Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna juz mama

allegro - ubranka dla dzieci

Polecane posty

Gość taka jedna juz mama

wszystkie wiemy jak to teraz bywa z kaska dlatego ostatnio zaczelam kupowac ubranka corce na allegro. Z reguly sa to rzeczy nowe a i tak mozna zaoszczedzic na tych z internetu tak przecietnie 20-40zl w porownaniu z cenami sklepowymi. Moze bysmy stworzyly tutaj liste uczciwych allegrowiczow sprzedajacych nowe ubranka dzieciece? a moze dorzucmy jeszcze i tych co maja takze uzywane ale w bardzo dobrym stanie? nie weim tylko jak byscie olaly podawac nick'iem czy od razu dawac link na strone. Prosilabym tez o zaznaczanie 'przekroju' ubrankowego czy raczej to dla niemowlakow czy dzieci przedszkolnych a moze nawet i skzolnych. Zaczne może ja od podania nickow AnnaBlue , jestynka, gucia100 i gosik-c maja zarowno rzeczy uzywane jak i nowe, polecam bo kupowalam i jestem zadowolona, dobry kontakt szybka przesylka :) czekam na wasze propozycje :)

Gość i co nikt

Gość MAJA*
ja poproszę o link do stronki bo jestem zainteresowana kupnem ubranek, ale jeszcze nigdy nie kupowałam na allegro i przydałby mi się ktoś Polecony :-) pozdrawiam

Gość taka jedna juz mama

Gość agu78
Czesc allegrowiczki. Bardzo podoba mi sie ta gielda, ale czy moge zamowic cos jesli mieszkam za granica (Londyn), jesli tak to ile beda wynosic koszty wysylki. Pozdrowienia.

Kupujesz na allegro ponieważ nie znalazłaś sklepu, który ma bardzo atrakcyjną ofertę cenową. Na przykład kurteczka w kratę w której się zakochasz od razu. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco.