Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Kleopatra28

Jakie oble艣ne rzeczy robi膮 wasi faceci?

Polecane posty

Go艣膰 porto
chomika mu kup!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mezczyzna
jezus... ile wy macie lat dziewczynki? jestescie obrzydliwe.. i tragiczne..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 burgerfighter
Kichaaaa a mo偶e ty masz goryla? Nie znalaz艂a艣 go czasami gdzie艣 w buszu? Sk膮d wy bierzecie takich facet贸w Haaaloooo kobietki obud藕cie si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 konam
Topic.... z jednej strony masakra, zas z drugiej kupa smiechu. Dziwie sie, 偶e ludzie m贸wia takie rzeczy o swoich partnerach - dla mnie to dziwne. Ja o takich rzeczach m贸wie co najwyzej partnerowi czyli osobie bezposrednio zainteresowanej. Z myciem sie po korzystaniu z WC to r贸znie bywa, ale czesto mo偶e to byc problem zdrowotny (np.hemoroidy). I w艂asnie podmywaniem si臋 nalezy, moim zdaniem t艂umaczyc przedluzone wizyty w 艂azience po spuszczeniu wody. Kobietom, kt贸re tak otwarcie krytykuja przywary partner贸w wsp贸艂czuje, bo to ju偶 chyba nie mi艂o艣c. Jednoczesnie pochwalam pan贸w, poniewa偶 w znakomitej wi臋kszo艣ci przyznaja sie do swoich s艂abo艣ci w przeciwie艅stwie do pa艅, kt贸re "belki w oku swoim nie widza" A teraz sytuacja hipotetyczna: Jeste艣cie w zwi膮zku, juz odpowiednio zaawansowanym (staz, wsp贸lne mieszkanie itd.), wasz partner/ partnerka choruje. Konieczne jest wykonanie lewatywy, aby poprostu ulzyc cz艂owiekowi w cierpieniach. Czy dopuszczcie do siebie ewentualno艣c wykonania takiego zabiegu partnerowi/partnerce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zonkaaaaaaaaaaaaaaa
a moj pierdzi,wacha skarpetyy,sra w gacie,chrappieeeeee, sika do lozka........................

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arek5
Dobre tematy.W dodatku mogliby je faceci czyta膰.Mo偶na wiele wyciagn膮膰 wniosk贸w dla siebie kobietki,ale trzeba chcie膰.A co ja mam zrobi膰 kiedy moja 偶oneczka pierdzi w nocy pod ko艂dr膮!Zgrozaaaaaa.Mam wtedy po spaniu.Ju偶 nie mam si艂 zwraca膰 uwagi.Nie powiem,偶e i mnie si臋 nie zda偶y,ale w ubikacji!!!!!!tak,tak nawet jestem w stanie w nocy wsta膰 i i艣膰 si臋 za艂atwi膰!Wystarczy chcie膰.W nosie te偶 se pod艂ubie,ale staram si臋 aby nie widzia艂a.I co zrobi膰 z tymi jej podko艂drowcami? :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikaaaa
m贸j kr臋ci sobie loczki na w艂osach.....zgadnijcie gdzie ;) hahahahhahahahha to jest poprostu co艣 niesamowitego, on w pewnych momentach nawet niezdaje sobie z tego sprawe 偶e tak robi//// 艣wietny jest////buziaki dla ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moj facet si臋 nie myje
przed snem, tylko rano okupuje 艂azienk臋 wkurzajac mnie przy tym namietnie...........tak dla jasnosci nie sypiamy razem (mamy dzidziusia)......wacha gacie, robi kulki jak wyd艂ubie "skarb" z nosa a potem pstryka gdzie popadnie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Porto-riko-dziewczynisko
No dobra.Mam s艂abo艣膰 do gryzoni.I do tych, kt贸rzy z nimi rozmawiaj膮:) To kiedy si臋 chajtamy? ps. nie wa偶ne kim jeste艣 wa偶ne 偶eby艣 umia艂 rozmawia膰 (no - ze mn膮) (no-zaraz po chomiku);)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 normalna
