

Gość madzienka22
czyli moge byc w ciazy???????????

Gość Dvz
To Ty nie wiesz ze do anala są takie specjalne łopatki? Żeby zebrać nasienie i wyrzucić? Wsadza się takie małe sterylne wiadereczko na rączce i wszystko wybiera z odbytu... Tak samo jak nie wolno połykać, bo scianka żołądka jest bardzo cieńka a żołądka do jajników to już kwestia milimetrów... ROZWAGI KOBIETO !

Gość mapalin
Witam chciałabym sie dowiedziecczy moje objawy moga oznaczac ciąże robilam test 28 sty i wyszedl negatywny okres mialam 1-6 lut staramy sie z mężem o dziecko od pol roku i uprawiamy sex w dni plodne bez zabezpieczenia jednak co miesiac dostaje regularne miesiaczki. Ostatni stostunki w ktorych moglo dojsc do zaplodnienia byly 13,15,18. Nastepna miesiaczka ma byc okolo 1 marca moja temperatura mierzona w pochwie to 37.4 czuje sie słabo sennie rano mam napady głodu i mdli mnie jak nie zjem czegos lub w ogole nie mam apetytu mam bóle jajników i cały czas czuje sie tam bardzo wilgotna co nie jest u mnie naturalne Ja wiem ze najlepiej zrobic test ale wolalabym zasiegnąc waszej opini a potem dopiero ewentualnie sie rozczarowac. prosze o wasze zdanie

Gość mala277
Hej ,moim zdanie to jak najbardziej rob test ciazowy przy takich objawach jest duze prawdopodobienstwo.Ja mam takie same objawy i mysle ze bede miala dzidzie(dodam tylko ze druga)-poczekam do dnia okresu i bede wiedziec na 100% Tobie tez tak radze!!!Pozdrawiam

hej wam mam podobne objawy caly czas mam wilgotno od niedawna meczy mnie zgaga wieczorem, zrobilam test i byl negatywny potem dostalam okres byl normalny, kilka dni po, zmiezylam temp. i wyniosla37,7, teraz to okolo 37,3 prawdopodobne ze do zaplodnienia doszlo 8,9 kwietnia okres dostalam 23 kwietnia ale sie spoznil okolo tydzien co o tym myslicie ?? prosze o odpowiedz :)

Gość marta.
hej ; ) sluchajcie okres skonczyl mi sie 19.01.2011 kochalismy sie z chlopakiem codziennie i do konca, spuszczal sie we mnie - bo chcemy dziudziusia , od czasu do czasy boli mnie podbrzusze po prawej i lewej stronie a okres mam miec za tydzien moze troszke wiecej . ? ( jezeli dostane ) temperatura w pochwie 37.1 , 37.2 3 .Dzisiaj mialam 37.5 i wydaje mi sie ze moje piersi sa wrazliwsze . ? ale moze tylko wydaje . Stramy sie o dzidzie wiec chcialabym sie dowiedziec czy juz mogloby dojsc do zaplodnienia . ? jest mi czesciej nie dobrze , moj sluz jest ciagnacy ... mam czesto suche usta ale to chyba nic nie ma zwiazane z tym . Moje cykle sa nieregularne teraz tak jak powyzej napisalam dostalam 13 i skonczyl sie 19 trwal tydzien wiec przeliczylam ze 26 dni cykl bedzie trwal i kochalismy sie w dzien w dzien odrazu po okresie , wczesciejszy cykl trwal 31 dni . dziekuje czakam na odpowiedz ; )

Gość marta.
Sluchajcie : staram sie z przyszlym mezem o dzidzie ; )) kochalismy sie w dzien w dzien po okresie ( oczywiscie konczyl w srodku ) . Miezylam sobie temperature w pochwie 37.4 37.5 37.6 roznie : dzisiaj mialam 37.9 38 . W pracy zobaczylam ze mam krew na majtkach ,- bylo to ok godziny 14 ( pomyslalam ze no tak nie udalo sie ;( ale co z ta temperatura . Tego okresu krwawienia jest malo jak na mnie . ? moge byc jednak w ciazy . ?

Gość ciocia klocia 99
hej,w tym miasiącu nie brałam tabletek,a wcześniej robiłam to regularnie.powinnam w najbliższych dniach dostać okresu,czuję ból w podbrzuszu,ale nic poza tym. w piatek byłam u ginekologa,miałam badanie,po którym było lekkie krwawienie,i nic. teraz boje się czy nie jestem w ciazy,choć ostatnio współżyłam 2tyg.temu i był to stosunek przerywany. skoro lekarz tego nie stwierdził to czy mogę jednak być w ciąży? proszę o odzew

Gość ciocia klocia 99
w tym m-cu nie brałam tabletek,w poprzednim robiłam to regularnie. ostatnio współżyłam 2tyg.temu i był to stosunek przerywany.W piątek byłam u ginekologa,miałam badanie,po którym było nieznaczne krwawienie.i nic,boli mnie podbrzusze,powinnam teraz dostać okresu i jeśli lekarz nie stwierdził ciąży to czy to jest możliwe? proszę o odzew,bo jestem zaniepokojona