Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rubina

TERMIN MAJ 2005

Polecane posty

Wiesz Iwanko, mnie nie chodzi pot o, żeby nikt się nie odzywał, ale takie kilkudniowe nękanie jednej osoby, a co najgorsze ocenianie czyjegoś życia rodzinnego i urody dzieci jest nie fair. Ja rozumiem wymianę poglądów, ale takiego ordynarnego komentowania nie rozumiem. W końcy mamy tu sobie gadać, ale na litośc na jakimś poziomie. I czemu urażone takim czy innym poczuciem humoru są osoby, których \"ostrze\" dowcipu w żaden sposób nie dotyka? Po prostu traci się trochę wiarę w sens piasnia prawdy i jakichś osobistych spraw, jak tego typu komentarze się pojawiają. :-( Czy nie?

Tinka, ja po prostu nie czytalam tych komentarzy, jak weszlam to juz ich nie bylo. Dlatego moze nie do konca dotarlo do mnie.

Tina masz rację-jestem za tym,żeby coś zrobić. Nie dlatego,że ktoś nazwał moją córkę potworem,lecz uważam,że nie jesteśmy tu bezpieczne. Poza tym niemiła atmosfera spowodowana komentarzami pomarańczowych nie zachęca do pisania i dzielenia się swoimi osobistymi sprawami. Dodałam dziś zrobione trzy zdjęcia. Chciałam uchwycić moment raczkowania. Prawie mi się udało :) Mój teść czuje się dobrze, w poniedziałek ma być przeniesiony do innego szpitala w Tczewie, to pojedziemy i dowiemy się więcej szczegółów. Mój mąż jest załamany, tym bardziej,że ponad 8 lat temu stracił matkę. Smutna sprawa :(.

Cześć Dziewczynki!!! Mało piszę, bo u nas nic nowego ciekwaego. Miałam trochę zaległości w czytaniu i musiałam nadgonić parę stroniczek ;-) I do tego ominęło mnie to wszystko związane z pomarańczkami. Nie czytałam, ale widzę że nie było wesoło. Tylko po co to komu??? Tina - dokładnie miałam taki pomysł ostatnio. I mysle, że jest to wykonalne, ale trzeba by tylko wymyslic jak i gdzie. W końcu ostatnio przecież uwmówiłysmy się na pogaduchy i kilka nas się pojawiło... Pomyślimy - wymyslimy :-) Aa, a propos takiej rozmowy a la czat - widzę, że nie pojawiła się propozycja powtórki :-( Nie podobało się Wam to? Dziś mi się już oczy kleją, więc więcej nie napiszę. Jutro zajrzę i popiszę więcej. Pa Pa Pa!!!

Madi-jak najbardziej, podobało, tylko strasznie muliło kompy, więc musimy wymyślić inny sposób. :). Pozdrawiam,papa.

Cześć Dziewczyny Sporo czasu się nie odzywałam, tak jakoś nie mam go zbyt wiele na przyjemności. Ale czytam, jak tylko znajduję chwilkę. Powiem szczerze, że zmartwiła mnie atmosfera na naszym topiku. Nie wiem i nie chcę wiedzieć kto jest tak złośliwy, że próbuje podkopać tak miłe znajomości jakie zawiązują się na Majówkowym topicu. :( Więc gdybyście się przenosiły to pamiętajcie o mnie (Edytko - już raz obiecałaś że nie zapomnisz - więc jakby co to daj znać na GG lub meilem). Poza tym u Nas OK. Ale te Nasze dzieciaczki rosną ... :) :) :) Pięknie. Dzisiaj tak krótko ... bo oczywiście mam jeszcze trochę rzeczy do zrobienia. Postaram się dodać kilka zdjęć na stronkę Małgosi. Cześć

Zmykam spać, bo wiadomo jak to u nas noce nieciekawie wyglądają ;). Dobranoc......spokojnej nocy wszystkim życzę.

A moze na babyboomie. Tam trzeba sie zalogowac, inaczej sie nie wejdzie. Dziewczyny na noworodku mialy takie problemy jak my teraz i sie przeniosly wlasnie tam.

tadam.... Brawo Iwanka! :-) 🌻 Może być, tylko jakies precyzyjny instruktaż prosimy! Ktoś ma inne dobre miejsce? może poszperajmy i coś wybierzmy!

Cześć🖐️ Kurczę ,wciąło mi to co przed chwilą napisałam. Bylismy dzisiaj na urodzinkach i jutro też idziemy.Mati śpi dzisiaj bez walki i wielkiego płaczu,na szczęście. Dziewczyny też jestem za,pomysł Iwanki jest super,ja myślałam też o tym tylko mnie do głowy przyszły zamknięte pokoje na czatach,zaraz dokładnie się temu przyjrzę. Zdjęcia superanckie,Edyta u ciebie musi być ciepło ,że Majka jest w samym body,chyba,że to przy przebieraniu. Bardzo ci współczuję z powodu teścia,oby było dobrze. AtlantaAgapant i Madi witajcie zpowrotem(kurczę jak to się pisze)a gdzie reszta,Martynika czy ty znowu znikłaś,mam uruchomić maile.:D;)

Ciesze sie, ze nareszcie moglam Wam pokazac Martynke. Bo ogladalam wszystkie Wasze zdjecia i widze jak te dzieci szybko rosna. A ja z powodu braku aparatu nie moglam Wam jej pokazac. Nadal aparatu nie mam ale moze cos \"skombinuje\". Wszystkie wazniejsze chwile mam uchwycone na kamerze i skladam z tego taki maly film:)) Jak tylko bede miala nowe fotki to je wkleje. Dzieki za mile slowa o Martynce. Dzisiaj maz jest w siodmym niebie bo nareszcie uslyszal tata. Zapowiada sie piekny dzien, wiec zycze milego dnia.