A moj nie robi w ogole niczego z powyzej wymienionych rzeczy..znaczy..nienormalny?:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zieelonyyy
ale z was suki pierdola o meszczyznach a same chodza pod lame dawac dupy kurwiszonki!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upssssss
hmm... dla mnie najgorsz膮 rzecz膮 jest jak widz臋 faceta kt贸ry pluje na ulicy! wr臋cz mnie odtr膮c膮 i nie omieszkam zwr贸ci膰 mu uwag臋, 偶e jest 艣wini膮!!! a co do wi臋kszo艣ci to idzie si臋 przyzwyczai膰, w ko艅cu ka偶dy ma jakie艣 zboczenia!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wojciech
czesc wam chia艂bym wam napsiac ze moja kobieta jak znia spie jest okropna niedosc ze z cipki smierdzi wedzona makrela to jeszcze purka wnocy jajkiem;-)) to mi bardzo pzreszkadza prosze ja zeby tak nigdy wiecej nie robi艂a najbardziej ten pierd z jej wielkIEGO okA tzn to nie oko tylko TAJFUN gdy dochodzi miedzy nami dfos tosunku to musz epodstawiac pod cipke wiadro bo tyle sluzu jej cieknie ztej obrzydliwej psiochy niemoge zna tego czesto robic bo jak misei wypina to az bobelki zdupy wychodza bo za duzo sluzu ma i chce purkanc to bombelek mi艂oscu wychodzi mniew to abrdzo pzreraza rano jak wstaje to zg艂osnym krzykie spiewa (A KIEDY KIEDY KIEDY CZYJE CZUJE TWE SKARPETY KIEDY CZUJE TO WIEM ZE TEN SMR脫D PODNIECA MNIE ) JEST TOTALNIE SPIERDOLONA JAK SIEDZI NA KRZESLE NAGO TO 艁EHCTACKA JEST ZAWINIETA JAK SLEDZ W WYKA艁ACZCE NIE GOLI NAWET CIPKI BO POWEDZIA艁A ZE ZAPUSZCZA TRWA艁A NO NIC TRUDNO ALE JA TAM PODJEDE BRONAMI I MUSZE ZAORAC TO WHUJ BO TO NIE JESTCIPKA TYLKO TO JEST NORA WIEC DZIEWCZYNMY MYJCIE SIE PO NIEZNACIE DNIA ANI GODZINY POZDRAWIAM CVZESC ;-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Micha
a ja mam tego dosc gdy na 艣wiat艂ach widze w co drugim samochodzie d艂ubi膮cego w nosie faceta - dziewczyny to sa chyba wasi m臋偶owie!!!! bleeeeeeeeeeeeeeeee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 jestem taka
Rzeczywi艣cie z kim si臋 przestaje takim sie staje :] tyle 偶e ja si臋 nauczy艂am wszystkiego od mojejjMamci :) Moj Tatko jest bardziej dyskretny:) Teraz mieszkam z Moja Mi艂o艣ci膮 i on jest na tyle wyluzowany ze oboje sobie pierdzimy 艣mierdziochami i d艂ubiemy w nosku... tylko jednak on czasami jest bardziej obrzydliwy ode mnie :) Ale kocham go nawet jak oglada sobie wosk z ucha bleeee:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PIERDZACY
NIE LUBICIE SOBIE POSCIC B膭KA PRZECIEZ TO NORMALNE W NIEMCZECH NIKT NIE PATRZY CZY SIE PIERDZICZY NIE JAK NIE PUSCISZ BAKA TO CI FLAKI SIE ZKRECA :) A PO JAJKACH SIE PODRAPAC CZYSTA PRZYJEMNOSC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vega*
tylko wsp贸艂czu膰 Wam kobitki :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chlop
hehehe to prawda ale jest powod takiego zachowania poprostu oni juz nie musza walczyc maja obraczke i mysla ze juz moga robic co chca ale nie wszyscy sa tacy ja sobie b膮kam tylko gdy jestem sam i jest okienko otwarte :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wojtek
