Spaghetti... 377 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Get Out napisał: Tego białorycerza jeszcze brakowało , a wdzięczność nie ma dobrej pamięci i bez odbioru. Nie jestem żadym białorycerzem, powodzenia z Magi, bo będzie Ci potrzebne Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 60 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: To, że nie doświadczyłeś wdzięczności w życiu nie oznacza, że nie istnieje. Mam nadzieje, że nie skzywdzisz Magi, bo dostaniesz wciery i nie do mnie. Ja zakochałem się w innej kobiecie. Opowiesz mi, kiedy sobie zdałeś sprawę, że zauroczyłeś się w Madzi? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 377 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Lady Rowlands napisał: Opowiesz mi, kiedy sobie zdałeś sprawę, że zauroczyłeś się w Madzi? Od dawna zwracałem uwagę na nią i ma serce do ludzi. Wiele osób ją tutaj nie znosi, ale to jest kobieta która nie daje sobą pomiatać. To dwa w jednym, ogień i woda, stąd Wodnik i ten mega charakter. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Sraakaptaka napisał: Nie zeesraj się tylko. Też jakas jepnieta musisz być, aby tak przeżywać każde słowo jakichś randomów czy upośli z neta. Normalne to nie jest. Chyba też zapominasz ze to net tylko. I 90% ludzi pisze tu to czego nie powiedziałoby normalnie. O znowu dyskutanci spod kamienia wyłaniający sie jak sie odpowiednia grupa przeciwko mnie zbierze zapewne przedstawić sie nie przedstawisz zgadłam? Skoro tak to dziękuje za wypowiedz ale z kamienicznymi multikonciarzami nie dyskutuje co do zasady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 377 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Magda Salowa ma to coś, nie mogę przejść wobec niej objętnie. To tyle ode mnie. Mam nadzieję, że jest zdrowa i szczęśliwa. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sraakaptaka 1 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Kolejny dzień wale jak w bęben masz racje i kolejna próba przebicia betonu spełzła na niczym. pisze kolejny dzień bo rzekomo mnie nie czyta, nie zauwazyla itd. nigdy nie dostałam odpowiedzi an swoje zarzuty, stad masz ‚kolejny Dzień’. Nie twierdze ze ma jakis obowiązek tego, ale zarzucasz mi ‚kolejny dzień’ to wyjaśniam skad sie bierze. Nie skupiaj sie na tym ze ja zareagowałam ze jakis hejt powtórzyła już wyjasnialam jej wyżej ze jak najbardziej może sie ze mną konfrontować czy ‚hejtowac’ na tematy jakie jej zarzucam. to ze przywolalam te sytuacje to chodziło o to zeby pokazac jak sie stacza pod wodza swira a nie ze ja mam jakies pretensje o hejty. nie , to nie nie jest nietrawienie tylko głębokie niezrozumienie i próba zrozumienia takiego psychologicznego kejsu jakim jest jezyk. Nie bawi mnie wrzucanie w ignora ludzi na forum bo inaczej po co miałabym wchodzic na forum? ja widze ze masz slabosc do kolezanki i nawet ci kibicuje chociaz wyboru co do poziomu intelektualnego potencjalnej partnerki nie skomentuje aczkolwiek wydajesz sie mniejszym powalencem niz szczur z Jukonu. Ale koleżankę ciagnie jednak do świrusa i to już jest mocny red flag. Jesteś jednak psychiczna też. Więcej elaboratów i pseudopsychoanaliz z d... bo na pewno główni zainteresowani się tym jakkolwiek przejmą, haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 60 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Od dawna zwracałem uwagę na nią i ma serce do ludzi. Wiele osób ją tutaj nie znosi, ale to nie jest kobieta która nie daje sobą pomiatać. To dwa w jednym, ogień i woda, stąd Wodnik i ten mega charakter. Tak, Wodniki są bojowe, ale mają też wrażliwą duszę na przyrodę i piękno. Czekam aż wróci, bo smutno tu bez niej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Jeszcze wychodzę na chwile pytanko do ciebie odnosnie tego hejtu bo ja jestem hejtera (tylmo czy ja wymyślam jakies historie o niej czy odnosze sie do jej zachowan na forum?? Bo ona aktualnie zaczela z wysokiego C na powtarzaniu prymitywnych wymysłów Jukonu. ale mniejsza o to - pieprz tez ja hejtuje? Bo nie wiem czym sie pieprz zasłużyła zeby jeżuś wczoraj radośnie ‚rzygala’ zeby sie podlizać amantowi razem z widmokiem hejtujac wyglad pieprz. Jesli to nie jest żałosne to ja Nie wiem co jest Edytowano 1 godzinę temu przez specyfik podanydomięsniowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sraakaptaka napisał: Jesteś jednak psychiczna też. Więcej elaboratów i pseudopsychoanaliz z d... bo na pewno główni zainteresowani się tym jakkolwiek przejmą, haha. Dobra chyba wiem kim jestes. Pa tchorzyco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 39 minut temu, Get Out napisał: Jeszcze zaczęłaś bełkotać jak Lipedo kopulujący z kozami. Hehe Kto cię wysrał to cię pomszczę. Tak marny mój los i czekaj końca mojego , bo lada dzień zostane wystalkowany, a teraz połóż się już, bo ja nigdzie nie uciekne . Hehe Qrwa konkubent roku. O ktorego sie tu zabijamy a to wszyetko co pisze na jego temat to z zakochania. I serio gina wielbicielka starego kina klasy starych bab z lat 60 i polonistyki oraz madka dziedzgu sympatyczna nieszkodliwa i czego atakujeta - jego obecnie najlepsze psiapsi. ja jėbie Edytowano 1 godzinę temu przez specyfik podanydomięsniowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 377 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Lady Rowlands napisał: Tak, Wodniki są bojowe, ale mają też wrażliwą duszę na przyrodę i piękno. Czekam aż wróci, bo smutno tu bez niej. To prawda są wrażliwe jak ja i czują to co sama piszesz. Smutno mi też, ale wierzę, że wróci jest taka kochana. Trzymaj się ciepło Gina i dzięki za dobre słowa Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 4 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 12 minut temu, Spaghetti... napisał: Od dawna zwracałem uwagę na nią i ma serce do ludzi. Wiele osób ją tutaj nie znosi, ale to jest kobieta która nie daje sobą pomiatać. To dwa w jednym, ogień i woda, stąd Wodnik i ten mega charakter. 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Magda Salowa ma to coś, nie mogę przejść wobec niej objętnie. To tyle ode mnie. Mam nadzieję, że jest zdrowa i szczęśliwa. Kūrwa czy ten gość jest prawdziwy? Pjerdōlę, jaki odklej! Edytowano 1 godzinę temu przez choroszczy jukon welcome 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: To prawda są wrażliwe jak ja i czują to co sama piszesz. Smutno mi też, ale wierzę, że wróci jest taka kochana. Trzymaj się ciepło Gina i dzęki za dobre słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 60 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: To prawda są wrażliwe jak ja i czują to co sama piszesz. Smutno mi też, ale wierzę, że wróci jest taka kochana. Trzymaj się ciepło Gina i dzięki za dobre słowa Papa, dobranoc i buziak dla Madzi. 🩷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 1 godzinę temu Zaraz pewnie blok wleci zapewne nie od krzynia bo on nie łumie blokowac a tak wogle to o tej porze spi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 1 godzinę temu Mega dziwna blokade dostałam na miszlufcie nie ma żadnej info ze mam blokade tylko okienko na szaro i nie mogę nikogo cytować 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sraakaptaka 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: O znowu dyskutanci spod kamienia wyłaniający sie jak sie odpowiednia grupa przeciwko mnie zbierze zapewne przedstawić sie nie przedstawisz zgadłam? Skoro tak to dziękuje za wypowiedz ale z kamienicznymi multikonciarzami nie dyskutuje co do zasady. Dziwi mnie tylko, że postawa Jeża tak cię zdziwiła niesamowicie. Tylko co w tym dziwnego? Wiadomo, że jak uwalisz się kogoś jak rzep psiej doopy to ta osoba w końcu odda z nawiązką i to nierzadko w prymitywny sposób. Zwłaszcza w przypadku masowych ataków. Nie, ona nie jest "jak