Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koncowka

koncowka ciazy

Polecane posty

Gość Siiitka
SUUUPPPEEERRR !!!!!!!!!!!!!! Same widzicie - jednak jak "posmarowała" lekarzowi, to przestali czekać, a tak niewiele brakowało do zatrucia. Matko, przy zielonych wodach ją trzymali. DEBILE. I jak tu nie generalizować. Większość lekarzy takich jest. CholerA!!!!! Nic to, najważniejsze, że Moniczka już ma swoje maleństwo przy sobie.

Gość MONIKA 24
gratulacje dla MOniki:) :) :) moje maleństwo ma juz 2 tygodnie i 3 dni i ....daje sie nam we znaki..., czesto ma wzdecia, problem z puszczaniem bączków....i nawet jak spi to bol brzuszka ja wybudza i strasznie wtedy placze. Musze uwazac na to, co jem bardzo bardzo...

Gość Valentine
Witam:) Urodziłam 30.10 o 7.00 rano śliczną zdrową córeczkę:) Ciesze się, że Monika24 również:) Pozdrawiam wszystkie mamusie (te przyszłe też) i życzę wszystkim tak udanego porodu jaki ja miałam, naprawde mam super wspomnienia:)

Monisia ma wrócic do domku za jakis tydzien. Mała dostaje antybiotyk :-( Niestety nie wiem z jakiego powodu. Ale Monisia ma ją cały czas przy sobie :-)

ludzie wkoncu jestesmy!! mialam straszne 2 tygodnie Zuzia jest kochana ale ja jestem wykonczona psychicznie miala sinice po poporodowa,dostawala tlen mialam cuchnace zielone wody i mala sie zalakla.potem zakarzenie,hipoglikemia/niedobor cukru .inkubator, to bylo straszne,ale dzieki dobu ja wyleczyli dziekuje wszystkim za wsparcie i pamiec pozdrawiamy i casluski

Witaj Monika!!!!!:) Duże buziaki dla Pociechy. No strasznie się tu zamartwiałysmy o Ciebie. I stwierdziłysmy , że jednak czasem lepiej dac w łapę i nie ryzykować. To koszmar, że tyle cię trzymali i jeszcze malutka przeszła tyle po urodzeniu. P.S. Śliczne imię :)

Witaj Monika!!!!!:) Duże buziaki dla Pociechy. No strasznie się tu zamartwiałysmy o Ciebie. I stwierdziłysmy , że jednak czasem lepiej dac w łapę i nie ryzykować. To koszmar, że tyle cię trzymali i jeszcze malutka przeszła tyle po urodzeniu. Najwazniejsze jednak, ze jesteście już razem w domku. Ależ ja bym chciała. Niestety - CZAS tym razem to mój wróg......ale nei będę tu smęcić. Dla Moniki to radosny dzień, w końcu w domku .... :) P.S. Śliczne imię :)

A ja też urodziłam sie 8 listpada. Tyle, że już jakiś czas temu....;)Monika24 ucałuj, proszę serdecznie moją \"astrologiczną siostrę\" :). Ściskam was obie serdecznie.

A ja też urodziłam sie 8 listpada. Tyle, że już jakiś czas temu....;)Monika24 ucałuj, proszę serdecznie moją \"astrologiczną siostrę\" :). Ściskam was obie serdecznie.

bardzo wam dziekuje! ja tez zycze wam wszystkiegio naj naj ide karmic mam nawal pokarmu :)

bardzo wam dziekuje! ja tez zycze wam wszystkiegio naj naj ide karmic mam nawal pokarmu :)

hej hej byle KONCOWKI CIAZY jak tam waszed maluszki jak wy sie czujecie ,napiszcie jak znajdziecie czas pozdrawiam was bardzo serdecznie i wasze bobaski kay,monika24,fittney,jonka,aga27,aska25,valentine,claptola, sisterone,spy,siiitka,CO U WAS ??? michaska urodzilA corusie:)alicje a moja zuzia w srode konczy miesiac hip hip hura!

Gość MONIKA 24
hej czesc! jedna reka pisze na komp, a w drugiej trzymam moja Kasie- nauczyla sie juz. niestety, spedzac duuuuzo czsu na rekach rodzcow, a to wynika z tego, ze Mala ma kilki, wczesniej wieksze, osttnio jest juz troche lepiej, ale teraz cigle jest na rekach. i kurcze biedulka ma problemy ze zrobieniem kupki, steka biedactwo i steka po dnia, az wreszcie zrobi sama, albo ja jej musze pomoc w tym termometrem, bo inaczej by chyba nie zrobila. czesto mamy problemy z brzuszkiem- to moze ta kolka, albo po prostu cos ja po nim zazyna i wtedy bardzo placze. Wczoraj bylysmy na szczepieniu- paskudna sprawa, bo u nas szczsepia w obie nozkii moja /mala niedosc, ze dostala tej kolki w przychodni i strasznie mi plakala to jeszcsze to szczsepienie... a jak tam wasze pociechy? Moja , kiedy sie urodzila wazyla tylk 2,900 ale juz wazy 4160- karmie ja caly czs piersia.

witam cie serdecznie mam dokladnie to samo jedna reka trzymam zuzie a druga pisze hhhiii moja urodzila sie 8 listopad i miala 4 a teraz ma 5 kg,taki klocus dobrze ze mamy, juz to za soba! zuzia spi duzo w dzien za to w nocy zasypia kolo 2 wiec nocki mam ciekawe pozdrawiam cie serdecznie ucaluj malenstwo

Gość DORCIA24
CZEŚĆ DZIEWCZYNY JA JESTEM W 38 TYG MAM JUŻ DOŚĆ PUCHNE CIĄGLE MNIE BOLI BRZUCH ALE LEKARZ DAJE MI JESZCZE TYDZIEŃ I JUŻ BĘDE MIAŁA MALEŃSTWO

Gość Marta77772
Witam!! ja mam termin za trzy tygodnie... ale już mam małe rozwarcie więc jest szansa że zacznie się wcześniej... i chyba mam skurcze ale nie jestem pewna czy to są skurcze :) no i od kilku dni mam luźny stolec... więc kolejna oznaka zbliżającego się porodu... dzięki Bogu bo też już mam dosyć bycia w ciąży. To piękny okres w życiu kobiety ale trwa zdecydowanie za długo :/ na puchnące stopy i dłonie mam sposób. Trzeba masować je w odpowiedni sposób, tzn "głaskać" je od czubka palców aż do pach. długimi ruchami. to samo ze stopami należy je głaskać ze wszystkich stron. od góry do dołu. Powodem puchnięcia tych części ciała jest zbierająca się limfa.... dlatego należy ja "głaskaniem" rozprowadzić po reszcie ciała... pozdrawiam

Gość Monika Pawlikowska
Hej..Mam pytanie jestem w 37 tygodniu ciazy mam rozwarcie na 1 cm.szyjke macicy skrocona na pol centymetra przez 3 dni mialam skurcze przez 3 godziny co 3 minuty..Wczoraj bolaly mnie bardzo mocno plecy a dzis cale podbrzusze tak jak przed miesiaczka...Czy ktoras z Was miala moze tak samo?