ale nie kumam was kobiety przeciez to wy wybieracie z kim chcecie spedzic te zycie i nie wierze zeby facet zmienil sie z dnia na dzien a po za tym to chyba kobiety sa bardziej zemienne niz my to w wali wyjasnienia a za razem obrona meskiej plci. po za tym mysle ze za bardzo uogulniacie kobiety tez nie sa lepsze. po nastepne mysle ze jestesmy tylko ludzmi i co ludzkie nie jest nam obce... fakt ze facet to jednostka wybitna i moze zrobic wszystko i sie nie krepowac a z myciem to juz inna sprawa. ja was tak czytam i widze ze ci wasi faceci sie nie myja?? to jak wy do cholery z nimi wytrzymujecie czy nie przeszkadzalo wam ze przed seksem facet sie nie myl?? a moze lubicie meski zapach potu w seksie i dlatego nie zwracaliscie mu uwagi a mysle ze nie ma nic gorszego jak uwaga kobiety na temat higieny... jezu jakie wy macie problemu zeby wszyscy mioeli takie problemy to swiat bylby idealny :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ninfa
laski przesta艅cie tak gada膰 na swoich facet贸w bo ni膰 lepsze nie jeste艣cie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 scholastyka
M贸j m膮偶 kochany pierdzi ... ale ja bardziej, raz nawet si臋 obudzi艂am i zacz臋艂am na niego wrzeszcze膰 ( nie s艂usznie) bo obudzi艂 mnie m贸j w艂asny pryk.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jeden z tych oblesnych
Wiecie co.A co wy nie pierdzicie? Nie puszczacie sobie pulki chociaz raz dziennie? Przetrzymywanie przez dluzsza chwile jest bolesne takze nie r贸bcie z siebie nie wiadomo jakich. Jesli chodzi o paznokcie, brudne skary tudziez nie mycie sie to potepiam i stoje z wami murem, ale jesli chodzi o mniej odrazajace sprawy to dajcie troszke luzu i nie badzcie takie spiete.Aha a jesli chodzi o te podkolderniki to wy robicie to samo tylko nie jestescie tego swiadome bo SPICIE. Pozdrawiam. Super tematyka. Serio. Trzymajcie tak dalej, bo co gdyby nie nasze kochane kobiety? :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 coolagi
c贸偶 wsp贸艂czuj臋...tak ie wielkie problemy macie ze swoimi facetami...a gdzie k艂adziecie swoje figi,stringi i majtasy...wszak zmieniacie dwa razy na dzie艅..czy macie tyle miejsca na grzejnikach domowych??a mo偶e jeste艣cie tak pracowite 偶e biegacie z kazda par膮 rajstop na strychy czy do suszarni?!!(r贸wnie zapachowych po ca艂ym dniu pracy co m臋skie skarpety) a sterty kosmetyk贸w porozrzucanych po ca艂ej 艂azience,pokoju!!? a smr贸d lakieru i zmywacza?!! o bardziej intymnych rzeczach nie wspomn臋,偶eby was nie pogr膮偶a膰!! ale trzecia cz臋艣膰 was niestety pod tym wzgl臋dem sprowadza was do miana flei i brudas贸w mo偶ecie je藕dzi膰 facetach i ich b膮kach ile chcecie, mniej wtedy b臋dzie wam dokucza艂o poczucie w艂asnej winy za estetyk臋 w艂asnych zwi膮zk贸w(o domu nie wspomn臋) aa na przysz艂o艣膰 pami臋tajcie o nieskazitelne, czyste i kulturalne... je偶eli do beczki miodu doda膰 艂y偶k臋 dziegciu to popsuje ca艂膮 jej zawarto艣膰, wi臋c nie obwiniajcie ca艂ego ula bo to troch臋 ma艂o sprawiedliwe....i pozdrawiam zwracaj膮c jeszcze uwag臋 偶e skarpety, wisz膮ce stringi, d艂ubanie w nosie, smr贸d lakieru i pierdzenie to pierdo艂y w skali przawdziwych ma艂偶e艅skich problem贸w...a tych przecie偶 nie brakuje.... ....pozdrawiam..:):)

Udost臋pnij ten post