Co to za pustki,zapraszam na kawkę,myślałam ,że komp mi sie zawiesił,a tu po prostu nikogo nie ma. Oj nie ładnie dziewczyny,bo na GG was widać.A tu nic nie piszecie.Mati właśnie spi,w sumie nic nowego nie słychać,właśnie oglądałm sobie piosenki na Eurowizję. To na razie,piszcie.

A ja sobie myślę, żby nie robić nic tak na hura. Iwanka, myslę, że to fajny pomysł z tym babyboomem, ale zastanawiam się, czy są jeszcze jakieś inne opcje. Sama forma tego forum jakoś nie przypadła mi do gustu... Może jeszcze poczekamy na inne propozycje i wybierzemy najlepszą :-) Czasem robi się coś na szybko, a potem się żałuje :-) Edyta - co masz na myśli z tym muleniem kompów? Ja nie miałam żadnych problemów z tym. Myslałam, że tylko u Martyniki były jakieś kłopoty...

zarejestrowalam sie na bb-nick taki jak tu. Idziemy wszystkie? Mati-to przed kąpielą zrobione fotki :) Madi-większość komputerów muliła :(

Cześć dziewczyny, Dla Tosi i Julki, które dokladnie osiem miesięcy przyszły na świat, bukiet kwiatków 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻, dużo zdrowia, radości, uśmiechu i miłości w każdym dniu. Pewnie, że mogę przejść na inny topik. Nie bardzo wiem jak i co. Przyznam sie szczerze, że ten topik jest moim pierwszym, na którym kiedykolwiek pisałam. Nigdy nie byłam na żadnym czacie itp. TRoche to przykre, że ktoś będie miał satysfakcje, że doprowadził do zamkniecia tego topiku:( A może te pomarańczowe wpisy to sprawka Waszych Teściowych;)... Dzisiejsza noc była okropna. Marysia budziła sie co pół godzinki z płaczem. Na szczęście po przytuleniu zaraz zasypiała ale co z tego, że na tak krótko. A potem jak zasnęła około 7-ej to się obudziła o 11:20, a my, wstyd się przyznać, razem z nią. Dopiero zjadłam śniadanko. Wszystko teraz w biegu. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że w drodze jest tartatatam pierwszy ZĄB :) Jedziemy dzisiaj na urodzinki do mojej Chrześniaczki. Dziewiąte. Musze się pochwalić, że druga moja chrześniaczka w tym roku kończy 22 lata. zaraz po bierzmowaniu zostałam chrzestną :) Musze kończyć bo jeszcze mam troche pracy w domku a niedługo musimy wychodzić. Jak nie będę mogła poradzić sobie ze zmianą topiku, to dam znać. dzisiaj to juz raczej nie będe miala czasu ale jutro się postaram. Miłego dnia dla Wszystkich.

witanko:) rowniez sie zalogowalam na babybom- ale to nie to samo :( korcze jak tam dziwnie jest no ale jak trzeba to trzeba. Iwanka nasze dzieciaczki dzisiaj koncza 8 miesiac:) Zycze Tosi duuuzo zdrowka i samych sukcesow, a tobie przespanych nocek:) ps. o ktorej rodzilas? Aniu dziekuje za pamiec. Atlanta Martynka najstarsza z dzieciaczkow naszych -fajny bobas:) A tak apropo to tylko Agniesi malej niewidzialysmy jeszcze na fotkach, Madi pomysl:)

Mnie tam się podoba-nowocześniejsze, bardziej kolorowe itd,itp :D. Fajne emotki są :D. No, dziewczyny, do roboty.Czekamy na Was :)

No dobra ;-) Na mnie robi wrażenie jakiegos niedopracowanego, no ale, skoro tak chcecie, to OK.

wkurza mnie to trochę, bo się zalogowałam, a podaje mnie jako Gość... :-( A po wpisaniu odpowiedzi wywala na stronę główną forum... :-( Eeee, cóś nie tak... ;-)

Gość dziewczyny poczekajcie
trochę, na każdym topiku są wzloty i upadki.... przecież tam też każdy może wejść i czytać, a zalogować się można sto razy..... Czytam Was i żałuje, że znikacie- fajnie było u Was Jeszcze nie Mama :)

Gość Ja również
Was bardzo polubiłam szczególnie Edytę i Tine zreszta wszystkie jesteście sympatyczne, szkoda że się przenosicie ale troche Was rozumiem. Życzę powodzenia i zdrówka dla wszystkich prześlicznych dzieciaczków i ich wspaniałych mądrych mam.

Gość pachnie
mi tu jakaś majowką -majowka

Faktycznie czy to ma sens? przeciez tam tez kazdy moze nas czytac , wchodzic legalnie itd.. tym bardziej ze publicznie oznajmilysmy jaka to stronka. Dla mnie tam zadnego problemu nie ma, ja sie zarejestrowalam i jest ok ale pozostali, napewno nie kazdy podola, zobaczycie, a pozatym niektorzy zadko wchodza i cos pisza, co z nimi? poprostu se olac? zmykam bo mala wstala