Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Kleopatra28

Jakie obleśne rzeczy robią wasi faceci?

Polecane posty

Gość Anna Maciąg
Bardzo

Gość Feministh3a2
cos tam vistula

Gość Agnes_900
Drogie kobiety! Skoro wasi faceci nie znają podstawowych zasad higieny to nie pozostaje wam nic innego jak uzupełnić ich braki. :) Nie wyobrażam sobie, jak kobieta może tolerować to, że jej facet nie myje się codziennie albo nie zmienia bielizny. To jak wy z nimi uprawiacie seks skoro są brudni? Mój facet co prawda myje zęby rano i nie ma problemów z oddechem, ale zauważyłam, że wieczorem to już mu się nie chce tych zębów umyć. Co prawda na początku było mi trochę głupio poruszyć ten temat, ale pomyślałam sobie: przecież to mój facet, a ja nie będę spokojnie patrzeć na to, jak się leni poświęcić parę minut na umycie zębów. Po prostu zaczęłam mu mówić żeby poszedł umyć zęby i tyle! Jakby nie mył ciała odpowiednio często to też kazałabym mu się myć, choćbym miała siłą zaciągnąć go do łazienki. Skoro jeszcze nie wiedzą jak często należy się myć, to musimy im to uświadomić. Nie myjesz zębów odpowiednio często? To nie zdziw się jak za parę lat będziesz musiał nosić sztuczną szczękę, chyba tego nie chcesz.

Gość mario23
do agnes 900 Piszesz i piszesz ,ze faceci to faceci tamto ciekawe jakbys cie zapiepszaly na budowach albo w innych pracach fizycznych to byscie sie tak co dziennie myly 2-3-4-5-6-7 razy dziennie ale nie siedzicie co niektore calymi dniami w domach i dupy plaszczycie to zaden problem latac do lazienki tam i z powrotem wezcie sie troche zastanowcie co piszecie i same sie wezcie za prace a zreszta i tak smierdzicie gorzej od nas to tyle na ten temat.

Gość wasi faceci sa oblesni...popro
dziwie sie ze z nimi jestescie skoro tak was obrzydzaja.a te niektore zachowania waszych facetow sa poprostu okropne i pokazuja brak szacunku>np> postawia mi chusteczke z sperma zebym powachala... zenada. moj nie jest zadnym idealem,ale chyba bym nie mogla o nim napisac tyle co wy o waszych partnerach. nie moglabym byc z ktoryms z waszych mezczyzn. moj brat za to ma bardzo podobne zachowania do waszych> chusteczki ze sperma po pokoju sie walaja,brudne smierdzace skarpety w pokoju,obsrane gacie,ciagle pierdzenie i trzymanie łapy w gaciach i zabawa wackiem(przy rodzinie i jego dziewczynie) nie rozumiem tego. moze zyje w jakims wyimaginowanym swiecie ale ja bym az takiej zenuly nie zniosla.

Gość mario 23
Piszecie,ze niektorzy wasi faceci daja wam wachac sperme i uwazacie to za zenujace lub oblesne ,ale gdy robicie loda z polykiem to lykanie tej spermy nie jest zenujace ani oblesne kobiety czyz nos macie wrazliwszy od buzi wytlumaczcie mi to.

Gość wasi faceci sa oblesni...popro
wiesz ja widze roznice miedzy robieniem loda i cos tam moze kapnac a tym ze facet pod nos mi podstawi chusteczke z sperma zebym wachala.

Gość mario 23
Ja nie mowie ze cos moze kapnac ale o wypiciu clalego zasobu ,ze az wam po twazy cieknie i jeszcze to palcami z powrotem do otworu gebowego pchaja ,albo po spuszczeniu sie w wasza cipe nie ktore to palcami nabieraja i zezeraja to nie jest obrzydliwe ok to tyle .

Gość koteczka_na_obcasach
no niestety, nie od dzis wiadomo ze faceci maja z higiena na bakier

Gość normalnie o tej porze
jak mozecie zyc z takimi kolesiami jestem facetem i czasami zachowuje sie oblesnie al etylko na osobnosci ( dlubanie w nosise czy po jajkach ) al epoza tym jeste ok prysznc codziennie zeby 2 razy dziennei lub wiecej ip i jestem sam, chyba podobaja sie wam tacy kolesie

Gość koteczka_na_obcasach
wszyscy zachowuja sie czasem oblesnie, ale tak jak piszesz, trzeba miec kulture osobita i robic to w osobnosci, jak parnerowi przeszkadza pierdzienie drugie to ten z szacunku powienien przestac!

Gość ten moj to tez prosiak
pierdzi, beka, dlubie w nosie, drapie sie po jajkach a potem wacha palce, rzadko sie myje... a nie byl taki...

Gość gagada
A mój w ogóle spędza na sedesie pół życia. Właściwie za każdym razem, jak o coś go poproszę, to mi odpowiada:"Nie widzisz, że sram???!!!" Poza tym nie myje się po kilka dni, nie zmienia bielizny. Czasami, jak wchodzę do łóżka, to po podniesieniu kołdry dosłownie zwala mnie z nóg. Zęby myje raz na.....nawet trudno mi powiedzieć co ile dni, a może tygodni. Jak na złość-jego zęby są zdrowiutkie, a ja wiecznie błąkam się po dentystach. Nie obcina paznokci. Te na rękach obgryza, a te na nogach-trudno powiedzieć, ale chyba czeka aż się same odłamują. Piętami mógłby łupać orzechy. Brudne gacie, gdy już zdecyduje się je zdjąć, zostawia na środku łazienki. Do jego pierdzenia już się właściwie przyzwyczaiłam.Chociaż jeszcze czasami mnie budzą jego bąki. Chrapie okropnie.

Gość Pracująca pani mgr
Nie jest dobrze. Dziewczyny, nie łudźcie się, faceci nie sie zmieniaja pod względem czystości, a jak już to na gorsze. Jak czytam te wasze posty to mi się jawi mój ex i skacze pod sufit, że go zostawiłam! A jak byliśmy razem to było coraż gożej tylko, żadne tresura nie działała ani po dobroci, ani siłą!!! Nie golił się 2 tygodnie czasem miesiąc, mył się raz na dwa dni, pazury to chyba rosły do póki mu się w buty mieściły. Szmaty zostawiał zaraz po rozebraniu się koło łóżka, rolował je tylko jak folie z parówki i siup pod kołdrę. Chlew robił niesamowity a sprzątnąć to nie było komu, tylko czekał aż ja to zrobie albo mu każę to wtedy darł się że mu znowu marudzę. A ni epomnę, że to był pasozyt i łachudra jakich mało. Mieszkał u mnie większość dni w tygodniu, nie dokładał się do mieszkania, wyżerał zawartość lodówki, a jak zakupy robił to „pod siebie. Piwo, chipsy, kiełbasa i tak wszystko wpieprzał na raz! Żal normalnie, ciagnął kase od mamusi 26 lat, żadnej uczelni nie skończył, którą zaczął. O pierdzeniu i bekaniu nie wspominam bo to standard, mieszanie w gaciach i dłubanie w nosie grati Tylko żądał i oczekiwał, a od siebie nic nie dawał sorry, on dawał siebie całego! xD A że duzo go było, to w jego mniemaniu dużo dawał xDDDDD. Pięć lat się męczyła i nic nie pomogło. Oni są niereformowalni!! Nie wiążcie się z leniami i brudasami ani łachudrami bo nie zmienią się!!

Gość mężczy__
a kobiety najczęściej dłubią w cipie i drapią się po jajnikach

a mój robi jedno, pominę nie mycie zębów przed snem i smród piwska które sobie popija przed snem. serio, jestem w stanie zniesc wiele. ale nie to: pozeranie gilów z nosa! nie zniose! mam juz dosc. robi to odruchowo, bez krepacji albo z partyzanta pakuje od razu do ust albo skreci kulke i tez. no proszenie, wysmianie nic nie pomoga. uwagi wredne, serio, nic! jeszcze potrafi sam sie obrazic za to ze w ogole ja zwracam uwage. mowi "no i dobrze" i tyle. a mi sie robi niedobrze, zaczynam myslec o tym jak sie z nim caluje, czy wlasnie czuje smak GLUTA. nie wiem jak go oduczyc ale skoro ja zaczynam sie go brzydzic to zaczyna byc powazna sprawa

Ale jestescie jebnieci haha ja z mezem walimy rowno ha ha to jest normalne nie dlubie w nosie ale czasem sobie beknie a wy juz ze smierdziele i oblesni jak sie kocha to sie akceptuje prEciez nie bedzie wychodzil co 5min do lazienki zeby sobie pryknal zal mi was ha ha my sie kochamy i swoje wady akceptujemy i nie wstydzimy sie siebie :) wy idzcie sie leczyc. a hak nie to znajdzie sobie pedancika to nie bedziecie. miec problemu ze sie facet spierdzioszkal he he pozdro.

Gość mmaayyyyoo
a mój mnie gryzie w tyłek!!!

Gość kamorzysko
Do Czarnulka 8553 masz racje Czarnulko my tez tak mamy jak wy i oto chodzi a inne pseudopaniusie robia z siebie bog wie co .

Gość Tak jest stworzone
jestesmy tylko wszyscy ludźmi stworzonymi przez bogów Piszę bogów w liczbie mnogiej bo na swiecie jest wiele wiar i wierzeń,wiele religii i nie wiadomo która prwdziwa a która fałszywa,choc wiadomo że każdy swoją religie uważa za prawdziwą.Bogowie tak chcielii takich nas stworzyli, więc nie miejcie pretensji bo obrażacie stwórców.Wszyscy ludzie pierdzą nawet księża i to kilkanaście razy na dobę przynajmniej według danych z encyklopedii zdrowia,inaczej by człowiek kolki dostał strasznej a mimo to macie szacunek dla księży.Katolicy i inne wiary zabijają zwierzęta i je zjadają.We flakach te zwierzęta gniją a z dziury odbytniczej wylatują z tego procesu wyziewy analne będące produktem gnicia zabitych i zjedzonych zwierząt i innych dodatków.Tak więc powinniście zrozumiec że jesteśmy tak stworzeni przez bogów i to nie nasza wina wiec po co mamy miec do siebie pretensje nawzajem.wszystko co wszyscy robimy jest ludzkie.świat z natury jest jednym wielkim brudem.rozejrzyjcie sie.Chodzicie wyperfumowane wymyte i podmyte i myślicie że jesteście czyste a tóż pod waszą skórą są jelita w których nosicie non stop gówna--produkt powstały po zabiciu zwierząt-głównego pokarmu ludzi

Gość Janina Pipska
Właśnie byłam w toalecie.Siedziałam pół godziny.Najpierw wydaliłam w przestrzeń powietrzną długą serię głośnych gazów a dalej Wydaliłam tam do sedesu pulpety w sosie własnym.Najpierw z ogromną siłą wystrzeliły z mojej wyrzutni jelitowej,prześlizneły się przez szeroko rozwarty zwieracz po czym zanurzyły w chłodną toń wody w misce ustępowej ,ale nie całkiem bo część pulpetów (a było ich 7) rozbiła się o brzeg miski tworząc ładny brązowiutki kolorek.Natychmiast użyłam spłuczki i szczotki.Pomogło ale niestety szczotka przybrała ten sam brązowy kolor.Zabrałam się do płukania szczotki no i w tkakcie popryskałam wykładzinę pod sedesem,którą taż musiałam wyprać i teraz wyprana sie suszy a ja piszę.potem się myłam w łazience... Ileż to kłopotu i pracy,Ileż straconego czasu pochłania codzienne wydalanie pulpetów w sosie własnym i czynności z tym związane.....a czy wy szybko z tym się wyrabiacie bo ja dziś straciłam nie tylko kupę ale też i kupę czasu .Co robić aby mniej czasu tracić na to.Starałam się pisać bez wólgaryzmów i mam nadzieję że ten text was nie obrzydza albowiem jestem na codzień kulturalna i nie chce nikogo zniesmaczyć.

Gość gfsghsfghfg
ludzie leczcie się

Gość anarii
to obrzydliwe stworzenia

Gość Kleopatra38
Sytuacja sie zmieniła. teraz razem robimy oblesne rzeczy. Tzn. sramy i pierdzimy razem jak to stare dobre małzeństwo :)

Gość afafafa
Chyba nie jest tak źle, skoro koleżanka z pracy ssie mu pęto :classic_cool: Podejrzewam, że to normalny facet tylko ty, jak każda kobieta, zapuściłaś się po ślubie 🖐️ Rzuci cię niedługo i wrócisz do mamusi bo nie będziesz miała gdzie mieszkać:classic_cool:

Gość nie potrafi
Przez tego fiuta się zapuściłam. Przyczynił się do tego. Po ciąży nie wygląda się jak przed. Taka prawda. Albo chcesz mieć dziecko, albo figurę. A jak facet wtedy zaczyna się oglądać za inną, to jest zwykłym skurwysynem i śmieciem. Wróżyć mi nie musisz. A moja mam nie żyje. Założę się, że jesteś takim samym kutasem, zwykłym ruchaczem jak tak piszesz.Nikim więcej.

Gość Daboni
A ja jako Mężczyzna w tym zacnym Kobiecym gronie, wystąpię w obronie facetów :) Drogie Panie, kultura - tak. Rozumiem, że puszczanie głośnych bąków "bez krępacji" jest fe. O.K. Ale czy zdajecie sobie sprawę z tego, że w pewnym wieku facet zwyczajnie ma już z tym problemy?! Tak jak Wy biegacie co chwilę siusiu, tak my mamy z tym problem. M.In. dlatego wielu panów znacznie bardziej woli z Wami seks rano, niż wieczorem. 1. rano jest dodatkowo u nas naturalny wzwód i uwielbiamy jak jesteście takie rozespane i gorące :) 2. wieczorem gazy nam po kiszkach ganiają i trochę głupio tak do namiętnego seksu wprowadzić TAKI efekt "przeminęło z wiatrami" w kulminacyjnym momencie ;P Ta samo często marudzą, że panowie biorą się "za nie" w skarpetkach :) Fakt, może to śmiesznie wygląda, ale tak jak Wam drogie Panie marzną dłonie, tak nam stopy. I znowu głupio nieco, gdy ona wije się pod nim w czasie orgazmu, a jemu się chce sikać. Wtedy drogie panie opadają nie tylko ręce ;)))) Pozdrawiam Was serdecznie :)

Gość dfghjjhkkkj
o matko, posikałam się ze śmiechu... :D:D:D

Gość eneduerabe111
A mój mąż w mojej obecności tylko beka i podczas drapania w głowie wkłada od razu palce do buzi i wyjada to co mu się ostało pod paznokciami! Zauważyłam rózwnież, że jak mysli, ze nie widzę to namietnie dłubie w nosie i od razu te paluszki am do buzi i paznokietki czyści! Nie zdażyło się aby pierdział, paznokcie ma zadbane, zęby też myje regularnie. Tylko gacie nosi po kilka dniz z rzędu i skarpety też.

Gość Biednamyszka
Moj facet podnosi dupe i pierdzi-zeby mu lepiej wylecialo;) I zawsze uwielbia podrapac sie po swoim Fredzlu i jajach-a pozniej obowiazkowo wacha jak mu Fred Flinston pachnie-a raczej capi hahahha;D Ale i tak go Kocham mojego smierdzielka;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się