Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martyna dona

Nadmierne pocenie

Polecane posty

Moja dzidzia ma 11 miesiecy i poci sie. Gdy ja karmie gdy sie bawi chodzi. Gdy spi. Czy wiecie cos na ten temat. Prosze o rady.

Gość eliska111
podnosze-moj 4-ro miesieczny synek rowniez

Albo jest im za ciepło, albo mają za mało wit.D Radzę najpierw lżej ubierać i przykręcić kaloryfery. Potem, jak nadal będa sie pocić, zwłaszcza główka to można sprawdzić poziom wit. D.

Gość mój syn też tak ma
W tej chwili ma 6 lat. Poci się od urodzenia. Miał badania w kierunku krzywicy (wszystko jest w normie). Taka jego uroda. Mam wrażenie, ze z wiekiem dolegliwość ta się zmniejsza.

mój syn ma 9 lat i poci się dalej.To znaczy więcej niż koledzy.Taka uroda.Jak był mały i zasypiał to po chwili musiałam odwracać poduszkę na druga strone bo była mokra.Teraz juz nie poci się przy zasypianiu czy przy jedzeniu,ale przy zabawie.

Gość mój syn też tak ma
szwedzia - jakbym czytała o swoim dziecku :)

Mój syn ma prawie 11 lat i odkąd pamiętam zawsze bardzo się pocił.Stwierdziłam że to rodzinne,bo mój brat również ma takie tendencje,a brat ma to chyba po naszej mamie.Mojemu synowi wystarczy troche wysiłku aby leciał z niego pot.Młodszy natomiast nie ma takiego problemu,więc myślę że to poprostu taka jego uroda.

Moj lekarz twierdzi,że nalezy wymasowac śródstopie dziecka przed snem-wtedy pocenie się powinno zmniejszać. Tyle,że to należy powtarzac co wieczór:O