widmok", tylko to normalny mechanizm w tym wypadku. Coś słabo chyba kumasz psychologię jednak. Sama u niej tę agresję wzbudzasz, przez te ataki od miesięcy i uparte angażowanie w to innych. Ale na swoje zachowanie oczywiście już ślepa pozostaniesz, wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 60 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Qrwa konkubent roku. O ktorego sie tu zabijamy a to wszyetko co pisze na jego temat to z zakochania. I serio gina wielbicielka starego kina klasy starych bab z lat 60 i polonistyki oraz madka dziedzgu sympatyczna nieszkodliwa i czego atakujeta - jego obecnie najlepsze psiapsi. ja jėbie Idź już do wyra, bo tak nawalona jesteś, że w co drugim słowie literki mylisz. Przesyłam ci miłosierdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 377 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Papa, dobranoc i buziak dla Madzi. 🩷 Pa,śpij spokojnie buziak dla Niej Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Sraakaptaka napisał: Dziwi mnie tylko, że postawa Jeża tak cię zdziwiła niesamowicie. Tylko co w tym dziwnego? Wiadomo, że jak uwalisz się kogoś jak rzep psiej doopy to ta osoba w końcu odda z nawiązką i to nierzadko w prymitywny sposób. Zwłaszcza w przypadku masowych ataków. Nie, ona nie jest "jak widmok", tylko to normalny mechanizm w tym wypadku. Coś słabo chyba kumasz psychologię jednak. Sama u niej tę agresję wzbudzasz, przez te ataki od miesięcy i uparte angażowanie w to innych. Ale na swoje zachowanie oczywiście już ślepa pozostaniesz, wiadomo. Nie będę trzeci raz pisać co mnie w tym ‚uraziło’. Ale skoro razą cie elaboraty to zapewne z ich czytaniem ze zrozumieniem również występuje problem. Nic nie poradzę, nie dam rady ci czegos wyjasnic żebyś nie musiała czytac;) zawsze tez możesz sobie policzyc owsiki przed snem jak cie razą elaboraty a jednocześnie masz potrzebę je komentować również elaboratem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Idź już do wyra, bo tak nawalona jesteś, że w co drugim słowie literki mylisz. Przesyłam ci miłosierdzie. Nawalona to ty tutaj piszesz i naprawdę w kolko pisanie mi tego co sama tu robisz coeziennie nie sprawi ze zmienisz rzeczywistośc może ci jedynie przyklasnąć ułom pokroju widmoka i nikt więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 4 Napisano 59 minut temu 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Idź już do wyra, bo tak nawalona jesteś, że w co drugim słowie literki mylisz. Przesyłam ci miłosierdzie. A co Geniusia myślisz, że tylko tobie wolno się najèbåć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 57 minut temu (edytowany) 3 minuty temu, choroszczy jukon welcome napisał: A co Geniusia myślisz, że tylko tobie wolno się najèbåć Przyjęła taktykę pisania mi ze jestem nawalona bo zrobiłam literówkę i tym sposobem zakładane przez nią tematy ze czeka na kolegę o 3 w nocy i relacje prosto z barłogu oraz wiersze o synu i ozorze cielęcym przerywane dramatycznym ‚usuń To’ i przepraszam czy tez ‚to kolega gej pisał’ - o 3 wnocy, z jej konta- zostaną zamiecione pod dywan. Ale ja na pewno jestem nawalona bo zrobiłam literówkę pisząc długaśne posty za postem z telefonu najsmiejsznieksze jest to ze w Kafe uniwersum pełnym intelektualistów pokroju widmoka jest to całkiem realne ze jej sie to uda Edytowano 56 minut temu przez specyfik podanydomięsniowo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 377 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, choroszczy jukon welcome napisał: A co Geniusia myślisz, że tylko tobie wolno się najèbåć To jest kobieta, do ktorej nie dorastasz do pięt frajerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 54 minuty temu 14 minut temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Qrwa konkubent roku. O ktorego sie tu zabijamy a to wszyetko co pisze na jego temat to z zakochania. I serio gina wielbicielka starego kina klasy starych bab z lat 60 i polonistyki oraz madka dziedzgu sympatyczna nieszkodliwa i czego atakujeta - jego obecnie najlepsze psiapsi. ja jėbie Ej psychiczna ja to nie mam sobie nic do zarzucenia absolutnie, a ty wal sobie dalej do moich postów, bo lubisz się upodlić. Papa hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 4 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: To jest kobieta, do ktorej nie dorastasz do pięt frajerze Prawda, nigdy nie dam rady się tak najèbàć jak ona potrafi A ty już skończ białorycerzowanie szpageteria, skoro już masz wybrankę serca 60 letnią kobietę o złotym sercu salową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 4 Napisano 51 minut temu 5 minut temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Przyjęła taktykę pisania mi ze jestem nawalona bo zrobiłam literówkę i tym sposobem zakładane przez nią tematy ze czeka na kolegę o 3 w nocy i relacje prosto z barłogu oraz wiersze o synu i ozorze cielęcym przerywane dramatycznym ‚usuń To’ i przepraszam czy tez ‚to kolega gej pisał’ - o 3 wnocy, z jej konta- zostaną zamiecione pod dywan. Ale ja na pewno jestem nawalona bo zrobiłam literówkę pisząc długaśne posty za postem z telefonu najsmiejsznieksze jest to ze w Kafe uniwersum pełnym intelektualistów pokroju widmoka jest to całkiem realne Laska sràj na to, to jest circus obwoźny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 537 Napisano 49 minut temu 15 minut temu, Sraakaptaka napisał: Dziwi mnie tylko, że postawa Jeża tak cię zdziwiła niesamowicie. Tylko co w tym dziwnego? Wiadomo, że jak uwalisz się kogoś jak rzep psiej doopy to ta osoba w końcu odda z nawiązką i to nierzadko w prymitywny sposób. Zwłaszcza w przypadku masowych ataków. Nie, ona nie jest "jak widmok", tylko to normalny mechanizm w tym wypadku. Coś słabo chyba kumasz psychologię jednak. Sama u niej tę agresję wzbudzasz, przez te ataki od miesięcy i uparte angażowanie w to innych. Ale na swoje zachowanie oczywiście już ślepa pozostaniesz, wiadomo. Jeżowa funkcjonuje tutaj na statusie jakiejś nietykalnej 'bożej krówki' niby nieogarnięta ktora wiecznie nie wie co się dzieje, ale każdy widzi ze pod tą fasadą głupiutkiego slodkiego jeza kryją się różki i slodki jeż kłamie z premedytacją i uderza dokładnie tam gdzie trzeba jak chce się podlizac. Mnie ta poza ułomnego jeża już tylko bawi i jednocześnie obrzydza i pewnie nie tylko mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 49 minut temu 15 minut temu, Sraakaptaka napisał: Dziwi mnie tylko, że postawa Jeża tak cię zdziwiła niesamowicie. Tylko co w tym dziwnego? Wiadomo, że jak uwalisz się kogoś jak rzep psiej doopy to ta osoba w końcu odda z nawiązką i to nierzadko w prymitywny sposób. Zwłaszcza w przypadku masowych ataków. Nie, ona nie jest "jak widmok", tylko to normalny mechanizm w tym wypadku. Coś słabo chyba kumasz psychologię jednak. Sama u niej tę agresję wzbudzasz, przez te ataki od miesięcy i uparte angażowanie w to innych. Ale na swoje zachowanie oczywiście już ślepa pozostaniesz, wiadomo. Jeszcze uściślę ze nikgo nie angażuje w hejty na jeża. Pisze co uwazam za stosowne i sporo osób niezależnie ma ja delikatnie mówiąc za nienajostrzejsza kredkę w piórniku. Wiec wybacz ale jakiegos naganiania hejtu na nią to mi nie zarzucaj. Sama sobie zasłużyła postawa wg świra i obleśnego hejtera nie jestem winna temu ze inni ludzie nie są ślepi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 377 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, choroszczy jukon welcome napisał: Prawda, nigdy nie dam rady się tak najèbàć jak ona potrafi A ty już skończ białorycerzowanie szpageteria, skoro już masz wybrankę serca 60 letnią kobietę o złotym sercu salową Może mieć nawet sto lat, ale ma serce i charakter, więc chętnie ją potrzymam za rękę ze szcześciem w oczach, nie to co Ty głupku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach