big buu 54 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał: Masz szansę każdego weźmie byle mnie ominąć Coś ty ja mam bliżej do Berlina niż Wawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 60 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, miszluft napisał: Jeżus to już regularna hejtera sie robi pod skrzydłami tej spjerdoliny z Jukonu. Z przyjemnością obserwuje jej rozwój. najpierw rzygala na widok pieprz, na zablokowanym sugeruje ze wysyłam nudesy sernikowi;) chyba sie załączyła zazdrość o nowa amebe gienie i próbuje sie wyrobić z pomoca w hejcie jukonczykowi a pijanica i jej szlam to wysoko postawiona poprzeczka:) poobserwujmy razem jak stacza sie nasz świątobliwy jeżyk Czy ty prostituto nie widzisz, jakie pośmiewisko z ciebie jest? Co cię interesuje ich relacja? Przeżywasz to chyba bardziej, niż sami zainteresowani. Zajmij się swoim inwalidą umysłowym. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1065 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, miszluft napisał: Powiem tylko ze z boku wybitnie żenujący obrazek. Matka dziecka ma taki pęd maciczny ze udaje ze nie dostrzega ze ma do czynienia z kompletnym poyebem kolejny dzień walisz w nią jak w bęben razem ze swoją wesołą kompanią wszystko co masz przeciwko niej to to, że gada z Widmo - to Twoim zdaniem daje Ci pełne prawo wyzbycia się wszelkich hamulców to jest jak okładanie psa kijem, a jak pies ugryzie to krzyczysz - zobaczcie jaki agresywny pies - trzeba go uśpić! Ona nie łazi za Tobą z tematu na temat, a Ty za nią tak Nie trawisz Widmo, Jeża i Giny? wrzuć w ignorowanych i po sprawie 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Czy ty prostituto nie widzisz, jakie pośmiewisko z ciebie jest? Co cię interesuje ich relacja? Przeżywasz to chyba bardziej, niż sami zainteresowani. Zajmij się swoim inwalidą umysłowym. na razie widzę jedynie że śmiejo się z widmoka i jeżyka a nie z krejzii 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, miszluft napisał: Jedyna opcja i mam nadzieje ze to ten case która uchroni mnie przed striggerowaniem kompletnej głupoty tej laski to scenariusz ze ktos w końcu podjął sie projektu zeby wyjasnic w końcu swira. Ale zadanie ciężkie bo paranoik boi sie diod w tv wiec watpie w powodzenie tego projektu ale szanuje w innym razie nie wierze po prostu w taki poziom tępoty. jeslis projektem mrugnij 2 x i zycze powodzenia bo idzie dobrze Jeszcze zaczęłaś bełkotać jak Lipedo kopulujący z kozami. Hehe Kto cię wysrał to cię pomszczę. Tak marny mój los i czekaj końca mojego , bo lada dzień zostane wystalkowany, a teraz połóż się już, bo ja nigdzie nie uciekne . Hehe Edytowano 1 godzinę temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Jeszcze zaczęłaś bełkotać jak Lipedo kopulujący z kozami. Hehe Kto cię wysrał to cię pomszczę. Tak marny mój los i czekaj końca mojego , bo lada dzień zostane wystalkowany, a teraz połóż się już, bo ja nigdzie nie uciekne . Hehe skąd te rewelacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 1 godzinę temu Mogę zwrócić pół honoru ai mówi że niby tak najpierw ziemia ale jeśli dom ma być ekscetryka betonu to lepiej mieć najpierw koncept taki projekt nie dokładny tańszy niż finalny do pytania w urzędach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, darth Jar Jar napisał: skąd te rewelacje Obserwacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1315 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał: Mogę zwrócić pół honoru ai mówi że niby tak najpierw ziemia ale jeśli dom ma być ekscetryka betonu to lepiej mieć najpierw koncept taki projekt nie dokładny tańszy niż finalny do pytania w urzędach Jeśli wymyślasz jakiś dziwny dom mało spotykany to możliwe że tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 60 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, darth Jar Jar napisał: na razie widzę jedynie że śmiejo się z widmoka i jeżyka a nie z krejzii Ja się z niej śmieje już od dawna i będę się śmiać, bo widzę, jaka jest tępa. A wyszczekane to odwrotnie proporcjonalnie do poziomu, który prezentuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 3 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Ja się z niej śmieje już od dawna i będę się śmiać, bo widzę, jaka jest tępa. A wyszczekane to odwrotnie proporcjonalnie do poziomu, który prezentuje. jest zabawna i błyskotliwa no tak ty z widmokiem się śmiejecie z niej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, darth Jar Jar napisał: na razie widzę jedynie że śmiejo się z widmoka i jeżyka a nie z krejzii Nie idź w to , bo cię wciągnie jak tutkę i zanim się obudzisz kilka lat może minąć i nikt nie doceni twojego wstawiennictwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 1 godzinę temu Już jakaś dziwna blokade dostałam od jakiejś mary juz odpisuje każdemu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, darth Jar Jar napisał: masz wyżej Sporo racji w tym co wypisałeś ty jesteś byczy? Bo aż nie wierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nie idź w to , bo cię wciągnie jak tutkę i zanim się obudzisz kilka lat może minąć i nikt nie doceni twojego wstawiennictwa. a ty i twoja klika docenicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darth Jar Jar 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Sporo racji w tym co wypisałeś ty jesteś byczy? Bo aż nie wierze oczywiście że nie krejzii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, big buu napisał: Nie chcę być sędzia w tej sprawie. Każdy ma swoją rację. Też nie chce nikogo usprawiedliwiac. Lecz jesteś nieco zbyt podniecona tym wszystkim, Beatko, nie sądzisz? No wow nie spodziewałam sie tak wyważonej wypowiedzi bardziej ze jeżyk jest ślodki i nikogo nie hejtuje a ja zakochana w widmoku. tak ze doceniam tak tak reaguje żywiołowo jak coś mi sie nie spina / wiem ze mam racje. Możesz to nazwać podnieceniem, ja bym to nazwała wzburzeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, darth Jar Jar napisał: jest zabawna i błyskotliwa no tak ty z widmokiem się śmiejecie z niej Jest głupia i kłótliwa, a jak zaczepia będzie gnojona, bo każdy ma swoją granicę cierpliwości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 20 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Jeśli wymyślasz jakiś dziwny dom mało spotykany to możliwe że tak. Przecież wkleilem w stylu brutalist 90% ziemi w polsce nie dopusci takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sraakaptaka 1 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, miszluft napisał: Jedyna opcja i mam nadzieje ze to ten case która uchroni mnie przed striggerowaniem kompletnej głupoty tej laski to scenariusz ze ktos w końcu podjął sie projektu zeby wyjasnic w końcu swira. Ale zadanie ciężkie bo paranoik boi sie diod w tv wiec watpie w powodzenie tego projektu ale szanuje w innym razie nie wierze po prostu w taki poziom tępoty. jeslis projektem mrugnij 2 x i zycze powodzenia bo idzie dobrze Nie zeesraj się tylko. Też jakas jepnieta musisz być, aby tak przeżywać każde słowo jakichś randomów czy upośli z neta. Normalne to nie jest. Chyba też zapominasz ze to net tylko. I 90% ludzi pisze tu to czego nie powiedziałoby normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1065 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, darth Jar Jar napisał: skąd te rewelacje był tą kozą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, darth Jar Jar napisał: a ty i twoja klika docenicie ? Nie widzę tego bo się znam na ludziach i nie wierzę we wdzięczność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sxcxdd 0 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, big buu napisał: Nie chcę być sędzia w tej sprawie. Każdy ma swoją rację. Też nie chce nikogo usprawiedliwiac. Lecz jesteś nieco zbyt podniecona tym wszystkim, Beatko, nie sądzisz? bo dawno bolca nie miała pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: kolejny dzień walisz w nią jak w bęben razem ze swoją wesołą kompanią wszystko co masz przeciwko niej to to, że gada z Widmo - to Twoim zdaniem daje Ci pełne prawo wyzbycia się wszelkich hamulców to jest jak okładanie psa kijem, a jak pies ugryzie to krzyczysz - zobaczcie jaki agresywny pies - trzeba go uśpić! Ona nie łazi za Tobą z tematu na temat, a Ty za nią tak Nie trawisz Widmo, Jeża i Giny? wrzuć w ignorowanych i po sprawie Kolejny dzień wale jak w bęben masz racje i kolejna próba przebicia betonu spełzła na niczym. pisze kolejny dzień bo rzekomo mnie nie czyta, nie zauwazyla itd. nigdy nie dostałam odpowiedzi an swoje zarzuty, stad masz ‚kolejny Dzień’. Nie twierdze ze ma jakis obowiązek tego, ale zarzucasz mi ‚kolejny dzień’ to wyjaśniam skad sie bierze. Nie skupiaj sie na tym ze ja zareagowałam ze jakis hejt powtórzyła już wyjasnialam jej wyżej ze jak najbardziej może sie ze mną konfrontować czy ‚hejtowac’ na tematy jakie jej zarzucam. to ze przywolalam te sytuacje to chodziło o to zeby pokazac jak sie stacza pod wodza swira a nie ze ja mam jakies pretensje o hejty. nie , to nie nie jest nietrawienie tylko głębokie niezrozumienie i próba zrozumienia takiego psychologicznego kejsu jakim jest jezyk. Nie bawi mnie wrzucanie w ignora ludzi na forum bo inaczej po co miałabym wchodzic na forum? ja widze ze masz slabosc do kolezanki i nawet ci kibicuje chociaz wyboru co do poziomu intelektualnego potencjalnej partnerki nie skomentuje aczkolwiek wydajesz sie mniejszym powalencem niz szczur z Jukonu. Ale koleżankę ciagnie jednak do świrusa i to już jest mocny red flag. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 11 minut temu, darth Jar Jar napisał: jest zabawna i błyskotliwa no tak ty z widmokiem się śmiejecie z niej Ziemniak to ty? Już sie bałam ze byczy i ze podobaja mi sie jego posty , musiałabym to przepracować na terapie od odganiania świrów Edytowano 1 godzinę temu przez specyfik podanydomięsniowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 377 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Get Out napisał: Nie widzę tego bo się znam na ludziach i nie wierzę we wdzięczność. To, że nie doświadczyłeś wdzięczności w życiu nie oznacza, że nie istnieje. Mam nadzieje, że nie skzywdzisz Magi, bo dostaniesz wciery i nie do mnie. Ja zakochałem się w innej kobiecie. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Czy ty prostituto nie widzisz, jakie pośmiewisko z ciebie jest? Co cię interesuje ich relacja? Przeżywasz to chyba bardziej, niż sami zainteresowani. Zajmij się swoim inwalidą umysłowym. Prostytutka nazwałabym osobę która pobiera korzyści za seks / erotyczne tresci mowi ci to coś? Ja nie mam z tym nic wspolnego a ty? wiec skoncz prymitywko zwracać sie do mnie jezykiem spjerdolin. Tobie nawet nie mam zamiaru odpowiadac bo szkoda czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: To, że nie doświadczyłeś wdzięczności w życiu nie oznacza, że nie istnieje. Mam nadzieje, że nie skzywdzisz Magi, bo dostaniesz wciery i nie do mnie. Tego białorycerza jeszcze brakowało , a wdzięczność nie ma dobrej pamięci i bez odbioru. Edytowano 1 godzinę temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 4 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: To, że nie doświadczyłeś wdzięczności w życiu nie oznacza, że nie istnieje. Mam nadzieje, że nie skzywdzisz Magi, bo dostaniesz wciery i nie do mnie. Nie skrzywdzi bo on nigdy nie wylezie z tej swojej piwniczury. Zdjęcia tez nie wyśle bo ma obsesje, to osoba która tutaj wystalkowala faceta z Kafe na fb i pisala do ludzi z jego znajomych ze ten facet spi z córkami. nie ma bata ze widmok kiedykolwiek coś piśnie na swój temat prawdziwego, niejedna ameba sie o tym przekonała. on na dźwięk słowa policja czy ze coś jest niezgodne z prawem sra na rzadko. A watpie żeby pomawianie kogos było zgodne z prawem. co jest smutne ze są osoby które sie na to lapia i którym nie da sie przemówić do rozsadku za chója. Ten tutsj jest nieszkodliwy bo siedzi w piwnicy obwarowany torem ale za chwile znajdzie sie inny i już scenariusz może potoczyć sie inaczej. Edytowano 1 godzinę temu przez specyfik podanydomięsniowo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 30 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Prostytutka nazwałabym osobę która pobiera korzyści za seks / erotyczne tresci mowi ci to coś? Ja nie mam z tym nic wspolnego a ty? wiec skoncz prymitywko zwracać sie do mnie jezykiem spjerdolin. Tobie nawet nie mam zamiaru odpowiadac bo szkoda czasu Tutka to charakter, bo z logiki też robisz kurtyzanę . Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach