Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Opłaty zrobione tak

List do św mikołaja 🎅

Polecane posty

2 godziny temu, CVVELUCH napisał:

iałem podobnie jak ten g

jeden z lepszych filmow dokumentalnych jakie ogladalem w tivi. wspolczuje ale tez masz te same geny i taki sam charakter stad ten post ze modlisz sie o wojne codziennie i te niezliczone nicki na kafeterii i subskrypcja calej kafeterii na niepodam. 

10 minut temu, big buu napisał:

Długie posty to cecha charakteru, a mocne zainteresowanie jeżem i widmo to nie twierdzę że choroba no ale bez względu na wszystko to jednak dziwne i ci to tu wiele osób napisze. 

Co innego mieć swoje zdanie i je wyrażać. Ale już przewlekłość tego procederu tylko ci zmartwień Beatko dostarcza..  i think...

Ja jej moralizowanie odpuściłam nie wiem czy ktos to zdołał zauwazyc czy nie. Po akcji gdzie widnok na nicku dziadek śliwki był w ub dokonał takiej kumulacji kazi i pedo wysrywow a ona udała greka odpuściłam temat nie widząc żadnego pola do przebicia sie przez ta betonowa powłoczkę na głowie.

co nie oznacza ze zaprzestane beki z pajaca widmoka lub nie skomentuje takiej sytuacji jak wczoraj i dziś - ze biedny jezyk którego sie czepiajo podpiął sie na chamski hejt na pieprza (ze rzyga na jej wyglad może dopisze dla tej sekcji nieczytających - ewidentny popis przed widmokiem, ponawiam również pytanie czy pieprz hejtuje jeża co mogłoby usprawiedliwić ten zaskakujący wysryw?) a dziś na mnie. Tylko tutaj uściślę dla tych nieczytających - mnie ten hejt nie interesuje i nie boli. Mniej więcej boli mnie to tak jak nazywanie mnie tutka. Zwróciłam tylko uwagę na regres jeża - kopiuje już bzdury po świrze. Nie miałabym problemu z tym zeby mnie zbluzgała za to co o niej pisze. Komentuje fakt ze sie stoczyła pod wodza jukonczyka.

ale skoro ludzie którzy ja lubia / dbają o nią nie widza zagrożenia żadnego ani żadnego dysonansu nie odczuwają to macie racje ja tym bardziej chyba nie powinnam:) 

Edytowano przez specyfik podanydomięsniowo

3 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

jeden z lepszych filmow dokumentalnych jakie ogladalem w tivi. wspolczuje ale tez masz te same geny i taki sam charakter stad ten post ze modlisz sie o wojne codziennie i te niezliczone nicki na kafeterii i subskrypcja calej kafeterii na niepodam. 

Kto to

1 minutę temu, specyfik podanydomięsniowo napisał:

ale skoro ludzie którzy ja lubia / dbają o nią nie widza zagrożenia żadnego ani żadnego dysonansu nie odczuwają to macie racje ja tym bardziej chyba nie powinnam:) 

jej zycie jej sprawa widmok ja moze nawet pocwiartowac i zapakwoac w beczke jednego tepaka na swiecie bedzie mniej. zbawienie swiata zostaw korporacjom religijnym one chociaz za to kase biora. 

kazdy jest panem wlasnego losu mozna komus cos napisac 3 razy a jak on nadal ma slabosc do patologii to takei ma geny juz nic z niego nie bedzie i tyle. zycie. 

2 minuty temu, specyfik podanydomięsniowo napisał:

Ja jej moralizowanie odpuściłam nie wiem czy ktos to zdołał zauwazyc czy nie. Po akcji gdzie widnok na nicku dziadek śliwki był w ub dokonał takiej kumulacji kazi i pedo wysrywow a ona udała greka odpuściłam temat.

co nie oznacza ze zaprzestane beki z pajaca widmoka lub nie skomentuje takiej sytuacji jak wczoraj i dziś - ze biedny jezyk którego sie czepiajo podpiął sie na chamski hejt na pieprza a dziś na mnie. Tylko tutaj uściślę dla tych nieczytających - mnie ten hejt nie interesuje i nie boli. Mniej więcej boli mnie to tak jak nazywanie mnie tutka. Zwróciłam tylko uwagę na regres jeża - kopiuje już bzdury po świrze. Nie miałabym problemu z tym zeby mnie zbluzgała za to co o niej pisze. Komentuje fakt ze sie stoczyła pod wodza jukonczyka.

No i o tym pisalem  że możesz napisać jeszcze tysiąc takich postów  i to nic nie zmieni. cóż ważne by język była  zadowolona nie my. 

Napisano (edytowany)
1 minutę temu, big buu napisał:

Kto to

pisowska patologia o niezliczonych nickach lazacach za przemkiem przez lata

taki border jak ty raz kogos atakuje z jednego nicku a za chwile udaje wybawiciela z innego

Edytowano przez aktoidi_ot_psaw

Przed chwilą, aktoidi_ot_psaw napisał:

pisowska patologia o niezliczonych nickach lazacach za przemkiem przez lata

taki border jak ty raz kogos atakuje z jednego nicku a za chwile udaje wybawiciela z innego

TREVO? A to nie ja? 😏

1 minutę temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

jej zycie jej sprawa widmok ja moze nawet pocwiartowac i zapakwoac w beczke jednego tepaka na swiecie bedzie mniej. zbawienie swiata zostaw korporacjom religijnym one chociaz za to kase biora. 

kazdy jest panem wlasnego losu mozna komus cos napisac 3 razy a jak on nadal ma slabosc do patologii to takei ma geny juz nic z niego nie bedzie i tyle. zycie. 

Tak i tez tak uwazam po tym jak schowała głowę w piasek jak dziadek śliwki był w ub dawał popisy. Kazdt jest kowalem swojego losu nawet sie z tym zgadzam bo po prostu sie czasem już nie da. Jedyna wątpliwość jaka mam to to ze ona ma jakies dziecko. Dziecko nei jest winne tępej matki 

Poza tym przestań  o tym pisie obsesjonacie bo ludzi odstraszasz 

No i o tym pisalem  że możesz napisać jeszcze tysiąc takich postów  i to nic nie zmieni. cóż ważne by język była  zadowolona nie my. 

Dobrze nie będę już komentować tej ‚relacji’ nic do niej nie dotarło i nie dotrze. Ale jak napisze ze wysyłam nudesy sernikowi to mogę to jakos skomentować na swój sposób czy nie? 😛 bo te etapy przepoczwarzania ameb z ameby z psa wojny są całkiem zabawne. 😛 

nie kupuje tej postaci nie chcecie już tego czytać ode mnie Ok.

Przed chwilą, specyfik podanydomięsniowo napisał:

Tak i tez tak uwazam po tym jak schowała głowę w piasek jak dziadek śliwki był w ub dawał popisy. Kazdt jest kowalem swojego losu nawet sie z tym zgadzam bo po prostu sie czasem już nie da. Jedyna wątpliwość jaka mam to to ze ona ma jakies dziecko. Dziecko nei jest winne tępej matki 

dziecko ma te same geny bedzie takei samo nie da sie naprawic cudzych dzieci mozna tylko przestac je finansowac zasilkami. 

jej dziecko jej sprawa ma geny jakie ma taki los. zycie jest niesprawiedliwe jedni sie rodza z fas inni nie jedni maja normalen rodziny inni nie itd. 

Poza tym przestań  o tym pisie obsesjonacie bo ludzi odstraszasz 

ale mnie sie ta osoba tylko z postami propisowskimi kojarzy i przypominajacymi co przemek pisal 😄 tak samo jak ty mi sie kojarzysz z pyzą w słuchawkach  😄 nic na to nie poradze ze mam skojarzenia jakie mam 😄

2 minuty temu, specyfik podanydomięsniowo napisał:

relacji

jakiej relacji chlop jak lezak ma schizofrenie i paranoje nigdy z jaskini nie wyjdzie lubi tylko bajerowac tepe baby i wyludzac zdjecia i szantazowac i tyle.  

3 minuty temu, aktoidi_ot_psaw napisał:

dziecko ma te same geny bedzie takei samo nie da sie naprawic cudzych dzieci mozna tylko przestac je finansowac zasilkami. 

jej dziecko jej sprawa ma geny jakie ma taki los. zycie jest niesprawiedliwe jedni sie rodza z fas inni nie jedni maja normalen rodziny inni nie itd. 

Nie, to niestety tak nie działa 

Dziecko nie jest własnością , nie jest odpowiedzialne za rodzicow i nie powinno być skazane na ich głupotę 

na zdanie pt ‚ma te same geny’ chyba mi nocy zabraknie na dyskusje 

dziecko ma geny 2 rodzicow i na nie wpływa prócz genow również środowisko.

Edytowano przez specyfik podanydomięsniowo

Przed chwilą, aktoidi_ot_psaw napisał:

jakiej relacji chlop jak lezak ma schizofrenie i paranoje nigdy z jaskini nie wyjdzie lubi tylko bajerowac tepe baby i wyludzac zdjecia i szantazowac i tyle.  

Napisałam to w bekowym sensie 

1 minutę temu, specyfik podanydomięsniowo napisał:

Nie, to niestety tak nie działa 

Dziecko nie jest własnością , nie jest odpowiedzialne za rodzicow i nie powinno być skazane na ich głupotę 

jest i jest skazane bo ma geny jakie ma i tyle. nie da sie nic na to poradzic. mozna by jedynie sterylizowac patologie i ulatwic aborcje bo jak sie juz urodzi w patologicznej rodzinie dziecko to bedzie jak rodzice bo do kogo ma byc podobne ? do meksykanskiego amanta z serialu ? jest jak rodzice i tyle

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się