eeee kobietki przesadzacie, wy tez nie jestescie doskonale 艣mierdzi wam z myszki bo 偶adko myjecie, nogi macie obro艣ni臋te, wasze pachy te偶 daj膮 wiele do 偶yczenia i dlaczego zas艂aniacie usta jak m贸wicie ? z braku z臋b贸w czy z rybiego oddechu ? po 艣艂ubie nie dbacie o siebie tyjecie jak balony, w艂osy robicie na mopa i trzeszczzycie jak stare pud艂a od rana do wieczora i jak z kims takim zy膰 ? wiec mysle ze dlatego Facio zniecheca si臋 do 偶ycia i pierdzi na to wszystko, beka a jedyna rozrywk膮 jaka mu pozostaje to kr臋cenie gila w nosie... pozdrawiam wszystkie domowe czarownice p.s. ale nie martwcie si臋 ch艂op jak sobie kochanke znajdzie to rozkwita zn贸w pe艂nia 偶ycia ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MrKleks
hahahaha ko艅 by si臋 u艣mia艂, normalnie beczka 艣miechu :) Przecie偶 to chyba normalne ka偶dy facet to 艣winia :D bo chyba taki wniosek trzeba by by艂o z tego wszystkiego wysnu膰. Ca艂e szcz臋艣cie, 偶e chocia偶 na pocz膮tku zachowujemy si臋 jak nale偶y... a swoj膮 drog膮 to mam tak膮 teori臋: 偶e kobiety pindruj膮 si臋 jak s膮 same (czytaj stanu wolnego) - wtedy chc膮 si臋 podoba膰. Faceci natomiast dopiero jak kogo艣 poznaj膮 to staraj膮 si臋 pokaza膰 jacy to s膮 super :) wcze艣niej im nie zale偶y, bo przecie偶 nie wiadomo kiedy si臋 kogo艣 pozna i trzebaby ca艂y czas wykompanym chodzi膰 :D Chyba dlatego p贸藕niej wracamy do tych starych nawyk贸w. St膮d te偶 pewnie przys艂owie brudnych facet贸w: "Myjcie si臋 dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny" :P a tak z innej beczki... przyznajcie si臋 kobietki, 偶e jeste艣my wasze kochane brudasy :D Pozdrowienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣wie偶opo艣lubiona
Ale si臋 u艣mia艂am!!! M贸j m膮偶 (po艂 roku po 艣lubie)te偶 nie jest 艣wi臋toszkiem - chodzi po domu w kalesonach - pali i ma ochydny 偶贸艂ty nalot na z臋bach.Naszcz臋艣cie mam kole偶ank臋 stomatologa, wi臋c problem rozwi膮zany - czasem myli mu si臋 szampon z p艂ynem do k膮pieli albo do higieny intymnej(stoj膮 obok na p贸艂ce) i ma wstr臋tny 艂upie偶 - przez ca艂e 偶ycie m贸g艂by my膰 z臋by jedn膮 szczoteczk膮 (o ma艂o nie zwymiotowa艂am jak zobaczy艂am jego szczoteczk臋 - w艂osie by艂o czarne!) - kiedy nie bra艂am pigu艂ek zostawia艂 zu偶yte prezerwatywy pod 艂贸偶kiem b艂eeeee - jak stprz膮tam cz臋sto znajduj臋 szklanki z grzybem w 艣rodku -standardowo grzebie sobie w majtkach i nie mo偶e usn膮膰 jak nie trzymam jego penisa w r臋kach (na szcz臋艣cie lubi si臋 k膮pa膰) - jak si臋 goli to wsz臋dzie w 艂azience jest jego zgolony zarost POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja mialem
mialem dziewczyne co przy mnie duzo pierdziala i co wy na to???????????????????????????????????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Onetka
Chyba nie dopisze nic nowego, powiem tylko ze smiejac sie przez 艂zy dosz艂am do wniosku ze niestem odosobjiona:] Moj facet: 1)pierdzi wsz臋dzie i zawsze (bo go boli brzuszek), 2) co popatrze w jego strone to widze ze brakuje mu jednego placa u d艂oni bo ca艂y zanurzony w nosie jest, 3) robi kulki z gili i pstryka tymi kulkami patrzac czy ja to widze, 4) skarpetki brudne sa wszedzie i kiedy mu mowie ze smierdza sciaga jedna z nogi i przytyka do nosa i mowi ze jeszcze nie ( to samo robi z gaciami), 5) kiedy sie k膮piemy pod prysznicem razem, potrafi sikac mi po nogach a ja nie mam gdzie uciec, bawi sie wtedy jak dziecko, 6) i chyba koronne kiedy sie k膮piemy pod prysznicem a on ma w tym czasie roztruj zo艂adka ustawia nastrysk tak ze leci jednen silny strumien wody, kuca i wyp艂ukuje sobie resztki kaki z dupki ;P blle kiedys jak weszlam na t膮 akcje to smierdzia艂o jak w kiblu :) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